Janković: Vučić ako izrekne sankcije Rusiji okrenuće narod protiv sebe, ako ne, srušiće ga oni koji su ga doveli na vlast

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.989
"Skraćuje se vreme, ugao u koji je Vučić sateran postaje sve uži, ispade da je nacionalni interes u ovom trenutku opstanak Vučića na vlasti.“, kaže Vladeta Janković.

"Pročitao sam intervju ruskog diplomate i on je rekao šta bi se desilo ako Srbija uvede sankcije. On je rekao ledeno – bili bismo razočarani, a to svašta može da znači."

9A28CA99-9BF7-4E2E-9238-D8B8AC657A0A.jpeg

https://nova.rs/vesti/politika/jank...ne-srusice-ga-oni-koji-su-ga-doveli-na-vlast/

Bravo za Srbijanskog Tita vladetu jankovića, u srid sride!
Sada ostaje problem što je društvo navučeno na drogu zvanu Čić, i potpuno će poludeti kad on podnese ostavku.
Ali, to je problem samo za one kojima SRJ nešto znači.

Vucic je glasao protiv Rusa u UN svaki put, te sankcije su mahanje za narod, da misli da nije tako...
Više je to po principu sankcije ne uvode mnoge države sveta ali ogromna većina glasa protiv Rusije van toga pa da se ne bodu oči na oba pitanja.

Više je to po principu sankcije ne uvode mnoge države sveta ali ogromna većina glasa protiv Rusije van toga pa da se ne bodu oči na oba pitanja.
Ma pazi *35* drzava je uzdrzano, osim ovih koje su za Ruse. Srbija glasa protiv Rusa. Kada bi navodno lupio sankcije Rusima,
to ne bi moglo da se sakrije, i izgubio bi veliki deo biraca. Same sankcije ne bi nanele stetu, niti uticale na Ruse nikako, osim
na nase javno mnjenje...

Odlično, jer kako god se obrne, Vučić leti odavde. Ali će biti izuzetno zanimljivo gledati kako ga u slučaju uvođenja sankcija Rusiji brane oni koji su ga do juče pljuvali :whistling:
To samo Lažna Opozicija može da brani Vučića samo zato što je promenio neki stav.

Mi normalni se zalažemo za njegovu ostavku kao osobe s imenom i prezimenom

"Skraćuje se vreme, ugao u koji je Vučić sateran postaje sve uži, ispade da je nacionalni interes u ovom trenutku opstanak Vučića na vlasti.“, kaže Vladeta Janković.

"Pročitao sam intervju ruskog diplomate i on je rekao šta bi se desilo ako Srbija uvede sankcije. On je rekao ledeno – bili bismo razočarani, a to svašta može da znači."

Pogledajte prilog 1241964

https://nova.rs/vesti/politika/jank...ne-srusice-ga-oni-koji-su-ga-doveli-na-vlast/

Bravo za Srbijanskog Tita vladetu jankovića, u srid sride!
Sada ostaje problem što je društvo navučeno na drogu zvanu Čić, i potpuno će poludeti kad on podnese ostavku.
Ali, to je problem samo za one kojima SRJ nešto znači.

1) AVtihrist ce podmetnuti LGBrnabićku da potpiše sankcije, a on će glumiti neobaveštenog Koštunicu...

2) Međutim Rusi, kao i Srbi nisu veverice i znaju da bi odluka bila njegova...tj. njegovih Mi6 gazdi...

3) U svakom slučaju odlazak AVtihrista je Win-Win situacija...iz kojegod razloga...premda preferiram da ga smeni narod i da obori njegove tj Mi6 anti-ruske agende

...

1) AVtihrist ce podmetnuti LGBrnabićku da potpiše sankcije, a on će glumiti neobaveštenog Koštunicu...

2) Međutim Rusi, kao i Srbi nisu veverice i znaju da bi odluka bila njegova...tj. njegovih Mi6 gazdi...

3) U svakom slučaju odlazak AVtihrista je Win-Win situacija...iz kojegod razloga...premda preferiram da ga smeni narod i da obori njegove tj Mi6 anti-ruske agende

...
A da li zameraš AV nešto drugo sem izdaje KiM?

To samo Lažna Opozicija može da brani Vučića samo zato što je promenio neki stav.

Mi normalni se zalažemo za njegovu ostavku kao osobe s imenom i prezimenom

Videćemo, ali slutim da će mnoge "demokrate" zdušno stati iza njegove odluke da uvede sankcije Rusiji, naravno ukoliko se tako nešto desi.

Neki se oduševljavaju što se kao na dlanu vide:B.Jerković,Medaković(nesrećnik koji živi tamo kaže"Ja sam sa Medaka",Veliki i Mali mokri Lug.

Na koju foru odande može da se vidi Braće Jerković, kad je glavni deo naselja zaboden između dva brda? Jedino oni soliteri u gornjem Jerkoviću kod okretnice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back