Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena mu se umjetnicki zove Maya Jupiter i " slucajno" je StrijelacDa uglavnom su Blizancice.Navodno je ozenio plavusu iz spota
Love Foolosophy
Jarac sa Marsom u Jarcu
Zato što to posmatraš kroz isključivo ljude i Sunčevu prizmu. Kada posmatraš kroz okolinu, uvidećeš da egzaltacije čine naše okruženje bolje nego ležište.
Kažeš Venera u Biku. Okej, pevanje, kuvanje, sve je to lepo videti kada neko kroz Asc ume da pruži drugima.
Ali, uzmi recimo jelo poput Pizza koje je okruglo (Ve) i dobilo svetsku popularnost (globalno, Ribe) i uvidećeš koliko je Egzaltacija u stvari bitna. Razlog zašto je Pizza toliko popularna je upravo zbog egzaltacije Venere u Ribama.
Ili, evo, Venera u sedištu. Novac u novčaniku. Ali šta je Novac pojedincu kada je mnogo bitniji da bude na globalnom nivou? Venera egzaltirana u Ribama je suština globalizacije. Proširenje tržišta je svakome u interesu kada ima produkt koji želi da prodaje. Ti stičeš bogatstvo proširenjem, a ne sužavanjem.
Evo ti i primer egzaltacije naspram Sedišta.
Merkur u Blizancima je Telefon u Ruci.
Da li ti vredi Telefon u Ruci naspram egzaltiranog Merkura u Vodoliji (Mreža telefona koji jedan drugom daju signal)?
Možeš imati telefon u ruci, ali džabe je ako nemaš vezu niti konekciju na koju se povezuješ.
Egzaltacije rade zajedno sa sedištima i to je sve jedna celina.
Evo ti ovdje u najkracem smislu nekih osnovnih " crta" astrologijesrdačan pozdrav! naime,želio bih se malo bolje upoznati sa astrologijom,koju bih mi leteraturu ili sajt preporučijo kao početniku i laiku na tom polju? da mogu i ja da baratam pojmevima mesec u raku,ascendent afektuje u aferezi i slično ko mator
a moš i ti ukratko (ili udugačko,kako materija zahteva mada me uglavnom mrzi da čitam dugačke postove) da mi objasniš ako te nemrzi
Nisam uopšte razmišljala o ovome, nego juče neko pored mene spomenuo neke satelite i sl. i pade mi na pamet ovo što smo pričali...
Tj. ono što sam rekla da egzaltacija znači "ko visoko leti - nisko pada"... Tj. da to nije realno održivo... Da su to neke vrste ekstrema, kao i pad... Planeta u padu uopšte nije toliko nemoćna koliko se ona sama oseća nemoćnom. "Nije sve tako crno"...
Ti ekstremi nose sa sobom dozu nesigurnosti, tj. velike su varijacije, pojave se, ali nisu prosečna vrednost, nisu neko stabilno stanje. Kao planeta u sedištu, koja je nekako stabilna. Niti može puno da dobije, ali ne može puno ni da izgubi. Faktori sigurnosti su manji, jer nema toliko oscilacija, to mu dođe neki prosek... Normala...
A time su planete u egzaltaciji svojevrsne utopije. Kao recimo Saturn u Vagi. Jeste, najidealniji zakon bi bio onaj koji bi štitio sve, i svima davao jednaka prava, država i jeste kao pod parolom vlast naroda, ali to je samo utopija... Takav zakon i kad bi se doneo, neodrživ je, i stalno imamo oscilacije od idealne pravde...
Kao Merkur u Vodoliji, mreža satelita... Ali kad on otkaže, mi smo u informacionom mraku, a kad crkne telefon (Merkur u Blizancima) ili se zakrči ulica, nije smak sveta...
Ok lepo je kad se dese takve pojave, ali one su retke, i nisu redovna pojava, već ekstremna vrednost.
Takođe i Venera u Ribama, ekstrem, naspram Venere u Biku...
Venera u Biku, kada otkaže, izgubimo novčanik, ali kada otkaže Venera u Ribama, to je pad berze, problemi sa javnim finansijama, enormni dugovi i bankroti multinacionalnih kompanija...
Tramp ima Neptun u drugoj, i proglašavao je bankrot više puta, a takođe barata i javnim finansijama... To su velike klackalice...
Merkur u Vodoliji je divan, ali je takođe i utopija... Da smo svi jako pametni, i da svojim znanjem unapređujemo celu zajednicu... Hah... Možda u mašti samo... Takvi slučajevi se dešavaju pojedinačno, i totalno nepredvidivo... Nije redovna pojava takav način razmišljanja, inače bismo bili savršeno društvo...

), ima sa horoskopskim znakom Jarca .Bio je inteligentan čovTipicni jarcevski nacin razmisljanja ( So i Me u JArcu, Ac Ribe, Mo Ovan)
https://www.astrotheme.com/astrology/Al_Capone
Pogledajte prilog 566120
Pa, šta reći... bio je inteligentan čovek! Sad, bog mu dušu prostio ili nije oprostio...Tipicni jarcevski nacin razmisljanja ( So i Me u JArcu, Ac Ribe, Mo Ovan)
https://www.astrotheme.com/astrology/Al_Capone
Pogledajte prilog 566120
Ovaj je bio jos inteligentniji( po njemu je Francis Ford Coppola napisao scenario za triologiju kultnog filma Kum).NAkon iscrpnih govora svojim " sticenicima" su mu predlagali da se pocne baviti svecenickim pozivom, toliko je bio " jak" duhom.U nekim 60tim se povukao iz kriminala, poceo se baviti legalnim poslovima.Bio je inteligentan čov
Pa, šta reći... bio je inteligentan čovek! Sad, bog mu dušu prostio ili nije oprostio...
Valjda je lik svestan koliko ruzno izgleda bez sminke pa je zbog toga i usvojio taj imidzSta ovaj Jarac radi od sebe, ali valjda vise fura imidz od zelje da izgleda " normalno"
Marilyn MAnson ( So JArac, Aci i Mo Lav, Ma Skorpija)
https://www.astrotheme.com/astrology/Marilyn_Manson
Pogledajte prilog 566622

Reci da ovaj covjek izgleda ruznije bez sminke i ove satanisticke nakaze koju pravi od sebe moze samo neko kome treba dobra dioptrija, ili ko je ruzniji mnogo od njega pa mu drazi u " losijem" izdanjuValjda je lik svestan koliko ruzno izgleda bez sminke pa je zbog toga i usvojio taj imidz![]()