jako glup problem na windows7

Poruka
3.797
odes na desktop,ides u start meni i language opcije. dodas Srpsku cirilicu na listu i upalis language bar. odes u password opcije i stavis password na Srpskom na cirilici. resetujes racunar. cestitam,uspesno si se zajebo.
jedan prijatelj ima problem s ovim,evo pokusavam nekako da mu pomognem. da vidimo jel ima neki system restore point. ako nema onda ce biti zajeb.

odes na desktop,ides u start meni i language opcije. dodas Srpsku cirilicu na listu i upalis language bar. odes u password opcije i stavis password na Srpskom na cirilici. resetujes racunar. cestitam,uspesno si se zajebo.
jedan prijatelj ima problem s ovim,evo pokusavam nekako da mu pomognem. da vidimo jel ima neki system restore point. ako nema onda ce biti zajeb.
Jel ima mogućnost da se prebaci na ćirilicu?

Jedan od programa koji moze obrisati ili promeniti sifru je Hiren’s BootCD PE
https://www.hirensbootcd.org/download/

Boot your computer with Hiren's BootCD and follow the steps below for resetting your password:
Step 1: Choose Mini Windows XP. ...
Step 2: Open HBCD Menu. ...
Step 3: Choose a Program to Launch. ...
Step 4: Choose the Windows Partition. ...
Step 5: Choose the Username to Reset Password. ...
Step 6: Save the Changes. ...
Step 7: Exit NTPWEdit.

Ako je lakse ima uputstvo sa slikama:
https://www.dvtitsolutions.com/blog...move-any-windows-password-with-hirens-boot-cd

Ima jos nacina.
Koricenjem instalacionog diska, npr. Metod 3 - opcija repair your computer:
https://www.top-password.com/knowledge/reset-windows-7-password.html

Samo prijedlog...

Snimi, dokumentiraj na neki način problem, objasni.
Kontaktiraj Microsoft.
Ako se dobro sjećam bila je opcija gdje budeš nagrađen za otkriveni "propust".
(Još bolje, ako imaš i riješenje, ali mislim da to nije uvijet).

Tako je bilo u prijašnjim verzijama Windows-a.
Možda se nešto mijenjalo.
Ne pratim već neko vrijeme.

P.S.
Jasno, Win. bi trebao biti licenciran.
A i podrška za Win 7, mislim da je obustavljena, pa ne znam da li je to problem.

Samo prijedlog...

Snimi, dokumentiraj na neki način problem, objasni.
Kontaktiraj Microsoft.
Ako se dobro sjećam bila je opcija gdje budeš nagrađen za otkriveni "propust".
(Još bolje, ako imaš i riješenje, ali mislim da to nije uvijet).

Tako je bilo u prijašnjim verzijama Windows-a.
Možda se nešto mijenjalo.
Ne pratim već neko vrijeme.

P.S.
Jasno, Win. bi trebao biti licenciran.
A i podrška za Win 7, mislim da je obustavljena, pa ne znam da li je to problem.

u nagrade i lutrije ne verujem,ne bude u meni nikakvu uzbudjenost. :roll: odradio sam system restore,bio je tamo neki automatski system restore point iz 2021. reseno

Ne koristim lozinke ali zar zaista nema language bar na lock screen-u?

Postoji "programčić" koji "zaobilazi" lock screen, zaboravio sam kako se zove, imao sam ga negde na disku, pokušaću da ga pronađem.

na sedmici moze da ima,moze i da nema. zavisi da li ima update instaliran. ali cirilice nema,bez obzira sto si je dodao kao jedan od jezika u sistemu. verovatno nece da se loaduje jer je jos uvek login screen,nisu se ucitala podesavanja.

Poslednja izmena:

Back