Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Ništa joj ne radim,niti pričam s njom,a zaova staroj kaže za mene nek ti je Bog na pomociGlumi,plaće čime se to bavi i petljanac što se nije rodio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa joj ne radim,niti pričam s njom,a zaova staroj kaže za mene nek ti je Bog na pomociGlumi,plaće čime se to bavi i petljanac što se nije rodio
Ništa joj ne radim,niti pričam s njom,a zaova staroj kaže za mene nek ti je Bog na pomoci
Ja je ni imenom ne zovem..nije zaslužila da je zovem ikako
Beštije su to i te kakve!Ja je ni imenom ne zovem..nije zaslužila da je zovem ikako

Ma joj kad sam vidila da piše jarac,uznemirila sam se..Beštije su to i te kakve!![]()
Jedu "živu decu" !Ma joj kad sam vidila da piše jarac,uznemirila sam se..
na kafu
pristala je i Idemo sledeće nedelje jedan dan kad se uklopimo i dogovorimo 

Divno...javni se dan, dva pre nego bude dejt, da te ovde pripremimo za "otimanje" devojke! Trebaće ti sva moguća pomoć svih kolega ovde i da zvezde budu naklonjene.@Manastirka Pozvao sam onu kozuna kafu
pristala je i Idemo sledeće nedelje jedan dan kad se uklopimo i dogovorimo
![]()
'El ti vidiš draga, šta ovde žene pišu o jaricama?Strašno! Nego, ne' k je zdravlja i para, pa kako god!
Jel ti kazu ko moja keva videces ubicu se a ti ces biti kriv axaxaGdje mu nadje čovječe..zaova i svekrva su mi jarcevi u horoskopu..neznadoh ranije šta znači riječ zlo
Ma joj,smrt nije u ustima tim ličnostima,još mi kaže stara živjecu ja još 20 godinaJel ti kazu ko moja keva videces ubicu se a ti ces biti kriv axaxa
Glumi,petlja,laže,manipulira,plaće..haj reci jeli istina ovo?E ova koza je papeticna,ide red papetike i izmisljenog placa da pokaze saosecanje,a kad naidje neko transformacija u sredjenu damu s pljugom,a do tad umire ne moze da dise ako joj svi ne titramo
Velike persone,al u svom mozguNon stop ni za rog ni za rep ih ne mozes uhvatiti,ali ja im znam zicu mazohisticku,pa im sve istresem u facu i onda se zalepe za mene pa im pijem krv
Gdje me nadje s tim,ova gluperda piše nijedna žena nije poput mene..stalno prica o poslu,parama,u slučaju momka prvo pitanje o školi i zaradi..lajk na fejsu je pokretač u zivotuE ceo zivot pricaju kako su one negde radile i bile bitne
Bas, hebes zivot ako zdravlja i para nema'El ti vidiš draga, šta ovde žene pišu o jaricama?Strašno! Nego, ne' k je zdravlja i para, pa kako god!
A zive i bolesniBas, hebes zivot ako zdravlja i para nema![]()

Žive...zato što imaju para!A zive i bolesni![]()
Totalno tacno...Žive...zato što imaju para!
Glume sveticeOd cijih para zive ,bivsih muzeva i nasledstva,a da i nevidjenih karijera to im je najbitnije