Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Najbolja kombinacija jarac-riba=vezaPa šta je sad? Jel valjaju Ribe i Jarac u vezi ili ne?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolja kombinacija jarac-riba=vezaPa šta je sad? Jel valjaju Ribe i Jarac u vezi ili ne?![]()
Isus je bio Rak...
Možda si ti novi Isus a ovaj naš kalendar nije tačan pa to ne znaš/mo.capricorn je jarac

A Isus rodjen izmedju 9 i 12 julacapricorn je jarac
Ako hoces da saranis ribu pre vremena.Pa šta je sad? Jel valjaju Ribe i Jarac u vezi ili ne?![]()
Poješće ga k'o dimljenu pastrmku ,ako je sladak!Ako hoces da saranis ribu pre vremena.
Valjaju,najbolji su par riba i jarac.Pa šta je sad? Jel valjaju Ribe i Jarac u vezi ili ne?![]()
A šta je devojka za koju ste zagrejani u horoskopu?Riba ili jarac?Ne znam,moram da probam pa ću javiti. Tj ako bude ona pristala da ima nešto sa mnom![]()
Ja sam riba ona je jarac
To je ta kombinacijaJa sam riba ona je jarac
Čuj samo...!Šalim se, držim finge!Još samo da je smuvam![]()
Još samo da je smuvam![]()
Trazi ti neku drugu.Dok se ona smisli,bolje je da se ne razocaras,jer mozda ne bude nista htela,a ti se nadao.Iz licnog iskustva ti kazem.Joj što mrzim to razvlačenje...treba i meni rogovi da izrastu ko jarcu dok se ona smisli da li hoće nešto ili ne![]()
Aj'de,aj'de...sreća prati hrabre!Ako ne bude ta, biće neka druga...!Ne mogu,suviše me devojka radi da bih odustao bez da pokušam nešto.
Ako me i odjebe barem će mi biti lakše što ću znati da sam pokušao nešto a ne da se pitam šta bi bilo kad bi bilo