JARCEVI

To se ne odnosi i na čitanje knjiga. :mrgreen::heart:
Inace se citanjem knjiga ne stice nikakvo " znanje", jos jedna od tvojih vec ustaljenih nebuloza.Ali u jednom ti skidam kapu, svaki put iznova sam sebe nadmasis :hahaha: ( Procitaj knjigu " tragedija genija" za promjenu) ali ipak sukladno tvojim komentarima i nacinu kako razumijes stvari, ja mislim da ti ne znas ni da citas :D

Ocito se znak Jarca moze vezati i za automobilizam( formulu 1) pa da li se radi o hrabrosti ( egzaltiran Mars) ili o visokom stepenu koncentracije ( SAturn u sjedistu) pitanje je.
Sredinom 90tih su izmjerene psihomotoricke sposobnosti svim vozacima koji su te godine vozli " najbrzi svjetski cirkus" i legendarni Mihael Sumaher je imao 4 puta brze reflekse od svih ostalih vozaca.
Po broju titula svjetskog prvaka i po brodu pobjeda je i dalje nedodirljiv( 7 titula, 91 pobjeda u karijeri), ali mu je drugi Jarac Lewis HAmilton( 77 pobjeda, 5 titula svjetskog prvaka) za petama.
Treba reci da je i tragicno nastradali Ajrton Sena imao So u Ovnu, ali je imao takodjer izrazen znak Jarca u karti( SA0Mo u Jarcu).

https://www.astrotheme.com/astrology/Michael_Schumacher

https://www.astrotheme.com/astrology/Lewis_Hamilton

https://www.astrotheme.com/astrology/Ayrton_Senna

ZAto ja za sve sto tvrdim prilozim odredjeni dokaz, u vidu strucnog astroloskog texta ( kopiranog) , natalne karte pojedinca u kojioj se jasno vidi da je uticaj nekog aspekta donio odredjeni dogadjaj.

Drugim rečima, ne dokazuješ ništa jer nemaš pojma ni šta radiš. :hahaha:

eeb.jpg

''Evo ti teksta, čitoOj''
''Možeš li da objasniš šta ovo dokazuje? Gde je ovde dokaz?''
''Samo prosvetitelji ovo mogu da razumeju! Svi to znaju, čak i crvi. ne mogu ti ja dokazivati kada knjige čitao nisam niti se u to razumem, to je smeće, astrologija je smeće!''
''Lupetaš gluposti i nemaš pojma ni šta pišeš, a ni gde pokušavaš da udaraš. lol ''
''Ne ljupetam, ja sam bijo đjak gjonorocijo, igro sam fudbalaaaaa''

To je u najkraćim crtama razgovor s tobom. :mrgreen::heart:

ne bih se složila da je uvek tako
Najbolje bi bilo da odmah sve znamo, ali pošto nije tako, onda je verovatno bolje što nije tako.
Sjajna rečenica:mrgreen:
Aristotel je davno rekao " sto vise znam, stvari su mi mi sve manje jasnije" ;)( " sad znam da nista ne znam) Jer svaka nova informacija dovodi u " sumnju" vec postojece usvojeno " znanje.

Osoba jako skromnih intelektualnih sposobnosti ili skromnijeg mentalnog sklopa ima i manje prohtijeve u zivotu, manje primjecuje nelogicnosti i nepravilnosti u drustvu, i kao takva se zadovoljava " manjim" stvarima, te ide pravoliniijski( jednostavnije) kroz zivot.
Prevelik stepen samosvjesti dovodi do " slozenosti" psihe, jer takva osoba situaciju posmatra iz vise uglova, sto moze utjecati na kocenje samoga sebe." bi ja ovo, ali sta ako mi se desi ono". itd ;)

Drugim rečima, ne dokazuješ ništa jer nemaš pojma ni šta radiš. :hahaha:

eeb.jpg

''Evo ti teksta, čitoOj''
''Možeš li da objasniš šta ovo dokazuje? Gde je ovde dokaz?''
''Samo prosvetitelji ovo mogu da razumeju! Svi to znaju, čak i crvi. ne mogu ti ja dokazivati kada knjige čitao nisam niti se u to razumem, to je smeće, astrologija je smeće!''
''Lupetaš gluposti i nemaš pojma ni šta pišeš, a ni gde pokušavaš da udaraš. lol ''
''Ne ljupetam, ja sam bijo đjak gjonorocijo, igro sam fudbalaaaaa''

To je u najkraćim crtama razgovor s tobom. :mrgreen::heart:
Ja ti lijepo ponudio da se upoznamo, da se lijepo uvjerimo ko je koliko postovan u okruzenju u kojem zivi, pa ako hoces i da te propustim kroz sake, ako vec uzivas u tome, ili si hrabar samo tako skriven, misicu iskomplexirani :D

Aristotel je davno rekao " sto vise znam, stvari su mi mi sve manje jasnije" ;)( " sad znam da nista ne znam) Jer svaka nova informacija dovodi u " sumnju" vec postojece usvojeno " znanje.

