jaoj pomoc

maneta71

Početnik
Poruka
43
treba mi pomoc hitno
u vezi sam sa jednim tipom koji je jako komplikovan.Da li vredi da se zamajavam ako od toga nista biti nece?Pomagajte da donesem pravu odluku
on je rodjen
17.08.1977 u 18 i 50 Beograd
ja
17.09.1985 u 00.25 Beograd
neko mi je rekao da on ima skrivenu mentalnu bolest((
pozdrav

ti bi sa aktivnim saturnom i prelazom jupitera kroz 7 polje da se udajes i radjas decu , koliko vidim, osecas se zrela i da ti je vreme, nekako si to htela vec od 19-te na ovamo..rano sklopljen brak moze da rezultira krizom vec od 24-te pa do tvoje 28 godine. Ne verujem da ces zaobici aspekte za mogucu trudnocu u narednih godinu dana..lici mi da bas ti to i hoces..
Za ovog partnera mislim da je tezak, da ima neke nesredjene odnose ili komplikacije u porodici, tebi je posebno tezak jer njegov saturn i sunce padaju bas na tvoju veneru,poklapa vam se polozaj meseca i ja nisam sigurna da ti zelis njega da zaobidjes.. potrazi uporednu analizu na toj temi a pitanje o mogucoj bolesti, oboljenju postavi na astromedecini...

AHA...hvala ti ,ali mi i dalje nije jasno sta ti mislis da li cemo mi opstati jer njemu saturn ide sad preko 7 polja?i mislis li da cu ostati trudna ove god stvarno?opet mi je ono sve pomesano u glavi a da li on to zeli kao i ja ili...jer je on pre mene imao vezu 4 god sa starijom osobom i opet se nesto vrzma oko nje

kako ja vidim, ti bi htela njega bez obzira na sve ali sam lepo rekla da brak ne bi uspeo u mladjim godinama, pa preporuka direktna, cuvaj se trudnoce koliko mozes, stavi karte na uporedni horoskop da se vidi medjusobno koliko mozes da izbegnes nesto sto sad moze da izgleda lepo a da nema dugu perspektivu mozda, kako sam i rekla..

Back