Jako malo interosovanje za EGZIT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što jedan bend nije dosta.
Pljujem zato što mi se može i zato što je takvo moje mišljenje.
A kome odgovara nek ide i uživa, nije problem. Samo ne mogu da poverujem da neko zaista misli da Exit ide nabolje ili da je jednako kvalitetan lajnapom kao pre...Ne kažem da se neće popraviti, ali nekako mi nažalost ne vuče na to. Nadam se da će me demantovati neke od sledećih godina...rado ću da priznam da nisam bila u pravu.

ali vidite isti ti stari bendovi i dalje nastupaju po svetu..nije da smo ih samo mi bukirali jer su slobodni ili netrazeni..zasto mislite da ljudi koji rade exit ne znaju sta rade?licno se ne bih igrao s takvim stvarima koje trebaju trajati..verovatno mtv diktira ponesto tako da ne mislim uopste da ima veze s novcam ne bi li neko vise zaradio a kockao se da ubuduce bude manja posecenost..ja sam jedva docekao kad su bili pet shop boys a vecina je rekla da su na zalasku karijere i da su ih zato bukirali..tako da se ukusi razlikuju i tvrdim da bilo koga dovedu isto bi bilo podeljenih misljenja

И мени се чини да је овогодишњи програм много лошији у односу на претходне. Приметила сам још једну ствар која ми се не свиђа: из године у годину све мање пажње се посвећује већим метал бендовима. :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back