Јако мали број људи је схватио да трансхуманизам превазилази лажну поделу на глобалисте и суверенисте!

Dr.Jackson

Iskusan
Moderator
Poruka
5.947
Због изношење ових теорија мој налог на твитеру је привремено ограничен и под претњом је трајном суспензијом! Налог се бавио свему између осталог теоријом завере као и свему оно што је ван домашја обичних људи. Све је било огољено на њему! (апсолутно што је био саркастични део налога :per:) Тако да вас молим ово што сам написао није моје лично виђање света нити су моје личне вредности већ оно што се дешава и што се крије вешта од света од стране IT мафије. Јако мали број људи је схватио да трансхуманизам превазилази лажну поделу на глобалисте и суверенисте што сервира CIA преко Трампа свету представљајући га као месију али он је лажни месија. Ако погледате филм Geostorm тамо можете да видите скривену поруку шта је сан Америке. Сан је да буде опет земља која је симбол слободе а не симбол свега лошег. Подела на сувернисте и глобалисте не постоји у сварности!!! То је завера малог броја људи који користи јадне људе за промоцију њиховог добра и оно што као сваке психопате раде а то је служе се вашим емоцијама и вашим вредностима у корист својих циљева.

Подела човечанства који следи:

Технократе
-мала група људи који желе да држе под својом контролом
-почињу да легализију педофилију након претходних гадости
-људи постају слични киберзонима
-временом људи губе своју вољу и постају робови машина

Натуралисти
-доносе законе како су све гадости менталне болести што јесу биле пре инфилтрација технократа у СЗО
-људи постају еколошки и духовно веома свесна бића
-разоткрива се Теслин извор беспланте енергије
-културе народа су сачуване у свом натуралном облику

Дај боже да грешим, био бих најсрећнији човек на планети али био сам у праву до сад у вези свега па нисам могућности да имам тај оптимизам.

Poslednja izmena:
svemiri2.jpg

5-G-and-COVID-19-FORBIDDEN.jpg

СЛИКЕ ИЗ ЕМИСИЈЕ Погледајте целу емисију овог генијалног човека!

Због изношење ових теорија мој налог на твитеру је привремено ограничен и под претњом је трајном суспензијом!
Pa tako su radile i komunjare, a vidimo kako su zavrsile :per:

Otpevaj im ono "Svi ste vi komunisti, pravljeni na kalup istiiii"

ahaha...

Pa tako su radile i komunjare, a vidimo kako su zavrsile :per:

Otpevaj im ono "Svi ste vi komunisti, pravljeni na kalup istiiii"

ahaha...

Твитер јесте платформа где су махом сви левичари али анархо-левичарски. Знаш нво и то...

Подела човечанства који следи:
- Технократе
- Натуралисти
S tim sto tehnokratija, suprotno nazivu, u stvari gura planetu u sve vecu tehnolosku zaostalost...

Bilo bi dobro da se stvori neka politicka struja koja je apsolutno protiv pseudotehnologije i pseudonauke koja caruje na globalnom nivou...
Da se lepo i jasno kaze da ne postoji nikakav naucni napredak i da je sve klasicna komercijalna-kapitalisticka prevara, igra love i moci itd...
1589217272354.png

S tim sto tehnokratija, suprotno nazivu, u stvari gura planetu u sve vecu tehnolosku zaostalost...

Bilo bi dobro da se stvori neka politicka struja koja je apsolutno protiv pseudotehnologije i pseudonauke koja caruje na globalnom nivou...
Da se lepo i jasno kaze da ne postoji nikakav naucni napredak i da je sve klasicna komercijalna-kapitalisticka prevara, igra love i moci itd...
Pogledajte prilog 696061

