James Hetfild

Џони, теби се изгледа баш осладило да отвараш нове теме. :)
Што се тиче Хетфилда, ја сматрам да је један од најбољих рок певача, а такође и одличан гитариста. Све да никада нисам чуо за њега, кад саслушам неке ствари, попут Nothing else matters, Fade to black, Unforgiven, Enter Sandman и сл. могу се уверити у то.

Hetfield... Pff..Veliko Trojstvo (Dickinson, Halford, Dio) ne može ni da dotakne koliko god se trudio. Nije loš muzičar, dobar je, ali mislim da je overrated. Flame on

Sve razumem,jasno da su oni najjaci.Al nije ni james za bacanje.nemojte da ste hejteri.I okanute se malo irona,sabatha i ostalih starijih bendova,ima dosta kvalitetnih muzicara i pevaca,i u kasnijim godinama.Nemora da znaci da ako nisu prvi bend koji je svirao metal da nisu medju najboljima.To je isto kao porediti radivoja koraca i majkla dzordana u basketu. Razumete me.

Poslednja izmena:
Sve razumem,jasno da su oni najjaci.Al nije ni james za bacanje.nemojte da ste hejteri.I okanute se malo irona,sabatha i ostalih starijih bendova,ima dosta kvalitetnih muzicara i pevaca,i u kasnijim godinama.Nemora da znaci da ako nisu prvi bend koji je svirao metal da nisu medju najboljima.To je isto kao porediti radivoja koraca i majkla dzordana u basketu. Razumete me.

Volim i ja Black Sabbath, pogotovo iz 80-ih ali Metallica je Metallica. Iako ih vise ne slusam intenzivno,oni imaju toliko dobrih pesama da se to ne moze pobrojati. I iz thrash i iz rock perioda, sve im je dobro.
Mada bih ipak izdvojila Justice album kao omiljeni. Tad i na Blacku mu je bio najbolji glas. Vrhunac karijere po mom misljenju, kraj osamdesetih, pocetak devedesetih.

Volim i ja Black Sabbath, pogotovo iz 80-ih ali Metallica je Metallica. Iako ih vise ne slusam intenzivno,oni imaju toliko dobrih pesama da se to ne moze pobrojati. I iz thrash i iz rock perioda, sve im je dobro.
Mada bih ipak izdvojila Justice album kao omiljeni. Tad i na Blacku mu je bio najbolji glas. Vrhunac karijere po mom misljenju, kraj osamdesetih, pocetak devedesetih.
Hajde da navedemo.Sa prvog albuma Kill em All imamo: Seek And Destroy,Motorbreth,Whiplash-Za prvi album je odlicno,Glas agresivan u tonu sa nazivom albuma.
Drugi album Ride the Lightning:R. the L. ,Call of Ktulu(jedan od najjacih instrumentala ikad),Criping death,For Whom the Bell Tolls,Fade to black,Escape
Treci album Masteeeeer of Pupets: M. of P. ,The think that should not be,Orion,welcome home,Battery.(jedan od najvecih metal albuma svih vremena)
Cetvrti album AJFA: AJFA,One,Harvester of Sorow,To live is to die,Blackened,sve u svemu ceo album je vrh
Peti,i po mnogima najbolji,black album:Sve pesme,sve do jedne.Najdraza Nothing else mathers
Load:until it sleeps,kong of nothing,mama said,
Reload:Memory remaing,Fuel,Unforgiven 2,
St Anger:Najslabiji njihov album dobra je naslovna pesma i unnamed feeling
I ovaj zadnji kojim su se vratili na stare staze Death Magnetic:Suicide and Redemption,All Nightmare long,Unforgiven 3,The day that never comes.Uglavnom dobar je album.
I sa nestrpljenjem iscekujemo novi koji bi trebalo da kraja godina da izadje,kolaboracija sa lu ridom bi trebalo da da rezultate.
Izvinite ako sam propustio neku pesmu. :)

Poslednja izmena:
Blackened!! Kidaaanjeee :cool:
Ma taj ceo album je totalni vrh, sve bih odslusala rado ali ovo je epic...
Harvester of Sorrrow, pre neki dan sam je cula posle hiljadu godina i bila sam WTF ovo je tako dobro.
S Blacka su mi omiljene Wherever I may roam i God that failed.

Back