Osoba jako skromnih intelektualnih sposobnosti ili skromnijeg mentalnog sklopa ima i manje prohtijeve u zivotu, manje primjecuje nelogicnosti i nepravilnosti u drustvu, i kao takva se zadovoljava " manjim" stvarima, te ide pravoliniijski( jednostavnije) kroz zivot.
Prevelik stepen samosvjesti dovodi do " slozenosti" psihe, jer takva osoba situaciju posmatra iz vise uglova, sto moze utjecati na kocenje samoga sebe." bi ja ovo, ali sta ako mi se desi ono". itd ;)
JA TRAGAM...verovatno će tako biti celog života. Takav mi hororskop :)
Ali, bila bih zadovoljna da najvažnije mudrosti pokupim, da ih podelim deci (iako je najbolje sopstveno iskustvo, ali savetodavni začini u pravo vreme su DRAGOCENI) i da onda živim kako i živim, jednostavno, vedro, radujući se životu i nadajući se da ću se "provući" bez velike muke kroz ovo putešestvije.
To je ono...sediš na zemlji, srećan i ispunjen...jer ti je dovoljnO upravo to koliko imaš i koliko ZNAŠ. Znaš da ima još, ali ti ne TREBA.
Zar nije jednostavno?

Ali, skrenuh sa teme... A DA VRATIM NA PLANETE.... ja sam pitala jer smatram nedostatkom sopstvenu konstelaciju horoskopa...suviše mi je sve na jednu stranu okrenuto
Nisam niti ću biti opterećena tim, ali je zaista nekad to opterećenje. Pozz...samo nastavite...jarčevi su mi najdraža tema na Astro. :mrgreen:

Ja ti lijepo ponudio da se upoznamo, da se lijepo uvjerimo ko je koliko postovan u okruzenju u kojem zivi, pa ako hoces i da te propustim kroz sake, ako vec uzivas u tome, ili si hrabar samo tako skriven, misicu iskomplexirani :D

Ovde imamo prikaz i dokaz da pokušava pretnju fizičkim nasiljem jer drugačije ne ume da komunicira s ljudima.

Evo, počeo je da piše i o Formuli 1 kao pre 5 godina misleći da znak Jarca vlada Formulom 1, a svi znamo da je Brazilac bio najbolji i najveći Formula 1 majstor na planeti Zemlji.

Ayrton Senna je bio i ostao najbolji i najveći vozač Formula 1 na svetu, rođen u znaku Ovna, sa znakom Ovna u 3oj kući i sa Marsom u 1oj, ga je načinilo najboljim vozačem Formule 1(simbol Marsa i Merkura) na svetu. :mrgreen:

ajrton-sena-225x300.jpg

LINK: https://www.astrotheme.com/astrology/Ayrton_Senna

I000469-AD9-OLJBbb-MOGRa-MAh-Iqn-Yg-c2atw-250.jpg

Ulogu je delio sa Alain Prost koji je bio u znaku Riba i sa Merkurom na MC. Njegov Ascendent je upravo bio u Blizancima, a Mars normalno u znaku Ovna.

67224.jpg

LINK: https://www.astrotheme.com/astrology/Alain_Prost

ZF4j-Zmb5-GUV0-Zau-IIa-EHp-RZj-ZQNj-ZGNj-ZQNj.png

Ako pogledamo i Michael Schumacher vidimo da je i kod njega Merkur na MC, a podznak na samom kraju Bika, praktično u Blizancima. I najverovatnije jeste na prvom stepenu Blizanaca! :mrgreen: Kod njega je Mars u Škorpiji izražen, a ne u znaku Jarca. I to Mars baš na trećem stepenu Blizanaca. :mrgreen:

LINK: https://www.astrotheme.com/astrology/Michael_Schumacher

I047687-9o87g-Xg0-NWqc2vg-Tri-KD0g-c2atw-250.jpg

Šumaher nije čak ni otišao na sahranu Ayrton Senni. ;) A koristi njegovo ime svaki put kada mu se za to ukaže prilika.