Наравно па ја то свима и причам. Оно што раде људи узмимо за пример дизајн веб сајтова који се само рециклирају и ништа ново осим што дају очајну вештачку интелигенцију која се показала да често уме да погреши. Зашто? Зато што је све базирано на крађи. Не може украдено дело да ради исто онако као и оригинални пантент. Једноставно не може. Сам либерални-капитализам гура људе који краду на горе, психопата је бити пожељно у либералном-капитализму чак шта више психопатске и друге склоности су важан предуслов за напредак јер те од малена уче како је боље красти, снаћи се уместо поштено зарадити и остати частан до краја свог живота. Кад чујем оно "снашао се" знам да је 100% некога оштетио а онај ко копира некога никада неће схватити шта је креатор хтео да каже јер креатор зна душу свог пројекта. Зато стојимо у месту. Нема новина јер све и да хоће тај човек овако умрежен међу гомилом предатора који врбују не може да преживи. Никола Тесла је једва преживео а живео у доба кад људи нису били умрежени и кад да бисте мазнули од некога нешто је било потребно имати храброст, данас свака кукавица може да ти украде нешто и да се прави луда.

Da se nadovezem na jedan detalj, moram da priznam da i meni malo ide na onu stvar to idealizovanje Trampa i predstavljanje Trampa kao nekog sad "mesije" , borca protiv "duboke drzave" , itd, znaci jednog coveka isto iskompromitovanog i najblaze receno sumnjivih moralnih vrednosti , takodje ta trenutna Trampova borba protiv "duboke drzave" je uglavnom sve samo na spekulacijama, necijim proizvoljnim analizama i recima, dok u stvarnosti skoro nista od toga nismo videli, ono uglavnom je barem zasad sve samo na spekulacijama i recima a skoro nista na delima, jer koliko samo imali prilike da vidimo Tramp kao i njegovi prethodnici nastavlja da cacka nezavisne i suverene drzave i da vrsi tihu ili otvorenu agresiju na njih (Venecuela, Nikaragva, Iran, Kina........), onaj konc logor poznat kao Gvantanamo i dalje radi , recimo ako postoji jedna jedina pozitivna stvar koju je Obama ucinio za vreme svog mandata je taj "ObamaCare" koji pruza zdravstvenu zastitu onima koji ne mogu da si priuste skupo lecenje, a Tramp cim je dosao na vlast ukinuo je taj program i rekao kako zdravstvo treba da bude u rukama privatnih kompanija i kako ljudi sami treba da placaju za svoje lecenje (samo sto je verovatno zaboravio da nisu svi milioneri ili milijarderi kao on) , takodje te price " uhapsio onog, uhapsio ovog, sad ce da pohapsi one, sad ce da pohapsi ove" a mi jos nikog od njih ne vidosmo iza resetaka, znaci te price su senzacionalisticke gluposti na nivou Informera i raznih sarlatana (o kojima se zapravo mnogo vise price ovde nego po Americi), takodje i sad tokom ove epidemije gde je SAD ubedljivo najugrozenija drzava , ono prvo se i on sprdao kao ovi nasi sa virusom, ono rekao nema nikakvih mera ekonomija ne sme da trpi a sad kad je broj zarazenih poceo da se meri u milionima sad odjednom kipti na SZO, kipti na guvernere saveznih drzava, kipti na sve zivo, ono svi su mu drugi krivi osim njega.

Tako da te price kao Tramp "spasioc sveta" , "mesija" , on ce sve njih da pokopa, on ce da nam oslobodi Kosmet, on ce ovo, on ce ono ........su price na nivou zabavista i ja 5 para ne dajem na to , ja da bi zaista prihvatio Trampa kao nekog antiglobalistu , borca za slobodu i neki bolji i humaniji svet jednostavno moram da vidim neka njegova konkretna dela a od toga nismo videli gotovo nista.

To sad sto je on mozda manje zlo od Klintonovih ili od Busovih ne znaci apsolutno nista nit sad mi treba da gajimo neke iluzije i da ocekujemo od njega ne znam ni ja sta.

Трамп је будала, незналица и сурови капиталиста. Српска јутјуб сцена је нажалост препуна оних који га глорификују као некаквог борца против неолибералног капитализма а он је први неолиберал. Жалосно је кад видим образоване људе, професоре универзитета, како глорификују ту будалу која предлаже људима да се заштите од короне тако што ће да пију дезифенкционо средство ( Трамповача, како је неко у шали назвао ). С друге стране је укинуо раније систем лабораторија које је увео Обама с циљем да спреми државу за пандемије.
А кога занимају езотеријске теме, један мој фејсбук френд му је погледао ауру и нема ништа позитивно да каже.

