Jak bol tokom seksa

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zar devojke ne traze da ih boli slatko i insistiraju ? :zper: Eto ja zelim lagano po nekada a ona me preklinje za jace :aha: i kad je boli uziva najvise :zaljubljena:

I onda se to desi kao tvojoj devojci kada musko pretera u pokusaju da je joj ispuni zelju bolnog sexa :malav:

Pa nadam se da ce se u masi naci neko ozbiljan pa onsda samo njegove postove citam, a ove ostale ignorise. Pa javio se negde u predelu materice ili grlica materice. I desilo se kao sto kolrga kaze, molila me za jace, ja je poslusao i onda je vrisnula.

A nije vagina drvljanik, pa da mozes da cepas po njoj ne vodeci racuna. Drugi put pripazi, ili nadji neku rastegljiviju, razradjenu.

Mozhda nam htio retj da je enormno kurrat ili da je ona Bila enormno nevina ili je on Bio enormno grub a mozhda su u pitanju sve tri Komponentne

- - - - - - - - - -

Jeste koristili neki lubrikant?

Jel* imas kojim slucajem pirsing dole?

Nisu valjda srbi pocheli i stime ?

Sve je bilo ok i odjednom je vrisnula da je boli i taj bol je trajao dva dana. Zasto to moze da bude? Molim samo ozbiljnje jer stvar nije zezanje.

:heart:
Meni je pricala drugarica, koja je bilaz ena mog bivseg decka. Moj bivsi decko ima 24 cm, ali je bio stvarno smotan, pa kada su radili prvi put, on je nju povredio i tu joj je ostao neki oziljak, koji je povremeno jako boli. Mozda je i taj tvoj nesto pobrkao.:heart:

Back