Hi hi hi hi hi hi hi... crni ti.

Niti jedan od ovih ljudi nije imao MARS u Jarcu, već izražene Merkure, znak Blizanaca, Ovna, 1 ili 3 kuću. Normalno s obzirom da upravo 3ća kuća vlada Vožnjom i motorikom vlada Merkur. :mrgreen:

JA TRAGAM...verovatno će tako biti celog života. Takav mi hororskop :)
Ali, bila bih zadovoljna da najvažnije mudrosti pokupim, da ih podelim deci (iako je najbolje sopstveno iskustvo, ali savetodavni začini u pravo vreme su DRAGOCENI) i da onda živim kako i živim, jednostavno, vedro, radujući se životu i nadajući se da ću se "provući" bez velike muke kroz ovo putešestvije.
To je ono...sediš na zemlji, srećan i ispunjen...jer ti je dovoljnO upravo to koliko imaš i koliko ZNAŠ. Znaš da ima još, ali ti ne TREBA.
Zar nije jednostavno?
A tragam i ja, " traganje" je u prirodi uglavnom ljudi sa " visim" stepenom svijesti, ali treba prihvatiti cinjenicu da ce se usvajanjem sto vece " kolicine" znanja vremenom izgubiti mladalacka " carolija" koja i jeste rezultat " neznanja" i " neiskustva" ;)

Lista najboljih vozaca formule 1 svih vremena, po broju pobjeda u najbrzem planetarnom cirkusu :D

Jarcevi Sumaher i Hamilton ubjedljivo 1, s tim da Lewis Hamilton jos uvijek vozi i jos mnogi rekordi ce biti sruseni :per:

Formula One Grand Prix winners

Formula One Grand Prix winners

Za 10 odvezenih sezona, i za isti broj odvezenih utrka, Hamilton je imao 2 titule prvaka svijeta vise i 20 pobjeda vise od Senne, koji slavu moze " zahvaliti" preranoj tragicnoj smrti, kako to inace biva.Inace sam navijao za Sennu, pa moj komemtar ne ide u pravci osporavanja istog, nego sam samo realan.Ali neko ko ne zna gdje se nalazi i ciji mozak je na razini 8 godisnjaka, naravno da ponovo lupa nebuloze :D

Stim da je moja " marsovska" druga dekada znaka Jarca ovdje jako naglasena :D

Aristotel to nikada nije rekao :mrgreen: Rekao je suprotno od toga i to u prvom paragrafu Aristotelove ''Metafizike'', naglašavajući da čovek na svom putu do spoznaje će da bude kao ti i onda treba da odluči da li će da čita knjige ili neće, kako bi znao da li je životinja ili čovek. Ako biraš da čitaš knjige, ti si čovek. Ako biraš da ne čitaš knjige, ti si životinja.

To je ukratko to što je rekao. A ti si rekao da knjige ne čitaš. Pretiš fizičkim nasiljem. Može se zaključiti da si - životinjskog porekla? :maca:

Ali što bi ti BILO ŠTA od toga znao kada knjige ne čitaš? :klap: Čuo si negde ''Aristotel je jednom davno rekao'' i praviš se kao da si čitao njegovu Metafiziku. :cepanje:

Bem mu, kada se covjeku lupam Sunce nadje u znaku Blizanca, ono se ne manifestuje kroz prirodu jakog Merkura, koji u Blizancu ima sjediste, pa to Sunce ne voli da prica, da pise, pa reci da osobe sa Suncem u JArcu nemaju prirodu jakog Saturna i MArsa( slabog Jupitera i Mjeseca), moze samo intelektualni parmak, poput ovog klovna.:dash:

Dvojici najvecih vozaca svih vremena, rodjendani u razmaku od 4 dana( u JArcu) i ono nalazi polozaje nekakvog Blizanca,a slucajno mislim da ni jedan Blizanac nikada ( bar u zadnjih 50) godina nije bio svjetski prvak u Formuli 1 :hahaha:

Lista najboljih vozaca formule 1 svih vremena, po broju pobjeda u najbrzem planetarnom cirkusu :D

Jarcevi Sumaher i Hamilton ubjedljivo 1, s tim da Lewis Hamilton jos uvijek vozi i jos mnogi rekordi ce biti sruseni :per:

Njihovo Sunce nema blage veze s tim kako voze bolid, NEZNALICE :hahaha:

Za Šumahera smo već napisali, a za Hamiltona koji dolazi iz Zemlje u znaku Ovna (isto kao i Nemačka) možemo odmah da vidimo da mu je Asc u Škorpiji i 8ma kuća u znaku Blizanaca. Merkur je uveliko u kući 2 u znaku brzog Strelca. :mrgreen:
Treća kuća mu je uveliko u simbolici znaka Jarca, a Saturn mu je uveliko u Prvoj kući.

