jaoj pomoc

maneta71

Početnik
Poruka
43
treba mi pomoc hitno
u vezi sam sa jednim tipom koji je jako komplikovan.Da li vredi da se zamajavam ako od toga nista biti nece?Pomagajte da donesem pravu odluku
on je rodjen
17.08.1977 u 18 i 50 Beograd
ja
17.09.1985 u 00.25 Beograd
neko mi je rekao da on ima skrivenu mentalnu bolest((
pozdrav

A da prvo pokusas da postavis vase karte ili bar njegovu, imas temu Kako postaviti karte na forum, pa taman ces da stignes na red dok to odradis..Ako ti je hitno kao sto kazes

ti bi sa aktivnim saturnom i prelazom jupitera kroz 7 polje da se udajes i radjas decu , koliko vidim, osecas se zrela i da ti je vreme, nekako si to htela vec od 19-te na ovamo..rano sklopljen brak moze da rezultira krizom vec od 24-te pa do tvoje 28 godine. Ne verujem da ces zaobici aspekte za mogucu trudnocu u narednih godinu dana..lici mi da bas ti to i hoces..
Za ovog partnera mislim da je tezak, da ima neke nesredjene odnose ili komplikacije u porodici, tebi je posebno tezak jer njegov saturn i sunce padaju bas na tvoju veneru,poklapa vam se polozaj meseca i ja nisam sigurna da ti zelis njega da zaobidjes.. potrazi uporednu analizu na toj temi a pitanje o mogucoj bolesti, oboljenju postavi na astromedecini...

AHA...hvala ti ,ali mi i dalje nije jasno sta ti mislis da li cemo mi opstati jer njemu saturn ide sad preko 7 polja?i mislis li da cu ostati trudna ove god stvarno?opet mi je ono sve pomesano u glavi a da li on to zeli kao i ja ili...jer je on pre mene imao vezu 4 god sa starijom osobom i opet se nesto vrzma oko nje

kako ja vidim, ti bi htela njega bez obzira na sve ali sam lepo rekla da brak ne bi uspeo u mladjim godinama, pa preporuka direktna, cuvaj se trudnoce koliko mozes, stavi karte na uporedni horoskop da se vidi medjusobno koliko mozes da izbegnes nesto sto sad moze da izgleda lepo a da nema dugu perspektivu mozda, kako sam i rekla..

Back