JARAC

• Začetnik teme Začetnik teme BD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jarac je muska koza,
Moj tata kupio kozu s plavim ocima, krive noge ima i mrda usima, ako vam se ne svidja ova pesma nasa, mi cemo je pevati i opet opet opet tata kupio kozu s plavim ocima, krive noge ima i mrda usima, ako vam se ne svidja ova pesma nasa, mi cemo je pevati i opet opet opet tata kupio kozu s plavim ocima, krive noge ima i mrda usima, ako vam se ne svidja ova pesma nasa, mi cemo je pevati i opet opet opet tata kupio kozu s plavim ocima, krive noge ima i mrda usima, ako vam se ne svidja ova pesma nasa, mi cemo je pevati i opet opet opet...
Salu na stranI, ali mogu da vidim da imas ozbiljan problem, nisi udata, fax ti je ili pri kraju ili daleko od kraja, ako radis onda ti na poslu nije kako treba, isfrustrirana si, grickas nokte, brzo planes...
odgovor na sve: nadji nekog ko je ili lav ili vodolija, onda ces resiti sve svoje probleme, i zapoceti zivot kakav zasluzujes, inace si dobra, postena i pravedna osoba kojoj nedostaje samo malo srece u zivotu!!!
GOOD LUCK

Ma nemam ti ja pojma, znam samo da si rodjena na bozic, da si verovatno flegma, posto imam druga jarca koji je flegmatik do bola, da si super osoba i drugarica, od poverenja, postena, ponekad i malo naivna, ali to proistiche iz tvoje dobrote...eee i verovatno kad si bila u osnovnoj skoli niko ti nije dolazio na rodjendan jer je praznik i deca su na raspustu!!! :) :)

...muske skorpije.I leze ti, al' samo u krevetu. 8)
I drcna si.Cangrizava.Ali, zato si veoma lepa, imas
lep osmeh, srdacan(i drcan...da to sam pomenuo),
obozavas zabavu-humor narocito.Pametna si k'o...i veoma je.burljiva! :roll: I volis...divlje zivotinje
:) :wink:

BD:
ne znam, nemam dovoljno podataka
...anakin, jednu slatku devojku sa foruma.Ona me dobro poznaje, u stvari OBOŽAVA me... :roll:
Pride, dobar je ženski astrolog poznatiji kao - astrologica. 8) Da, bez njene dozvole, ne smem da
dajem podatke o sebi, nepoznatim devojkama :)
p.s.'ebo te, mladja si od mene samo dva meseca, a nista bre ne znaš... :?
JARENCE si ti, A?! :)
Aha! :wink:

kojote:
BD:
ne znam, nemam dovoljno podataka
...anakin, jednu slatku devojku sa foruma.Ona me dobro poznaje, u stvari OBOŽAVA me... :roll:
Pride, dobar je ženski astrolog poznatiji kao - astrologica. 8) Da, bez njene dozvole, ne smem da
dajem podatke o sebi, nepoznatim devojkama :)
p.s.'ebo te, mladja si od mene samo dva meseca, a nista bre ne znaš... :?
JARENCE si ti, A?! :)
Aha! :wink:
pa uputi me :oops:

Back