Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Jerry Ropero:a zasto ne smemo?
mislim da si pogresno shvatio poentu.
pitanje je "zasto oni smeju?"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jerry Ropero:a zasto ne smemo?
Obersturmfuehrer:nuklearne elektrane mogu da rade i na U235, tako da ne zavise od rusa. a i japanci planiraju nesto slicno, tako da.....nisu rusi tako svemocni kao sto bi ti voleo da budu...
Obersturmfuehrer:mislim da si pogresno shvatio poentu.
pitanje je "zasto oni smeju?"
opet gresis EU nema nikakav interes da "uteruje" Putinu pogotovo ne preko neke male i beznacajne zemlje .A"konjusari" su vec clanovi EU i najrazvijenija su nova clanica ,a stigli su i neke stare clanice poput Grcke i Portugala ,drugo oni ne moraju da se uvlace EU jer im nisu potrebni njihovi krediti i donaciije,niti im trebaju neke vizne i poslovne olaksice jer su oni sasvim ravnopravni sa ostalim zamljama naravno srazmerno svojoj velicini ,ne moraju da se uvlace ni Rusima jer im ne treba njihov glas u savetu bezbednosti i ne treba im ruski gas po nekoj socijalnoj ceni jer mogu da ga placaju kao i svi drugi ,ne moraju nikome da poklanjaju javna preduzeca kao sto bi Kostunica da poklanja Rusima, te stoga ti "konjusari" koji su uvek bili predmet podsmeha i kod Srba i Hrvata su mnogo dostojanstveniji od nas tj. nase drzave ma koliko to nama tesko padalo..Shade_:HAHAHAHAHAHA! Dostojanstven je zato što je odjebao Putina!? A da nije Rusija nečim ucenjivala Sloveniju, (kao što Srbiju ucenjuje EU i SAD) pa da ovaj gaf može da se protumači kao izraz dostojanstva? Ovo se zove UVLAČENJE U BULJESKARU onoj drugoj strani (EU i SAD) koja preko jadne male Slovenije misli da će da utera Putinu. 'Oće, boli ga *****. Na žalost, ni Srbija ne može da se podiči bogzna kakvom dostojanstvenočću, čim može jednog Tadića uvlakača da izabere za predsednika, ali za konjušare smo ipak prave lafčine.![]()
Jerry Ropero:odgovor je jasan. zato sto imaju muda. mi ih sa vama na vlasti nemamo.
englezi imaju poslovicu koja kaze
who dares - wins
e vidis zato smo mi gubitnici po defaultu. Jer sa vama demokratama na vlasti nemamo muda ni za sta.
Jerry Ropero:ok , samo ti skini gace i podigni zadnjicu i zivi u zabludi da ces davanjem guze zapadnjacima vec koliko sutra ziveti bolje.
Jerry Ropero:ok , samo ti skini gace i podigni zadnjicu i zivi u zabludi da ces davanjem guze zapadnjacima vec koliko sutra ziveti bolje.
Jerry Ropero:odgovor je jasan. zato sto imaju muda. mi ih sa vama na vlasti nemamo.
englezi imaju poslovicu koja kaze
who dares - wins
e vidis zato smo mi gubitnici po defaultu. Jer sa vama demokratama na vlasti nemamo muda ni za sta.
Jerry Ropero:tacno elektrane mogu da rade i na U-235 al tog U-235 ima tek 0.7% od ukupnih rezervi uranijuma na planeti zemlji. U-238 cini 99.3% ukupnih rezervi uranijuma sto znaci da je 1000000 puta jeftiniji i dostupniji od U-235 .