Трамп је будала, незналица и сурови капиталиста. Српска јутјуб сцена је нажалост препуна оних који га глорификују као некаквог борца против неолибералног капитализма а он је први неолиберал. Жалосно је кад видим образоване људе, професоре универзитета, како глорификују ту будалу која предлаже људима да се заштите од короне тако што ће да пију дезифенкционо средство ( Трамповача, како је неко у шали назвао ). С друге стране је укинуо раније систем лабораторија које је увео Обама с циљем да спреми државу за пандемије.
А кога занимају езотеријске теме, један мој фејсбук френд му је погледао ауру и нема ништа позитивно да каже.
Šta kaže tvoj frend za našeg dičnog Vučića,ako je srbin?
Šta je Obama radio Amerima preko zdravstvenog je čist lopovluk,Tramp je to prepoznao.
ZAboravio si jednu stvar kad je gledanje aure u pitanju,Obama je dobar čovek,i to preko aure može da se vidi,ali njegovi potezi su isli u korist duboke države,dok je njegova aura ostala dobra (zašto?) zato što njegovi potezi nisu bili njegovi. Ti možeš mene po auri da vidiš kao nekog dobronamernog,ali moji potezi govore drugo,i pored mojih poteza,ja ostadoh dobar u dusi,zato što moje poteze pokreće drugi,iako ih ja činim,primer.
Tramp vadi ameriku iz blata,on nije političar,on je trgovac.

Poslednja izmena:

On je na neki nacin ne slika i prilika vec pomalo i parodija na ono sto se naziva "truli kapitalista", da to za cirkanje dezinfekcionog sredstva je stvarno ono "no comment" , ne zna se da li je ludji on ili oni kojima je palo na pamet da poslusaju jedan takav idiotski savet, mislim da je neko sa 4 razreda onovne skole na mestu predsednika da mu ne bi palo na pamet da tako nesto savetuje ljude.

Mislim takodje sam negde slusao kad je premijer jedne drzave po prvi put isao da se sretne sa Trampom i njegovi savetnici su ga savetovali da kad sedne sa Trampom da ne zalazi previse u svetsku i geopolitiku i da ne zalazi previse u detalje (vec samo nesto elementarno i formalno) jer ovaj o tome nema pojma pa da ne dovodi coveka samo u neprijatnu situaciju i da ga blamira bezveze.

Mislim daj Boze da bude onako kako tvrde recimo Nogo, doktorka Nada Kostic, Sandulovic, Sasa Radulovic, Dejan Lucic i jos neki i da je on taj koji ce se "deep state-u" na'ebati majke milosne i sve ih pozatvarati ali bojim se da od toga nema nista i da su to samo price i neke prenaduvane senzacionalisticke tvrdnje i da je realnost nazalost surova.
Takodje i te tvrdnje i price o borbi protiv "deep state-a" moguce da malo podgreva i sam Tramp i da tako malo sebi nabija rejting pred izbore, u svakom slucaju ne treba sad tu gajiti ne znam kakve iluzije o njemu ili ocekivati od njega ne znam ni ja sta.

Ono voleo bi i ja da bude onako kako tvrde recimo Nogo, Sasa Radulovic, doktorka Nada, Sandulovic, Dejan Lucic, itd ali bojim se da od tog posla nema nista i da ce sve samo ostati na recima i spekulacijama i raznim teorijama.

On je na neki nacin ne slika i prilika vec pomalo i parodija na ono sto se naziva "truli kapitalista", da to za cirkanje dezinfekcionog sredstva je stvarno ono "no comment" , ne zna se da li je ludji on ili oni kojima je palo na pamet da poslusaju jedan takav idiotski savet, mislim da je neko sa 4 razreda onovne skole na mestu predsednika da mu ne bi palo na pamet da tako nesto savetuje ljude.

