HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.916
Sve je bilo ok i odjednom je vrisnula da je boli i taj bol je trajao dva dana. Zasto to moze da bude? Molim samo ozbiljnje jer stvar nije zezanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je bilo ok i odjednom je vrisnula da je boli i taj bol je trajao dva dana. Zasto to moze da bude? Molim samo ozbiljnje jer stvar nije zezanje.
I ja sumnjam na to.
a da odete kod doktora?![]()
A nije vagina drvljanik, pa da mozes da cepas po njoj ne vodeci racuna. Drugi put pripazi, ili nadji neku rastegljiviju, razradjenu.
Jeste koristili neki lubrikant?
Jel* imas kojim slucajem pirsing dole?
Mozhda nam htio retj da je enormno kurrat ili da je ona Bila enormno nevina ili je on Bio enormno grub a mozhda su u pitanju sve tri Komponentne
Jeste koristili neki lubrikant?
Jel* imas kojim slucajem pirsing dole?
Meni je pricala drugarica, koja je bilaz ena mog bivseg decka. Moj bivsi decko ima 24 cm, ali je bio stvarno smotan, pa kada su radili prvi put, on je nju povredio i tu joj je ostao neki oziljak, koji je povremeno jako boli. Mozda je i taj tvoj nesto pobrkao.![]()
Nismo koristili. Jednom sam cimnuo jako i onda je pocelo da je boli i popila je lek. Onda ju je malo popustilo. Nema pirsing, bol je bio u predelu donjeg dela stomaka.