Ponovo sve Mars, Merkur, Ovan i Blizanci. Ne bi me čudilo da voze bolide ili Nemačkih (Ovan) ili Italijanskih (Blizanac) automobila.

E, crni ti. Crni ti... :mrgreen::heart:

Aristotel to nikada nije rekao :mrgreen: Rekao je suprotno od toga i to u prvom paragrafu Aristotelove ''Metafizike'', naglašavajući da čovek na svom putu do spoznaje će da bude kao ti i onda treba da odluči da li će da čita knjige ili neće, kako bi znao da li je životinja ili čovek. Ako biraš da čitaš knjige, ti si čovek. Ako biraš da ne čitaš knjige, ti si životinja.

To je ukratko to što je rekao. A ti si rekao da knjige ne čitaš. Pretiš fizičkim nasiljem. Može se zaključiti da si - životinjskog porekla? :maca:

Ali što bi ti BILO ŠTA od toga znao kada knjige ne čitaš? :klap: Čuo si negde ''Aristotel je jednom davno rekao'' i praviš se kao da si čitao njegovu Metafiziku. :cepanje:
PA samo " zivotinja"koja zivi instiktom i koja nema svijest moze da gleda u knjige ( poput nekih :D),a da nista ne konta :hahaha:

Opet si shvatio sustinu onoga o cemu sam govorio, kao i inace :hahaha:

570290

Dvojici najvecih vozaca svih vremena, rodjendani u razmaku od 4 dana( u JArcu) i ono nalazi polozaje nekakvog Blizanca,a slucajno mislim da ni jedan Blizanac nikada ( bar u zadnjih 50) godina nije bio svjetski prvak u Formuli 1 :hahaha:

Šumaher i Hamilton nisu najveći vozači Formule 1. Već smo rekli da su to Brazilac i Francuz. :mrgreen: A njihove pozicije smo već videli i ustanovili da su to stvari koje se povezuju za Brzinu (Merkur) i smisao dolaženja do cilja (Mars).

Sve što za cilj ima Pobedu je u jakoj simbolici 1, 5, 9 kuća i u odnosu je Vatrenih i Vazdušnih znakova, koji između ostalog vladaju i svim vrstama sportova ili takmičenja.

Kao što smo ustanovili, Srbija je u znaku Jarca i to u okviru 9te kuće koja omogućuje da se fino takmičimo sa strancima :mrgreen: Položaj Sunca tu ne igra apsolutno nikakvu ulogu jer kao što i znamo, to kakva je neko osoba u privatnom životu ništa ne znači kada sedne za Volan da Vozi.

:mrgreen:

Njihovo Sunce nema blage veze s tim kako voze bolid, NEZNALICE :hahaha:

Za Šumahera smo već napisali, a za Hamiltona koji dolazi iz Zemlje u znaku Ovna (isto kao i Nemačka) možemo odmah da vidimo da mu je Asc u Škorpiji i 8ma kuća u znaku Blizanaca. Merkur je uveliko u kući 2 u znaku brzog Strelca. :mrgreen:
Treća kuća mu je uveliko u simbolici znaka Jarca, a Saturn mu je uveliko u Prvoj kući.

Ponovo sve Mars, Merkur, Ovan i Blizanci. Ne bi me čudilo da voze bolide ili Nemačkih (Ovan) ili Italijanskih (Blizanac) automobila.

