Janko Mihelič - član Društva Prijatelja Nikole Tesle iz Slovenije

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.470
Još u srednjoj elektrotehničkoj školi postavio je svom profesoru pitanje šta će biti s fizikom ako neko dokaže postojanje magnetnih monopola. Njegovo pitanje dobilo je svoj smisao 2009. kada su fizičari dokazali postojanje magnetnih monopola na najvećem nemačkom institutu za fiziku. Tvrdi da niko iz sveta konvencionalne fizike ne može da da odgovor na pitanje odakle voda na Zemlji! Kao pobornik ideja i dela Nikole Tesle i veliki protivnik teorija Alberta Ajnštajna okupio je istomišljenike iz Slovenije i jedan je od osnivača društva "Prijatelji Nikole Tesle".
Trebalo mi vreme da preslušam sve,ali uspeo sam,preslušajte i vi,otvoriće vam nove vidike,ako ništa drugo.
Kada preslušate,ako preslušate,posetite FES TV kanal,Janko Mihelič se i tu nalazi,u dva dela.

као прво ФЕС ТВ је убачена телевизија од вана (вероватно амери који нам толико добро хоће), заглупљује народ са ванземаљцима и равном земљом. водитељ отворено и провидно лаже - највероватније зна али добија паре и ради против свог народа како би му увео "њу ејџ" културу која је гора од секти и део је бруталне контроле ума!!!

као друго, јанко михелич, па онда горан митић, крешимир мишак, дејан лучић - су будала до будале износе тврдњу до тврдње а ништа не доказују нити објашњавају. гурају медитацију, реинкарнацију, равну земљу, анунакие, сумерце, рептиле, синроницитет и ко зна још какве глупости... све само да човека удаље од Бога!

овај митић тврди да је ватра антигравитација - па добро ако је тако што не докаже то неким експериментом, михелић тврди да вода настаје на 20км у атмосфери - па добро докажи? - не доказују ништа, а има на стотине показатеља у њиховој причи да су превара!

ове будале се рађају као печурке после кише, 100% су део већег плана заглупљивања/неоружане агресије на србе!

као прво ФЕС ТВ је убачена телевизија од вана (вероватно амери који нам толико добро хоће), заглупљује народ са ванземаљцима и равном земљом. водитељ отворено и провидно лаже - највероватније зна али добија паре и ради против свог народа како би му увео "њу ејџ" културу која је гора од секти и део је бруталне контроле ума!!!

као друго, јанко михелич, па онда горан митић, крешимир мишак, дејан лучић - су будала до будале износе тврдњу до тврдње а ништа не доказују нити објашњавају. гурају медитацију, реинкарнацију, равну земљу, анунакие, сумерце, рептиле, синроницитет и ко зна још какве глупости... све само да човека удаље од Бога!

овај митић тврди да је ватра антигравитација - па добро ако је тако што не докаже то неким експериментом, михелић тврди да вода настаје на 20км у атмосфери - па добро докажи? - не доказују ништа, а има на стотине показатеља у њиховој причи да су превара!

ове будале се рађају као печурке после кише, 100% су део већег плана заглупљивања/неоружане агресије на србе!
Tako si se nalupao,da me sramota da ti odgovaram,jer se spustam... E sad mene boli što tebi sve to sto si nalupao prolazi kroz glavu..ali ja nisam lekar niti psihoterapeut..mogu samo da se trudim i u trudu te s%ebem još dodatno,mogu samo da ti kažem da grešiš.

Tako si se nalupao,da me sramota da ti odgovaram,jer se spustam... E sad mene boli što tebi sve to sto si nalupao prolazi kroz glavu..ali ja nisam lekar niti psihoterapeut..mogu samo da se trudim i u trudu te s%ebem još dodatno,mogu samo da ti kažem da grešiš.
ајд добро, Михелич је још добар, тебам се извинути за то, али ови остали су дно - не знам што се дружи уопште са њима?
Али фес телевизија је гора од блица и н1 заједно.. дај лик објашњава како је земља равна тако што је мерио нешто на ади циганлији са жутим прслуцима, трц мрц.. промени тему и закључи да је земља равна!! еј!!
па ко себе сматра дебилом нека гледа фес!

