Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni stigao neko novogodišnji bonus iz firme (malo više para nego inače), ako je to ta sreća, kod mene se već završila(odoše pare)!I, gde je ta sreća za Jarčeve u 2020? Hoću obećanu sreću!
![]()
Muž (isto je Jarac) mislio da je bonus, a ono ranije uplatili neke pare. Isto tako, dok smo skontali da nije bonus, pola potrošiliMeni stigao neko novogodišnji bonus iz firme (malo više para nego inače), ako je to ta sreća, kod mene se već završila(odoše pare)!

Muž (isto je Jarac) mislio da je bonus, a ono ranije uplatili neke pare. Isto tako, dok smo skontali da nije bonus, pola potrošili![]()
U stekMeni stigao neko novogodišnji bonus iz firme (malo više para nego inače), ako je to ta sreća, kod mene se već završila(odoše pare)!

Ima jedna racica prima prijave jarceva za ovu godinu.
Treca vrata od vrata za pakao. Pazite da ne promasite., druga vrata su cistiliste.....
Mislim da su hladni,tvrdoglavi.Svakako najbolji za horoskopski znak ribe.Шта мислите о Јарчевима? Добре особе, амбициозни, осветољубиви, шармантни...?
A sta fali ribama, slicni su ili...Mislim da su hladni,tvrdoglavi.Svakako najbolji za horoskopski znak ribe.
Ne fali im ništa.Nego jarac i riba su ekstra za vezu.A sta fali ribama, slicni su ili...
TeškoNe fali im ništa.Nego jarac i riba su ekstra za vezu.
Ali, možda je individualno.Jarac vodolija, ajoj majko, ako ne lažeš, naravno.Jarac/ vodolija...

Jarac vodolija, ajoj majko, ako ne lažeš, naravno.
Pa gde te strefi Vodolija, nesretniče? Pa zato ti pišeš filoSofski, naravno....
Dok ne porasteš, pa ko Jarac shvatiš kakve si gluposti u mladosti (figurativno) radio![]()