E, crni ti. Crni ti... :mrgreen::heart:
Sunce,a ne Mjesec odredjuje domovinu ( motherland) :D i domovina ima veze sa individualnim stepenom svijesti, ega, volje, svakoga od nas:hahaha: ( pa ti si veci mediokritet nego sto sam mislio)

Njemci inace nisu vrijedni, radni, skloni disciplini, pa sigurno nisu JArac :per:

https://www.astrologyweekly.com/countries/germany.php

Englezi nisu skoloni dominaciji, nemaju saturnovski satiricni ( dobro poznati) smisao za humor, ne postuju tradiciju :per:

http://www.dominantstar.com/a_england.html

Nego ti i dalje slusaj razmisljanja raznih " rijaliti" kvazi astrologa( sa raznih sumskih tv kanala), koji otkrivaju prva slova imena partnera koje cemo sresti u zivitu, da li imamo kakve bolove ispod koljena itd :hahaha:

Samo cu ti reci za tvoje dobro " idi lijeci se" ;)

PA samo " zivotinja"koja zivi instiktom i koja nema svijest moze da gleda u knjige ( poput nekih :D),a da nista ne konta :hahaha:

I Čovek, a i Pas su u simbolu Meseca. I upravo je Sreća kao simbol Jupitera egzaltirana u znaku Raka :mrgreen: a to su DECA, koja predstavljaju najveće blago sveta.

Citiraš Aristotela na NEPOSTOJEĆEM CITATU KOJI SI NAŠAO NA INTERNETU, umesto da njegovu ''Metafizika'' pročitaš i da shvatiš koliku si glupost napisao smatrajući da je čovek srećniji ako ne čita knjige. :cepanje:

A upravo znak Strelca, koji se smatra NAJSREĆNIJIM i uvek nasmejanim znakom, što se vidi i po tvojim smajlićima koje svako malo stavljaš jer ti je Asc u Strelcu označavaju upravo znak gde su Knjige i Znanje najprominentniji, u direktnoj dinamici sa kućom 3, odnosno Blizancima koji vladaju Knjigama, odnosno napisanim.

Buhuhuahaha Aristotele moj! :hahaha::mrgreen::heart:

I Čovek, a i Pas su u simbolu Meseca. I upravo je Sreća kao simbol Jupitera egzaltirana u znaku Raka :mrgreen: a to su DECA, koja predstavljaju najveće blago sveta.

Citiraš Aristotela na NEPOSTOJEĆEM CITATU KOJI SI NAŠAO NA INTERNETU, umesto da njegovu ''Metafizika'' pročitaš i da shvatiš koliku si glupost napisao smatrajući da je čovek srećniji ako ne čita knjige. :cepanje:

A upravo znak Strelca, koji se smatra NAJSREĆNIJIM i uvek nasmejanim znakom, što se vidi i po tvojim smajlićima koje svako malo stavljaš jer ti je Asc u Strelcu označavaju upravo znak gde su Knjige i Znanje najprominentniji, u direktnoj dinamici sa kućom 3, odnosno Blizancima koji vladaju Knjigama, odnosno napisanim.

Buhuhuahaha Aristotele moj! :hahaha::mrgreen::heart:
I kakve veze sreca " djeca" i znanje imaju? PA njihova sreca je upravo u " neznanju", o cemu svo vrijeme i govorim :hahaha:

Znak Strijelca sukladno materijalnoj podlozi i korijenima koji se kod nejga podrazumijevaju je najsretniji dok " uci", dok traga za " smislom zivota", kada dodje do znanja njegov entuzijazam se pretvara u mudrost, u ono sto Saturn ( kao suprotnost Jupiterova) ima u svojim korijenima, na kraju Strijelac i Jarac dolaze na isto.
Znam, pretesko za tvoj izmuceni " mozgic" :per:

Sunce,a ne Mjesec odredjuje domovinu ( motherland) :D i domovina ima veze sa individualnim stepenom svijesti, ega, volje, svakoga od nas:hahaha: ( pa ti si veci mediokritet nego sto sam mislio)

Kada je Motherland onda je Mesec po potrebi, a kada je Fatherland onda je Sunce po potrebi. Ali nećemo da kažemo Sunce nego Saturn...Buhuhuhahaha grohotom se smejem! :hahaha:

Njemci inace nisu vrijedni, radni, skloni disciplini, pa sigurno nisu JArac :per:

Nemačka nema Sunce u Jarcu :mrgreen: Stavio si prvi link koji si našao na Google i to si stavio NEMAČKU IMPERIJU. :roll::mrgreen::heart:

Svaka čast, da neko toliko promaši. Ali šta očekivati kada astrologiju ne znaš, a ni knjige ne čitaš. Kako ćeš onda čitati šta kopiraš?

