Japafana

~sweet girl~

Šmederling
VIP
Poruka
4.448
Party Beer GIF by Justin Gammon

OK, sta god. @~sweet girl~ Jel bi volela da mozes astralnu projekciju?
Baš sam i ja htijela da pokrenem sličnu tematiku, o parasomnijama

Pa koliko vidim, astralna projekcija je izlazak iz svog tijela. To bih možda voljela!
E sada, na prvu mi se čini da to ne može svako da doživi. To treba neko ko se dobro poznaje i vladasobom, da bi bilo bezopasno, jelte?
Ali ja ne mislim da tu spadam, trenutno.
Ali sam otvorena za takvo nešto, nisam isključiva

Baš sam i ja htijela da pokrenem sličnu tematiku, o parasomnijama

Pa koliko vidim, astralna projekcija je izlazak iz svog tijela. To bih možda voljela!
E sada, na prvu mi se čini da to ne može svako da doživi. To treba neko ko se dobro poznaje i vladasobom, da bi bilo bezopasno, jelte?
Ali ja ne mislim da tu spadam, trenutno.
Ali sam otvorena za takvo nešto, nisam isključiva
Ma ok ne egzaktno, vec masta brate. Kao ono, mozes, nikakvo izlazenje iz tela, padavicarenje, tresanje, okretanje glave 360 stepeni i izgovaranje starorimskih bajalica.

Nisam al sam se setio vise puta dok sam bio tinejdzer da sam bio svestan da sanjam. I onda bih potrcao niz ulicu s mislju: sad cu sve da vas yeeebeeem i naravno neki vetar bi me pokupio i probudio. I onda sam psovao tako u krevetu.
e to htijedoh da kažem i ja
I ja sam kao tinejdzerka mogla da kontrolisem snovima, sta cu da kazem i uradim!
Jeste to bilo odlicno

Zezas. I mogla si do kraja da odsanjas a da te ne probudi saznanje da si svesna?
Znam da sam mogla da razmisljam sta cu ja da uradim, ali nisam znala sta ce drugi da urade. U sjecanju mi je to, ali ne znam koliko brzo sam se budila nakog toga.

Meni su snovi jako konfuzna tema! Uglavnom ih se ne sjecam. Sjecas li se ti snova?
Nekad u snu i pricam, od malena je tako. I to spada u poremecaj spavanja.
A izgleda da odnedavno imam i neke nocne strahove, kojih se ne sjecam. To je neka faza, citam na netu, da se desi odraslim izmedju 20 i 30.
Ajd, vjerovatno je razvojni perido, otkud znam...
a mozda je banalno, jedem sta m ismeta i pijem...kasno lijezem i slicno!?

Poslednja izmena:

Back