Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Jankela, odigrao si ekstra sezonu!!!
Samo polako sledeca godina je tvoja
...
Samo polako sledeca godina je tvoja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka castIgrao je super, da nije bilo onog pada, mislim da bi sigurno i pobedio
![]()
Jankelina igra i psiholoska stabilnost nisu u - korelaciji.
Neko ko hoce da se PRIBLIZI VRHU, ne moze da pocne da pravi BOLNE GRIMASE kada mu ne ide od ruke, vec onda treba da STISNE ZUBE!
Kao sto to radi Nole!
Nole protivnike MELJE MENTALNO kada ne moze drugacije.
To se videlo u zadnjem mecu sa Del Potrom, covekom koji igra vrlo dobro i koji je juce imao svoj dan!
I pored toga Djokovic ga je SAMLEO !
A Tipsa je iozgubio od coveka KOME NIJE ISLO !
Ako Tipsarevic svoju MISAO uspe da promeni - bice medju prvih pet.
Tehnika mu ne nedostaje!
...DA LI TI SMETA PUKA ISTINA...
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ![]()
Ljubi babo...za razliku od tebe Srle (: ...za razliku od tebe (:
Realno bi trebalo da osvoji pehar jer nastupaju Nišikori, Monaco i Kveri... Janko je ipak 9 igrač na svetu, zar ne?
Tipsa zvani lažni broj 9![]()
Sujeta je ako govoriš istinu jel'?Ne znam zbog cega si pun sujete,a cini mi se i ljuboomore,kad tako omalovazavas neciji uspeh.? Ajd'malo spusti loptu.
Ma troluje i provocira Goldi.
A i ko normalan može da stavi za avatar ovog plačipiii...kicu!?![]()
Ma da li je istina?!Sujeta je ako govoriš istinu jel'?![]()
Ma da li je istina?!
To je činjenica i tužna istina...Uostalom šta ja pričam kad je Hjuit sve rekao![]()
Lejton je poznat po tome,posebno poslednjih godina. Dupe bi ona svoje dao za par godima manjeTo je problem
tipsa zvani drama!
![]()
Da bi dao dupe za par godina manje to se slažemAli samom izjavom stavio je do znanja sta misli o Janku.
E sad da li bi nešto tako izjavio da je igrao recimo sa Almagrom ili Gaskeom ili Congom ili Iznerom ili Simonom itd...Ne ne bi to izjavio, e u tome je stvar![]()