Englezi nisu skoloni dominaciji, nemaju saturnovski satiricni ( dobro poznati) smisao za humor, ne postuju tradiciju :per:

Englezi nemaju DVE epske pesme na vr' nokta ruke, a ovaj piše o nekakvoj ''tradiciji u Engleza'' :mrgreen:

Nečitaču knjiga, neznalice moderne kulture, nepoznavaču istorije naroda, lažni astrološki proroče! :lol:

Satira i Saturn :hahaha: Saturn vlada stvarima isključivo onakvim kakve jesu, a ne Satirom! To si napisao samo zato što su imena SATIRA i SATURN slični. :hahaha:

Nemačka je baš bila Jarac pa je krenula u rat 1939. godine? :per: :per: Dok je Uran tranzitirao znakom Ovna? :lol:

Aristogoogle.

Kada je Motherland onda je Mesec po potrebi, a kada je Fatherland onda je Sunce po potrebi. Ali nećemo da kažemo Sunce nego Saturn...Buhuhuhahaha grohotom se smejem! :hahaha:

Nemačka nema Sunce u Jarcu :mrgreen: Stavio si prvi link koji si našao na Google i to si stavio NEMAČKU IMPERIJU. :roll::mrgreen::heart:

Svaka čast, da neko toliko promaši. Ali šta očekivati kada astrologiju ne znaš, a ni knjige ne čitaš. Kako ćeš onda čitati šta kopiraš?

Englezi nemaju DVE epske pesme na vr' nokta ruke, a ovaj piše o nekakvoj ''tradiciji u Engleza'' :mrgreen:

Nečitaču knjiga, neznalice moderne kulture, nepoznavaču istorije naroda, lažni astrološki proroče! :lol:

Satira i Saturn :hahaha: Saturn vlada stvarima isključivo onakvim kakve jesu, a ne Satirom! To si napisao samo zato što su imena SATIRA i SATURN slični. :hahaha:

Nemačka je baš bila Jarac pa je krenula u rat 1939. godine? :per: :per: Dok je Uran tranzitirao znakom Ovna? :lol:

Aristogoogle.
Mediokritet poput tebe izucavao istoriju Engleske i ti znas koliko oni imaju pjesama u kojima velicaju svoju istortju.Druga stvar je sto takvi umovi poput tebe i engleski " folklor" dozivljavaju kroz nemanje tamburica, gusala i frule :hahaha:

KAzem da da ides da gledas bocanje, da je astrologija za pametnije ljude :p

Otkrivanje elementa smiješnog u raznim situacijama, sposobnost efektnog pričanja šala i iznošenja duhovitih opaski vrlo je cijenjena. Tko ima istančan smisao za humor obično dobro prolazi u društvu. Evo kojih smo pet znakova izdvojili kao najduhovitije
Blizanci
Vrlo su razgovorljivi, a značajan dio njihovog druženja otpada na humor. Najuspješniji su u prepričavanju dogodovština, uspijevajući ih prikazati zanimljivijima nego što su bile. Imaju brz um i moć asocijacije pa spontano bacaju dosjetke vezane za aktualne situacije.
Strijelac
Imaju dar da gotovo u svakoj životnoj situaciji vide nešto smiješno. Najbolji su u smišljanju šaljivih opaski na temelju onog što se upravo događa oko njih. Omiljena im je tehnika pretjerivanje. Loša im je strana sklonost sprdanju na račun tuđih pogrešaka ili mana.

Škorpion
Njihov um prodire dublje od drugih pa im je smisao za humor prilično mračan i opor. Britki su na jeziku pa njihove šale i dosjetke ne može svatko prožvakati. Vole zbunjivati i navoditi druge da se zamisle nad njihovim vicevima i komentarima.
Jarac
Ironija, cinizam i sarkazam njihova su najjača oružja. Specijalitet im je izvaliti duhovitu ili apsurdnu opasku savršeno ozbiljnog izraza lica, kao da izvješćuju iz Sabora. Neki su Jarci izvrsni u intelektualnom humoru, koji je malo prevelik zalogaj za manje bistre i slabije obrazovane.:p( kladim se da ti je " Monti PAjton" bio razumljiv kao sto ti je razumljiva i proizvodnja El Energije :hahaha:)
Vodenjak
Opiru se društvenim normama i promatraju svijet na osebujan način pa im je humor originalan i otkvačen. Ne trude se svjesno nasmijavati društvo nego su prirodno zabavni. Izvalit će nešto smiješno kad okolina (pa i oni sami) najmanje očekuju.

Back