Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmmm... znam jednog jarca na forumuBloody Marry:Muški jarčevi su nešto najbolje što može da vam se desi u ovom životu!!! Tako su ozbiljni,sigurni,pažljivi i nežni, što se nikako ne bi moglo ustanoviti na osnovu spoljnjeg utiska.Umeju da budu i vrlo komični na neki poseban i njima svojstven način!Ovo je moje mišljenje koje verovatno mnogi neće podržati!![]()
Recite vi meni narode sta ja da radim sa tim jarcem...izludeo me sa tim cudnim ponasanjem...danju bio santa leda posao firma pare i sl a nocu mi pisao ljubavne poruke...odjednom prestao povredio me a onda tako besna povredjujem ja njega...optuzila sam ga u besu da je se promenio prema meni jer je bio sa mojom prijateljicom...to nisam uopste dokazala argumentima..i sama sam se napatila sumnjajuci a kako vreme ide vidim da sam pogresila...kao da vratim to izgubljeno poverenje...znam da me je analizirao i isprobavao jer je to njihova osobina ali negde sam def pogresila i pre ovih sumnji...mislim na njega cesto pa mu katkad uputim sms u ome ga nista ne molim osim sto malo filozofiram sa mislima koje su rekli pametni...on je imao samo jednom odgovor za mene i rekao mi je sledece "ne trazi trn u tudjem oku kad u svom imas banderu" vise mi ne pise nista, a ja koja sam mislila da sam ga fascinirala bar se tako ponasao sedim nemocna da bilo sta uradim...LUDICA:A sta mislite o muskim jarcevima?
Bloody Marry:Muški jarčevi su nešto najbolje što može da vam se desi u ovom životu!!! Tako su ozbiljni,sigurni,pažljivi i nežni, što se nikako ne bi moglo ustanoviti na osnovu spoljnjeg utiska.Umeju da budu i vrlo komični na neki poseban i njima svojstven način!Ovo je moje mišljenje koje verovatno mnogi neće podržati!![]()
wet look:ja sam devica u podznaku tako da mi odgovaraju kao prijatelji i ortaci,ali za nesto vise pu-pu-pu...
(a da mi je neko pricao da cu srecu naci sa bikom,zaista mu nikada ne bih verovala)
Bloody Marry:Muški jarčevi su nešto najbolje što može da vam se desi u ovom životu!!! Tako su ozbiljni,sigurni,pažljivi i nežni, što se nikako ne bi moglo ustanoviti na osnovu spoljnjeg utiska.Umeju da budu i vrlo komični na neki poseban i njima svojstven način!Ovo je moje mišljenje koje verovatno mnogi neće podržati!![]()
Lavicu da trazisKuguar:wet look:ja sam devica u podznaku tako da mi odgovaraju kao prijatelji i ortaci,ali za nesto vise pu-pu-pu...
(a da mi je neko pricao da cu srecu naci sa bikom,zaista mu nikada ne bih verovala)
Recimo, ja sam bio sa devicom u vezi, i ni malo mi nije odgovarala. Jako je hladna, ne privlacna, mrtva, smisao za humor gotovo da i ne postoji! Meni vise odgovaraju razdragane osobe, nasmejane, vatrene... Naravno, mozda je neka druga devojka u tom znaku, drugacija, ali moja iskustva su takva...
kiki bg:Lavicu da trazis!![]()
Jeste pa da upropastis sirotu zenu a? salim se...zamisli astrolozi tvrde da je ta kombinacija pogubna...za koga pitam ja...smrcKuguar:kiki bg:Lavicu da trazis!![]()
Eh kad bih neku nasao... Inace sam u podznaku lav.. Verovatno ima tu necega...