- Poruka
- 5.947
Због изношење ових теорија мој налог на твитеру је привремено ограничен и под претњом је трајном суспензијом! Налог се бавио свему између осталог теоријом завере као и свему оно што је ван домашја обичних људи. Све је било огољено на њему! (апсолутно што је био саркастични део налога
) Тако да вас молим ово што сам написао није моје лично виђање света нити су моје личне вредности већ оно што се дешава и што се крије вешта од света од стране IT мафије. Јако мали број људи је схватио да трансхуманизам превазилази лажну поделу на глобалисте и суверенисте што сервира CIA преко Трампа свету представљајући га као месију али он је лажни месија. Ако погледате филм Geostorm тамо можете да видите скривену поруку шта је сан Америке. Сан је да буде опет земља која је симбол слободе а не симбол свега лошег. Подела на сувернисте и глобалисте не постоји у сварности!!! То је завера малог броја људи који користи јадне људе за промоцију њиховог добра и оно што као сваке психопате раде а то је служе се вашим емоцијама и вашим вредностима у корист својих циљева.
Подела човечанства који следи:
Технократе
-мала група људи који желе да држе под својом контролом
-почињу да легализију педофилију након претходних гадости
-људи постају слични киберзонима
-временом људи губе своју вољу и постају робови машина
Натуралисти
-доносе законе како су све гадости менталне болести што јесу биле пре инфилтрација технократа у СЗО
-људи постају еколошки и духовно веома свесна бића
-разоткрива се Теслин извор беспланте енергије
-културе народа су сачуване у свом натуралном облику
Дај боже да грешим, био бих најсрећнији човек на планети али био сам у праву до сад у вези свега па нисам могућности да имам тај оптимизам.

Подела човечанства који следи:
Технократе
-мала група људи који желе да држе под својом контролом
-почињу да легализију педофилију након претходних гадости
-људи постају слични киберзонима
-временом људи губе своју вољу и постају робови машина
Натуралисти
-доносе законе како су све гадости менталне болести што јесу биле пре инфилтрација технократа у СЗО
-људи постају еколошки и духовно веома свесна бића
-разоткрива се Теслин извор беспланте енергије
-културе народа су сачуване у свом натуралном облику
Дај боже да грешим, био бих најсрећнији човек на планети али био сам у праву до сад у вези свега па нисам могућности да имам тај оптимизам.
Poslednja izmena: