Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.985
Obožavam!Malo me podsecaju na Linkin Park
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obožavam!Malo me podsecaju na Linkin Park
Nekada davno sam slusao Linkin park,onda sam odrastaoObožavam!![]()
Ova me bas asocira na Mesec u RibamaRetko dobra grupa! Jesu "mračni", ali su pesme i izvođači jako dobri.Ja ih slušam ponekad.Dižu me iz "mrtvih"!
Greota tvoja ako nisi imao vezu sa zenom u znaku Jarca onda bi prvo pisao o strasti koju Jarcevi imajuMoje iskustvo kao skorpije sa jarcevima:
Imam jednu rodjaku Jaricu -mi kad se sprdamo to je bolest na kom je to nivou sarkazam i iskrenost na opste zgrazavanje okoline. Ima sadisticke crte i potpuno odsustvo takta. S drugs strane je obozavam zbog te iskrenosti I humora. I dobar je covek.
Jednom mi je sef bio jarac. Sacuvaj boze. S jedne strane smo imali odnos pun postovanja jer sam ja vredna a i on I to je bilo ok. Ali i on je imao sadisticke crte a ja bas nisam mazohista. I ti sukobi su bili na ivicama otkaza i ja sam odbila da uradim neke stvari na poslu po cenu da me otpuste. Ali kad radimo mislim da smo bili dobar tim . Ja ga i dan danas postujem.
Jarcevi su jako koristoljubivi takodje.
Misljenja sam da ih zivot ne stediSta mozete da kazete za podznak jarac?
Misljenje, iskustva sa tim podznakom...
A kad je Mesec u znaku jarca?Misljenja sam da ih zivot ne stedi
Iskustvo je prelepo,verovatno iz razloga sto sam podznak Rak
Razmisljao sam danas o tom Mesecu,strah ih koci dosta ali opet lepa iskustva,Mesec u Jarcu me voli i ja volim Mesec u Jarcu,kvalitetniA kad je Mesec u znaku jarca?
VaziRazmisljao sam danas o tom Mesecu,strah ih koci dosta ali opet lepa iskustva,Mesec u Jarcu me voli i ja volim Mesec u Jarcu,kvalitetni
Imas Mesec u Jarcu?
ImamImas Mesec u Jarcu?
Mesec u Jarcu zene su vitke i dobre gradje,generalno Mesec u Jarcu zene su privucene muskim JarcevimaImam
Podznak Jarac
Mesec Jarac
Znak Ovan
Sunce Ovan
Mislim da je ovo jedna ubitacna kombinacija
Kombinacija za (ne)pozeleti XD
E moracu da te razocaram, nisam vitka vec krupna. Mislim da je kod mog izgleda vise imao uticaj znak nego podznakMesec u Jarcu zene su vitke i dobre gradje,generalno Mesec u Jarcu zene su privucene muskim Jarcevima
Bio sam u vezi sa Jarac Ovan a Ovan Jarac zvuci obecavajuce
Zenski Ovnovi su isto vitki.Ka njima sam privucen.Zavisi gde ti je Mars i Venera.E moracu da te razocaram, nisam vitka vec krupna. Mislim da je kod mog izgleda vise imao uticaj znak nego podznak
Sta si ti u horoskopu
Primetila sam da me rakovi gotiveZenski Ovnovi su isto vitki.Ka njima sam privucen.Zavisi gde ti je Mars i Venera.
Jarac Rak Mesec u Vagi
Rakovi te vole zbog tog Meseca i podznaka JaracPrimetila sam da me rakovi gotive
Slusala sam jednu zenu na YT pre nekog vremena i video je bio u vezi horoskopskog znaka i kako je on povezan sa proslim zivotom
I uglavnom, navodno, ako sam sad u ovom zivotu ovan, u proslom sam bila rak i obrnuto se dogadja. I to tako ostaje dok ne resimo neki karmicki dug ili nesto slicno
Pa to mi je teorija zasto me gotive rakovi XD
MoguceRakovi te vole zbog tog Meseca i podznaka Jarac
Suprotnosti se privlace,mada Rakovi vole i taj Mars i VeneruMoguce
Sto bre XDSuprotnosti se privlace,mada Rakovi vole i taj Mars i Veneru
Ne mogu ni da zamislim kako je to imati Mesec i podznak Jarac
Ti onda citaj o tvom znaku samo najlepse XDMoj znak... Po onim karakteristikama koje davno procitah, najgori na svetu.... Odvratan...