ајд добро, Михелич је још добар, тебам се извинути за то, али ови остали су дно - не знам што се дружи уопште са њима?
Али фес телевизија је гора од блица и н1 заједно.. дај лик објашњава како је земља равна тако што је мерио нешто на ади циганлији са жутим прслуцима, трц мрц.. промени тему и закључи да је земља равна!! еј!!

Доводио је пар одличних физичара и још неких људи од науке.
Пронађи их на каналу, вреди погледати, док му је оно што он сам ради, мени лично безвезе.

док му је оно што он сам ради, мени лично безвезе.
има он добрих идеја као што је рецимо да је величина простора обрнуто пропорционална јачини ем поља.. мислим то јесте али никада нам то нису рекли у школи, не знам зашто?
него оно где сам га побркао, јесте фес тв. ма то је дно дна, заговарају равну земљу.. такве треба уставом забранити!

бајдавеј...
Јанко Михелич тврди да вода настаје тако што неутрини ударају у атоме водоника и бла бла.. да не улазим у детаље... питање: зашто онда нема воде на месецу, марсу? када и тами стижу неутрини и има атома водоника?

Pozdravljam vodu na drugim nebeskim telima.:)
и вода поздравља тебе са истих лоптастих камења! :)

него да се вратимо на ту воду,
да је тако, значи да неутрини ту и тамо праве воду: немогуће да на земљи има толико пуно а на осталима рецимо марсу (који је релативно близу) толико мало!?

Poslednja izmena:
Magarčino FES TV se borio protiv Ravne Zemlje prvih 6 meseci. Ekspriment na ADI je odradjen u korist sfere a ne ravne zemlje. Pojma nemaš a praviš se pametan. Pametan čovek prvo proveri informaciju pa piše a ne ispada smešan. Ja ovo mogu i da ti dokažem a ti ne jer znam da lupaš gluposti. Ako si zavidan ok , ako ga ne voliš ok ali da iznosiš laži to već nije ok .

Magarčino FES TV se borio protiv Ravne Zemlje prvih 6 meseci.
е када си споменуо експеримент на Ади. лик је споменуо неке мајице, неке метре и опа земља је равна! ало, ако је он дебил нисам ја!

фес телевизија је расадник ЛАЖИ плаћен највероватније од странаца!

ево ти рецимо тема о ТИНИТУСУ:
лик се налупетао о тинитусу, односно лик говори лажи тиме потпуно скреће људе са правог пута та пронађу шта је узрок тинитуса!

на крају закључује како је тинитус од слушалица - еј какав кретен!
slucaj_tinitusa.png

и шта, на крају каже? ма добро је то, није то страшно - може се живети са тим!
(плаћен од тих који читају мисли да забашури ефекат!)

тог лика са фес телевизије треба осудити за издају сопственог народа!

е када си споменуо експеримент на Ади. лик је споменуо неке мајице, неке метре и опа земља је равна! ало, ако је он дебил нисам ја!

фес телевизија је расадник ЛАЖИ плаћен највероватније од странаца!

ево ти рецимо тема о ТИНИТУСУ:
лик се налупетао о тинитусу, односно лик говори лажи тиме потпуно скреће људе са правог пута та пронађу шта је узрок тинитуса!

на крају закључује како је тинитус од слушалица - еј какав кретен!
Pogledajte prilog 803590
и шта, на крају каже? ма добро је то, није то страшно - може се живети са тим!
(плаћен од тих који читају мисли да забашури ефекат!)

тог лика са фес телевизије треба осудити за издају сопственог народа!
Da li je moguće da si toliko glup ? Taj eksperiment na Adi je dokazao da je Zemlja sfera jer se prsluk nije video kada je kamera bila na par centimetara od vode a video na visini..Koji ti je ne razumem ? Drugo dečko ima Tinitus i istražuje da reši svoj problem ..Čak je govorio da mu je i na selu zvonilo gde nema dometa..

Čak je govorio da mu je i na selu zvonilo gde nema dometa..
само ти вређај - то на мени не ради...
где му је мобилни био??, лик је толико погрешних информација о тинитусу рекао за 15минута! то се зове бомбардовање ђубретом!
(метода испирања мозга!)
то што сам рекао горе за тинитус - могу сваком да докажем! а не трала баба ла на јутјубу!

rzemlja2.png

Back