Japanski lek koji Srbija dobija za koronu – uputstvo zvuči zastrašujuće

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950
„Doktorka me je pitala da li planiram trudnoću u narednim mesecima, i kad sam rekla ne, prepisala mi ovaj lek. Pila sam prvog dana dva puta po osam tableta, sledeća četiri dva puta po tri. Onda sam našla uputstvo na srpskom. Ispostavilo se da bezbednost tog leka uopšte nije dovoljno ispitana, pozivaju se na studiju sprovedenu na pacovima, a lista neželjenih reakcija je podugačka“, kaže Ana za Nova.rs i prilaže uputstvo za lek.
https://nova.rs/vesti/drustvo/japanski-lek-koji-srbija-dobija-za-koronu-uputstvo-zvuci-zastrasujuce/
1634561642-IMG_20211018_144950-1024x682.jpg

Bajdvej na kutiji je kineski jezik i lek se pravi u kini. Košta 20.000 dinara kutija ali pokriva zdravstvo. Eto gde odoše pare i kako.

„Doktorka me je pitala da li planiram trudnoću u narednim mesecima, i kad sam rekla ne, prepisala mi ovaj lek. Pila sam prvog dana dva puta po osam tableta, sledeća četiri dva puta po tri. Onda sam našla uputstvo na srpskom. Ispostavilo se da bezbednost tog leka uopšte nije dovoljno ispitana, pozivaju se na studiju sprovedenu na pacovima, a lista neželjenih reakcija je podugačka“, kaže Ana za Nova.rs i prilaže uputstvo za lek.
https://nova.rs/vesti/drustvo/japanski-lek-koji-srbija-dobija-za-koronu-uputstvo-zvuci-zastrasujuce/ Pogledajte prilog 1042614

Bajdvej na kutiji je kineski jezik i lek se pravi u kini. Košta 20.000 dinara kutija ali pokriva zdravstvo. Eto gde odoše pare i kako.
To samo budaletine bacaju pare na ovoj krizi..

Kad si vakser i hoćeš da ocrniš alternativu za vakcinaciju, onda napišeš takav članak "nevino" navodeći da je "lek" testiran samo na životinjama i da je opasan za potomstvo. Otprilike kao što ćeš da kažeš da se ivermektin daje samo svinjama i konjima.

A ko zna engleski dovoljno je da pita gugl šta zna o Favipiravir-u, pa bi našao, izmedju ostalog, da postoje brojne studije sa sledećim zaključkom
"Favipiravir indukuje klirens virusa za 7  dana i doprinosi kliničkom poboljšanju u roku od 14  dana. Rezultati su pokazali da favipiravir ima velike mogućnosti za lečenje COVID-19, posebno kod pacijenata sa blagom do umerenom bolešću. Dodatne dobro osmišljene studije, uključujući ispitivanje doze i trajanja lečenja, ključne su za donošenje konačnih zaključaka."

Inače, lek je odobron za medicinsku upotrebu u Japanu još 2014. godine kao antivirusni lek protiv gripa. Razvila ga je Toyama Chemical (podružnica Fujifilm-a) a licenciran je 2016. kineskoj firmi Zhejiang Hisun Pharmaceutical Co. Postao je generički lek 2019. godine, što je kompaniji omogućilo da ga proizvodi u Narodnoj Republici Kini.

Od marta 2021. Madjari koriste ovaj lek na veliko.

U svetu se i dalje tretira kao eksperimentalni lek i nalazi se u različitim fazama ispitivanja u raznim zemljama. Recimo, u SAD je u III fazi, kao recimo i vakcine za kovid.

postoji čitava grupa podrške za ivermektin, ljudi ga uzimaju preventivno, u srpskim apotekama košta 4 000
preko neta može da se kupi za deset evra….
ljudi ga piju kao mutavi.
šta uradi ovaj vakserski vašar sa ljudskom pameću?
Ја знам за 1600 динара.
Мада мислим да нема потребе ни за тим.

Ја знам за 1600 динара.
Мада мислим да нема потребе ни за тим.
naravno da nema nije mi jasna ni ta suluda potreba da se ivermektin ili bilo koji drugi lek pije preventivno
preventivno bi trebalo:
jesti hranu punu vitamina, med i propolis
izbegavati nikotin alkohol droge
vezbati i odrzavati kondiciju…
tako čuvan organizam ima odgovor na sve izazove koji dolaze is spoljnog sveta.

naravno da nema nije mi jasna ni ta suluda potreba da se ivermektin ili bilo koji drugi lek pije preventivno
preventivno bi trebalo:
jesti hranu punu vitamina, med i propolis
izbegavati nikotin alkohol droge
vezbati i odrzavati kondiciju…
tako čuvan organizam ima odgovor na sve izazove koji dolaze is spoljnog sveta.
Ја сам ушла у ту групу да видим о чему се ради. Људи су писали своја искуства, неки др давали савете, неки оспоравали дејство,... Има свега.
Брзо сам је напустила. Сва та параноја ми је сулуда. Била вакцина или нешто друго.

Ја сам ушла у ту групу да видим о чему се ради. Људи су писали своја искуства, неки др давали савете, неки оспоравали дејство,... Има свега.
Брзо сам је напустила. Сва та параноја ми је сулуда. Била вакцина или нешто друго.
upravo

Ovo je direktna posledica dugotrajne konzumacije suplemenata - čitaj beskorisne mamipara hemije. Ljudi misle da će im nešto rešiti problem na brzaka.
stara tradicija lecenja bolesti kao kineska, koje je davno lecila maltene sve bolesti, zvala se: lek za svaku bolest je svuda oko nas.
u prirodi.
nova tradicija od pocetka 20 veka, koju su promovisali amerikanci se zove kao ovo sto imamo danass

Па стално слуђују народ.
Јаја су здрава, јаја нису здрава.
Маст је најбоља, маст ни случајно.
Па са млеком, брашном,... мода око исхране.
Па разни вегани који не једу протеине животињског порекла али се трпају хемијом, протеинским чоколадицама,... Убеђени да једу здраво пију млеко ГМО соје, једу кашице пуне шећера или још горе вештачких заслађивача,...
Свака част ономе ко пази и зна шта једе. Али колико је заиста таквих?
Неупоредиво је више ових инстант конзумената "здраве" хране.
Па бебе. Ова мода око гајења дечице. Школице за маме, школице за тате, оно што је беба некада смела сада је не никако. Школице за идиоте. Од најприродније ствари на свету се прави наука. Од нечег што је инстиктивно, урођено, најприродније они праве циркус.
И то је начин да се испере мозак.
Избациш из исхране оно што је организму потребно, па то надокнађујеш шареним бомбонама из апотеке :lol:

stara tradicija lecenja bolesti kao kineska, koje je davno lecila maltene sve bolesti, zvala se: lek za svaku bolest je svuda oko nas.
u prirodi.
nova tradicija od pocetka 20 veka, koju su promovisali amerikanci se zove kao ovo sto imamo danass
Jeste ali tosu uništili farmakomafija i sintetički lekovi za hronične bolesnike ne i izlečenje.

Back