Mislim takodje sam negde slusao kad je premijer jedne drzave po prvi put isao da se sretne sa Trampom i njegovi savetnici su ga savetovali da kad sedne sa Trampom da ne zalazi previse u svetsku i geopolitiku i da ne zalazi previse u detalje (vec samo nesto elementarno i formalno) jer ovaj o tome nema pojma pa da ne dovodi coveka samo u neprijatnu situaciju i da ga blamira bezveze.

Mislim daj Boze da bude onako kako tvrde recimo Nogo, doktorka Nada Kostic, Sandulovic, Sasa Radulovic, Dejan Lucic i jos neki i da je on taj koji ce se "deep state-u" na'ebati majke milosne i sve ih pozatvarati ali bojim se da od toga nema nista i da su to samo price i neke prenaduvane senzacionalisticke tvrdnje i da je realnost nazalost surova.
Takodje i te tvrdnje i price o borbi protiv "deep state-a" moguce da malo podgreva i sam Tramp i da tako malo sebi nabija rejting pred izbore, u svakom slucaju ne treba sad tu gajiti ne znam kakve iluzije o njemu ili ocekivati od njega ne znam ni ja sta.

Ono voleo bi i ja da bude onako kako tvrde recimo Nogo, Sasa Radulovic, doktorka Nada, Sandulovic, Dejan Lucic, itd ali bojim se da od tog posla nema nista i da ce sve samo ostati na recima i spekulacijama i raznim teorijama.
Onda smo svi na&ebali druže,i nema nam buducnosti ako je tako,i suprotna strana ne postoi.
Mada ne verujem u to,budala kao Tramp ne može biti presednik tek tako,on je tu jer se ne može kupiti parama vec ubedjenjem.
A ta budala ne želi treci svetski rat.

Pa sad sto bi se reklo, izlaza nam nema ali propasti necemo. :)

Eh kakve su sve budale bili predsednici , mislim ko zna, mozda je bas "duboka drzava" dovela Trampa da izazove neko sranje (jer on ovako po prirodi je dosta sujetan, ambiciozan i egocentrican) i ono sad ako prodje-prodje a ako ne oni ce da okrive njega, posto Trampa vec ionako mnogi smatraju budalom, reci ce " joooj to ona budala Tramp nas je ukopao" , mislim kad se vec bavimo spekulacijama moguca je i ta opcija.

Inace ajde da kazemo da verujemo da Tramp ima dobre namere i da zeli da se obracuna sa tom "dubokom drzavom" ali pitanje je ko stoji iza njega u tome i ima li on dovoljno snage i moci za tako nesto i da li mu uopste unutrasnje i geopoliticke prilike dozvoljavaju tako nesto.
Mislim i Obama kad je dolazio na vlast ocekivao se zaokret americke politike za 180 stepeni, isto je i on svasta najavljivao, najavljivao je da ce prekinuti sve ratove koje je Bus zapoceo, da ce povuci trupa iz Iraka i Afganistana, da ce zatvoriti Gvantanamo, da ce obezbediti svima besplatnu zdravstvenu negu i obrazovanje, da ce iskoreniti korupciju, itd, itd medjutim desilo se skoro sve suprotno, ne da nije okoncao vec zapocete ratove i povukao trupe iz Iraka i Afganistana vec je zapoceo 7 novih ratova i dodatno povecao broj vojnika u Iraku i Afganistanu, ono za vreme vladavine Obame odprilike na svakih 20 minuta je bacena po jedna bomba negde, takodje ne da nije zatvorio Gvantanamo vec je taj ozloglaseni konc logor Gvantanamo radio kao kiosk 24/7 i bio nikad puniji, takodje recimo i ono sto bode oci je da je policijske torture i brutalnosti policije nad crncima bilo najvise bas za vreme Obaminog mandata, ajde taj "ObamaCare" je nesto pozitivno sto je pokrenuo, mada ni to bas nije uspeo do kraja da izgura, sad ono sto je on pricao i obecavao mozda bi i ispunio sve da se on pita ali prosto nije imao tu moc i pritisci su bili preveliki i unutrasnje i spoljne prilike mu nisu dozvoljavale to on vodi zemlju i politiku kako je zamislio.

