Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Ja imam drugaciju perspektivu.TeškoAli, možda je individualno.
Po mnogim "horoskopima", Rak je idealan za Jarca, a ja lično Rakove ni očima da vidim.
Jarac i riba su hiljadu posto jedno za drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam drugaciju perspektivu.TeškoAli, možda je individualno.
Po mnogim "horoskopima", Rak je idealan za Jarca, a ja lično Rakove ni očima da vidim.
Pa iskreno,tako sam čula i utvrdila.Riva i rak mogu imati najbolji sexSvakom svoje.
Pomireni Jarac i vodolija cine komplet zivota....Jarac vodolija, ajoj majko, ako ne lažeš, naravno.
Pa gde te strefi Vodolija, nesretniče? Pa zato ti pišeš filoSofski, naravno....
Dok ne porasteš, pa ko Jarac shvatiš kakve si gluposti u mladosti (figurativno) radio![]()
Jarac vodolija, ajoj majko, ako ne lažeš, naravno.
![]()
Upravo je u tome problem - to su faktički nepomirive strane.Pomireni Jarac i vodolija cine komplet zivota....
fakticki su...pomirljivi, astroloski mozda nisu...Upravo je u tome problem - to su faktički nepomirive strane.

Isus je bio Rak...Poznato je da je Isus Hrist bio jarac, dakle, jarčevi ne mogu da budu loši, a u praksi i nisu. Jarčevi su veoma ambiciozni, ali ljudi ne shvataju da to nije zbog želje za uspehom, koliko zbog tog putovanja do uspeha. Jarčevi umeju da uživaju u životu kao nijedan drugi znak, tako da su priče da su jarčevi dosadni i da ne umeju da se zabavljaju samo to - priče, glasine, klevetanje ...
Eto, opet pričaš ko Vodolija. Jel sad razumeš, kad već niko drugi ne razume?fakticki su...pomirljivi, astroloski mozda nisu...
Vodolija se veze za rogove jarcu i leti dok ima kanapce, nekad se i ispusti, pa se brzebolje vrati. Prosto....

Ma pitaj boga jel uopšte bio.Isus je bio Rak...
ako je nešto bio onda je to RibaIsus je bio Rak...
Valjaju samo ako se dobro slažu.... inače ne.Pa šta je sad? Jel valjaju Ribe i Jarac u vezi ili ne?![]()
aham, sve si u pravu....Eto, opet pričaš ko Vodolija. Jel sad razumeš, kad već niko drugi ne razume?![]()
Ma sve valja ako tebi valja.Pa šta je sad? Jel valjaju Ribe i Jarac u vezi ili ne?![]()
Slušaj ti mene...MOŽE!Pa šta je sad? Jel valjaju Ribe i Jarac u vezi ili ne?![]()
Ne znam,moram da probam pa ću javiti. Tj ako bude ona pristala da ima nešto sa mnomZar nisam u pravu?