Japanci izgleda dobili vanzemaljskog hibrida za premijera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi je Milica prevejana Rendzerka kako odmah sve izokrece na svoju vodenicu. Ko je spominjao tu sliku i nisam ga ja nazvao vanzemaljac vec mediji. Lepo ti pise u clanku "budućeg premijera mediji su nazvali 'Alien' zbog neobičnih i vrlo izraženih očiju".

pa sta ako su ga nazvali sprdaju se coveku i za mene Milo lici na gustera pa nikom nista:hahaha:

u slucaju da je novi japanski premijer zaista vanzemaljski hibrid, evo jos nesto sto se moze povezati sa tim:
"Ovo je intervju sa jednom ženom koja je žrtva vanzemaljskih otmica koja je imala dosta doživljaja sa Greys-ima, Grey-Reptil-hibridima i čovekolikim hibridima. Ona nam ovde pruža jedan dragocen uvid u neke aktivnosti vanzemaljaca, pogotovo čovekolikih hibrida...

....Njega sam tokom nekih 8 meseci morala obučavati kako da se ponaša u raznim situacijama kako bi mogao da se uklopi u naše društvo. Mislim da niko ne bi bio u stanju da ustanovi da je on drugačiji u bilo čemu, osim u slučaju da se sam oda.

Od tada, bilo je još dosta tih čovekolikih hibrida kojima sam pomagala da se uklope u ljudsko društvo. "

Hibridi
http://www.galaksija.com/metafizika/vanzemaljski_hibridi.htm

Vidi je Milica prevejana Rendzerka kako odmah sve izokrece na svoju vodenicu. Ko je spominjao tu sliku i nisam ga ja nazvao vanzemaljac vec mediji. Lepo ti pise u clanku "budućeg premijera mediji su nazvali 'Alien' zbog neobičnih i vrlo izraženih očiju".

a ne, oni su ga mozda nazvali alien, a ti si ga u naslovu teme nazvao "vanzemaljskim hibridom"!!! ne izokrecem ja nista na svoju vodenicu, ti si spomenuo sliku, dao link i jos se cudio coveku kako izgleda ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back