Japan: Uništićemo raketu Severne Koreje

Karamazov

Ističe se
Poruka
2.450
ninja_true20ninjas1.gif

Sad je XXI vek Kinezi su u Sangajskom savezu sa Rusijom, dok je Indija zasada samo posmatrac.

Srbija bi morala da bude tamo gde joj je mesto, sa svojom evropskom civilizacijskom braćom. Ili ćemo opet da se svrstavamo u neke nesvrstane? Dosta bre sa tim komunjarskim idejama, ovde dovode sve neke ruske KGB komunističke kadrove, sjašite već jednom komiji...

Srbija bi morala da bude tamo gde joj je mesto, sa svojom evropskom civilizacijskom braćom. Ili ćemo opet da se svrstavamo u neke nesvrstane? Dosta bre sa tim komunjarskim idejama, ovde dovode sve neke ruske KGB komunističke kadrove, sjašite već jednom komiji...
Ni ja niti iko od mojih nikad clan partije nijedne nije bio, a gde ce Srbija biti neces ni ti ni ja kao pojedinac da odredju vec celokupan narod.
I kakva su ti to braca kad izvrse agresiju na tvoju zemlju pa je raskomadaju ?
A gde to dovode komunisticke kadrove pojasni ?

Ni ja niti iko od mojih nikad clan partije nijedne nije bio, a gde ce Srbija biti neces ni ti ni ja kao pojedinac da odredju vec celokupan narod.
I kakva su ti to braca kad izvrse agresiju na tvoju zemlju pa je raskomadaju ?
A gde to dovode komunisticke kadrove pojasni ?

Da Srbi nisu pravili sranja unaokolo ne bi im se ni dogodilo bombnardovanje. A Rusi nam isto nisu braća jer su povukli svoje vojnike sa Kosova, a bili su se obavezali da će oni braniti srpski narod tamo. Plus što su Rusi veoma uticali na odvajanje Crne Gore.

Da Srbi nisu pravili sranja unaokolo ne bi im se ni dogodilo bombnardovanje. A Rusi nam isto nisu braća jer su povukli svoje vojnike sa Kosova, a bili su se obavezali da će oni braniti srpski narod tamo. Plus što su Rusi veoma uticali na odvajanje Crne Gore.

Pa valjda covek ima pravo u svojoj kuci da pravi sranje ?
Pa jel znas koji je pravi razlog povlacenja ?
Uticaj Rusije je velik u Crnoj Gori uvek bio ali objani kako su to Rusi uticali na odvajanje Crne Gore ?

Pa valjda covek ima pravo u svojoj kuci da pravi sranje ?
Pa jel znas koji je pravi razlog povlacenja ?
Uticaj Rusije je velik u Crnoj Gori uvek bio ali objani kako su to Rusi uticali na odvajanje Crne Gore ?

Nema pravo, kad neko naporavi sranje u svojoj kući i nasilje dodje murija i uhapsi ga. Pravi razlog povlačenja je interes Rusije da zatiti samo svoje interese u ping pong utakmici sa Amerikancima. Srpski interes je bio da oni ostanu dole, a nisu ostali. Isto kao što je priznavanje otcepljenih država u njihovom okruženju bilo protiv srpskih interesa koji nisu iinteresovali Ruse.
Politički su veoma podržali, kao i ekonomski, odvajanje Crne Gore. Rusi imaju mnogo bolji partnerski odnos sa Milom nego što imaju sa Srbijom.

Back