Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kabl vidi kako oscilira ko moj đoka pulsira gore dole sa brzinom protoka. Normalno televizija ne radi, strim je sav kockast itd. Čim padne kiša totalna propast.
Kabl vidi kako oscilira ko moj đoka pulsira gore dole sa brzinom protoka. Normalno televizija ne radi, strim je sav kockast itd. Čim padne kiša totalna propast.
Mora da je negde na tvojoj linije negde lose povezano i ne zasticeno,cim dolazi do tih problema.Kod mene ponekad kada duva jak vetar,desava se da se slika menja,ali za net nisam primetio.
Ne rade to dobro.Kazem ti kod nas kada god dune jaci vetar imalo je problema sa slikom,ali ne sa netom.Posle su sredili i te kontakte koji su bili na nasoj zgradi i sada se retko kada pojave te kockice na tv-u.Ili ne znaju ge je problem,ili ne znaju da to srede.Treba da ih zoves svaki dan dok ti to ne rese.
Ma meni i ovo malo bede dovoljno ne radim ništa što treba konstantan internet pa ni ne primetim ovo osciliranje i raspadanje. Ne ispada ali bukvalno ide od nule do maksimuma pa nazad i tako u krug.
Ma meni i ovo malo bede dovoljno ne radim ništa što treba konstantan internet pa ni ne primetim ovo osciliranje i raspadanje. Ne ispada ali bukvalno ide od nule do maksimuma pa nazad i tako u krug.