Inace ja verujem da niko ne zeli 3. svetski rat i da nikom to nije u interesu da od sveta ostane jedna radioaktivna pustara , ali zato se vodi ovako hibridni ratovi, putem virusa, bioloskog oruzja, sajber ratovi, obavestajni i spijunski ratovi, ekonomski ratovi, medijski i propagandni ratovi , proxy ratovi preko manjih drzava , itd , itd.

Moze li neko pismeno da kaze sta je deep state,ko ih vodi,sta im je cilj,kako se finansiraju,zasto su deep kad mogu bez problema da izadju iz senke i vladaju Amerikom?
Ili su to nagadjanja kao i do sada,ZNA SE ko vodi svet,a kad pitas KO-pa Soros i ostali.Ko su ostali,zasto Soros,ima li bilo kakvog dokaza?
I ko je video ama i jedan dokaz da je Tramp borac za pravdu?Odakle to u glavama ljudi,neverovatno je da neko u to veruje,pogotovo u Srbiji.

"Deep state" svakako postoji i to nije vise nikakva tajna, to je zapravo jedna mreza interesnih grupa i kojekakvih okultnih tajnih drustava udruzenih u nekakvu celinu, sad ko je zaista na samom vrhu tog "deep state-a" verovatno mi ne znamo ali oni najistureniji su svakako kreature kao sto su recimo Rotsildi, Rokfeleri, Soros, Klintonovi, Busovi, Podesta, Bil Gejts, britanska kraljevska porodica, holandska kraljevska porodica, razni milijarderi, bankari, industrijalci, vlasnici raznih medija i internet giganata kao sto su Gugl, Facebook, Amazon, recimo i u Kini unutar KP Kine postoji jedna globalisticka struja bliska "dubokoj drzavi" i bankarima iz SAD i Londona a to je "Komonsol" jedna frakcija unutar KP Kine i Li Keciang je trenutno lider te frakcije i covek koji je trenutno zaduzen za finansije i spoljne poslove u Kini, itd, znaci ne postoji "deep state" samo u SAD vec je to jedna globalna mreza koja postoji ko zna otkad.
Da izadju iz senke i otvoreno vladaju ne mogu jer jednostavno radi se o vrlo mracnim, kompromitovanim i omrazenim ljudima koji nemaju nikakvu podrsku za tako nesto (iako neki od njih pokusavaju da se predstave u nekom drugacijem svetlu).
Sad sta su njihovi konkretni ciljevi, pa mislim da to vise ni oni sami ne kriju i otvoreno vec pricaju o globalnoj dominaciji, "kraju istorije" , smanjenju svetske populacije, tehnokratiji, obaveznoj vakcinaciji, ukidanju novca u kesu, promovisanju negativnih vrednosti, itd.

Sto se tice ovo za Trampa da , slicno sam i ja napisao, ono to je zasad sve jos uvek samo na nivou prica i spekulacija a sto de tice dela skoro nista nismo videli od njega, ono mozda on i jeste borac protiv te "duboke drzave" ali poverovacu u tako nesto tek kad vidim neka konkretna dela i rezultate.

Moze li neko pismeno da kaze sta je deep state,ko ih vodi,sta im je cilj,kako se finansiraju,zasto su deep kad mogu bez problema da izadju iz senke i vladaju Amerikom?
Ili su to nagadjanja kao i do sada,ZNA SE ko vodi svet,a kad pitas KO-pa Soros i ostali.Ko su ostali,zasto Soros,ima li bilo kakvog dokaza?
I ko je video ama i jedan dokaz da je Tramp borac za pravdu?Odakle to u glavama ljudi,neverovatno je da neko u to veruje,pogotovo u Srbiji.
kad bi reko,ne bi verovo.
Iz tvog ugla ideja je luda,i mog,ako to nije ,naebali smo. I za tebe sam teoreticar zavere,zato nema smisla. Kod tebe ce se zavrsiti sa "ne verujem toreticaru zavere",jer TEK SAD POSTAVLJAS TO PITANJE,ali je kasno a sve se desava BAS sad.

