Jako loš internet SBB

Nema tu šta da se čupa sve se raspalo za ovih 20 godina dinar nisu uložili u infrastrukturu.

Ma ja se pitam dal da uđu zgrada je pod zaštitom pa samo da definišemo kako i kuda mogu da prođu.

Samo da znaš da će i oni bušiti kao i svi ostali. Kad su trebali da uđu u našu zgradu govorili su da će koristiti
one vodove za telefoniju, međutim kad je krenulo bušenje :dash:

Jel može da pokrije 3 ona tv risivera i još recimo 2 iptv? A da ostane normalan surf? Sada na sbb imam 2 risivera i jedan iptv na testu to je jako loše. Šta bi bilo da upalim i treći risiver srušila bi se beograđanka.

I kod mene pravi probleme.

Nije problem ta brzina na testu, ni torrent gde uspostavi 100 konekcija pa skida.

Nego tamo gde treba da uspostavi konekciju ka jednom mestu. Na primer krstarica, gde nekad nece da ucita stranicu.

Ili na primer da skine video sa instagrama. Evo sad sam poludeo jer nece da skine sa igramom, a na optici sam ga skinuo bez problema.

I sto je najgore radio je igram ovde godinu dana bez problema na SBB-u.

Hoce sa nekim naprednijim programima koji mogu da nastave kad izgubi konekciju.

Inace imam D3. Pa su kao menjali opremu da radi bolje, pa posle 10 dana im je to crklo i 2 dana nije bilo ni interneta ni kablovske u celom Beogradu.

Onda su me zvali u 8 uvece da predjem na onaj visi eon paket po istoj ceni do kraja ugovora.

Znaci ludnica.

Mario verovatno ima isti paket kao ja, samo nije u Beogradu pa zato ima 50 mbs.

Preko moba (Wi-Fi)
Screenshot_2021-10-28-14-22-16-743.jpg

Preko žice
11917569861.png

Ja nemam problema s internetom preko SBB-a. 😁

Back