Pa sad sto bi se reklo, izlaza nam nema ali propasti necemo. :)

Eh kakve su sve budale bili predsednici , mislim ko zna, mozda je bas "duboka drzava" dovela Trampa da izazove neko sranje (jer on ovako po prirodi je dosta sujetan, ambiciozan i egocentrican) i ono sad ako prodje-prodje a ako ne oni ce da okrive njega, posto Trampa vec ionako mnogi smatraju budalom, reci ce " joooj to ona budala Tramp nas je ukopao" , mislim kad se vec bavimo spekulacijama moguca je i ta opcija.

Inace ajde da kazemo da verujemo da Tramp ima dobre namere i da zeli da se obracuna sa tom "dubokom drzavom" ali pitanje je ko stoji iza njega u tome i ima li on dovoljno snage i moci za tako nesto i da li mu uopste unutrasnje i geopoliticke prilike dozvoljavaju tako nesto.
Mislim i Obama kad je dolazio na vlast ocekivao se zaokret americke politike za 180 stepeni, isto je i on svasta najavljivao, najavljivao je da ce prekinuti sve ratove koje je Bus zapoceo, da ce povuci trupa iz Iraka i Afganistana, da ce zatvoriti Gvantanamo, da ce obezbediti svima besplatnu zdravstvenu negu i obrazovanje, da ce iskoreniti korupciju, itd, itd medjutim desilo se skoro sve suprotno, ne da nije okoncao vec zapocete ratove i povukao trupe iz Iraka i Afganistana vec je zapoceo 7 novih ratova i dodatno povecao broj vojnika u Iraku i Afganistanu, ono za vreme vladavine Obame odprilike na svakih 20 minuta je bacena po jedna bomba negde, takodje ne da nije zatvorio Gvantanamo vec je taj ozloglaseni konc logor Gvantanamo radio kao kiosk 24/7 i bio nikad puniji, takodje recimo i ono sto bode oci je da je policijske torture i brutalnosti policije nad crncima bilo najvise bas za vreme Obaminog mandata, ajde taj "ObamaCare" je nesto pozitivno sto je pokrenuo, mada ni to bas nije uspeo do kraja da izgura, sad ono sto je on pricao i obecavao mozda bi i ispunio sve da se on pita ali prosto nije imao tu moc i pritisci su bili preveliki i unutrasnje i spoljne prilike mu nisu dozvoljavale to on vodi zemlju i politiku kako je zamislio.

Inace ja verujem da niko ne zeli 3. svetski rat i da nikom to nije u interesu da od sveta ostane jedna radioaktivna pustara , ali zato se vodi ovako hibridni ratovi, putem virusa, bioloskog oruzja, sajber ratovi, obavestajni i spijunski ratovi, ekonomski ratovi, medijski i propagandni ratovi , proxy ratovi preko manjih drzava , itd , itd.
Iza trampa stoji vojska amerike,ona ga tu smestila na kvarno i sjebala hilari.

Iza trampa stoji vojska amerike,ona ga tu smestila na kvarno i sjebala hilari.

Pa sad koliko ja znam iza Trampa ne stoji citava vojska vec samo jedan deo vojske a to je mornarica, inace moguce je da iza Trampa stoji vojni lobi a iza Klintonovih bankarski i industrijski lobi.
Inace unutar same americke vojske postoji dosta tajnih sluzbi gde prakticno jedni za druge ne znaju, recimo mornarica ima posebno svoju tajnu sluzbu, neki drugi rod vojske ima svoju, itd i prakticno svako od njih ima neke svoje interese i prica je za sebe i generalno "americka vojska" nije nikakav homogeni pojam.

Pa sad koliko ja znam iza Trampa ne stoji citava vojska vec samo jedan deo vojske a to je mornarica, inace moguce je da iza Trampa stoji vojni lobi a iza Klintonovih bankarski i industrijski lobi.
Tako je MOrnarica.

E vidis,ja to pitanje postavljam vec izvesno vreme,i niko,ama bas niko ne zna nista konkretno.
Za jedne su to veliki finansijski magovi,za druge politicari,za kolegu svi cija rec nesto znaci u danasnjem svetu...nekima je to skup Jevreja koji drza 90% novca u rukama,a Gejts i Musk su im paravan...
Za neke je njihov cilj da se jos vise obogate,drugi tvrde da im je cilj da sveCku populaciju smanje na 0.5-1 milijardu,treci se kunu da im je cilj da vestacka inteligencija zavlada svetom.Neki idu u groteskne teorije da su to ljudi gusteri ustvari,i da sprremaju Zemlju za invaziju.
Da ne spominjem ovog nesretnika zabraka,on u svemu vidi urotu i pretnju covecanstvu.
I niko mi nije odgovorio na jedno prosto pitanje-ako je to grupacija ljudi koja poseduje vecinu svetskih resursa,kako da Milojko iz Batocine i Perica iz Niske banje znaju za njih?
Da se razumemo,svi oni koji poseduju enorman kapital izmedju sebe saradjuju (uglavnom) da bi odrzali ili uvecali isti.Dogovori i lobiranje su cinjenica.Sve ostalo lici na holivudske scenarije...Ponekad i na Bolivudske.

Kad pricamo
E vidis,ja to pitanje postavljam vec izvesno vreme,i niko,ama bas niko ne zna nista konkretno.
Za jedne su to veliki finansijski magovi,za druge politicari,za kolegu svi cija rec nesto znaci u danasnjem svetu...nekima je to skup Jevreja koji drza 90% novca u rukama,a Gejts i Musk su im paravan...
Za neke je njihov cilj da se jos vise obogate,drugi tvrde da im je cilj da sveCku populaciju smanje na 0.5-1 milijardu,treci se kunu da im je cilj da vestacka inteligencija zavlada svetom.Neki idu u groteskne teorije da su to ljudi gusteri ustvari,i da sprremaju Zemlju za invaziju.
Da ne spominjem ovog nesretnika zabraka,on u svemu vidi urotu i pretnju covecanstvu.
I niko mi nije odgovorio na jedno prosto pitanje-ako je to grupacija ljudi koja poseduje vecinu svetskih resursa,kako da Milojko iz Batocine i Perica iz Niske banje znaju za njih?
Da se razumemo,svi oni koji poseduju enorman kapital izmedju sebe saradjuju (uglavnom) da bi odrzali ili uvecali isti.Dogovori i lobiranje su cinjenica.Sve ostalo lici na holivudske scenarije...Ponekad i na Bolivudske.
Ne postoji konkretno druže,zamrseno je ko ono "kolaricu panicu,plecemo se samicu,sami sebe zaplicemo sami sebe otplicemo",kada bi upro prst na jedno mesto,upro bi prst samo u jednog,i to je to.
Mada cuces i gluposti kao ravna zemlja cisto da zamute sve jos bolje.

Pa ja cak i ne verujem da se sve svodi samo na pare i profit , mislim da je to malo povrsno gledanje na stvari i da tu postoje ipak neki malo dublji i mracniji motivi (koji mozda imaju veze i sa nekim necastivim silama), recimo pogledaj onaj dokumentarac na jutjubu od one holandske novinarke "Pad kabale".
Mislim ti ljudi kao Rotsildi, Rokfeleri, Vindzdori, itd , pa oni drze stamparije novca, koliko god da im treba novca i za sta god da im treba nastampace ga ocas-posla, mislim da je njima novac samo sredstvo za postozanje odredjenih ciljeva a nikako konacan cilj i sigurno da se njihovi motivi ne svode samo na obican profit i gomilanje nekog prljavogi papira i da tu postoji neka dublja i mracnija pozadina cele price.

Inace ono sto mozemo sa sigurnoscu da potvrdimo je da ta "duboka drzava" postoji i da to nije nikakva "teorija zavere" i "izmisljotina" vec ta "duboka drzava" zaista postoji i stvarna je i aktivno radi na sprovodjenju svojih planova.

Poslednja izmena:

Back