- Poruka
- 91.909
Da li prevrćete jaje na oko ili ga ostavite onako rovito?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rovito ne mogu da jedem...kuvana jaja nikad nisam podnosio...samo dobro pržena...prevrćem da se obe strane dobro isprže..i uvek pržim sa nekom kobasicom da zavaram ukus
auuuuuu al ga isprzi svaka mu cast
zar se ne razlije zumance ako przis i s druge strane?rovito ne mogu da jedem...kuvana jaja nikad nisam podnosio...samo dobro pržena...prevrćem da se obe strane dobro isprže..i uvek pržim sa nekom kobasicom da zavaram ukus
Kada przim jaja na oko,ostavljam ih rovitim,lai uzmem kasiku i prelivam mast preko njih,tako da pobele i odozgo,ali se ne preprze.
e, to i ja radimKada przim jaja na oko,ostavljam ih rovitim,lai uzmem kasiku i prelivam mast preko njih,tako da pobele i odozgo,ali se ne preprze.
Tako je super ukusno.e, to i ja radim
da, mada je umetnost isprziti ga bez prevrtanjaObavezno prevrnem... i poklopim na minut da slučajno negde ne ostane živo. Žumance kad nije skroz termički obrađeno još mogu nekako da preživim, ali belance kad se i dalje ljulja kao loše uspele pihtije, to ne mogu ni da gledam, a kamoli da jedem.![]()
kad se dovljno dugo prži na jednoj strani onda se i gornja strana stegne dovoljno da može da se okrene a da se ne razlije....i pržim na masti ne na ulju...zar se ne razlije zumance ako przis i s druge strane?
то само ако има доста масти (уља)kad se dovljno dugo prži na jednoj strani onda se i gornja strana stegne dovoljno da može da se okrene a da se ne razlije....i pržim na masti ne na ulju...
Jao, jeste...da, mada je umetnost isprziti ga bez prevrtanja
pa ne mora puno masti...mada ja iseckam kobasicu na kolutiće pa i ona pusti nešto masti....jaja dodajem tek kad okrenem kolutiće kobasice....na masti se bolje prži nego na ulju.....ne zagoreva i ne hvata se za tiganj.....ne pamtim kad sam pržio na ulju...то само ако има доста масти (уља)
Хвала на идеји.e, to i ja radim
Uvek ima za kasiku masti.Ja nagnem tiganj i prikupim u kasiku koliko mogu i prelivam dok ne pobeli.то само ако има доста масти (уља)
To je to, pravo rešenje, nagnuti posudu i zalivati jajaUvek ima za kasiku masti.Ja nagnem tiganj i prikupim u kasiku koliko mogu i prelivam dok ne pobeli.
Sad jedva pet pojedem...Kad sam bio u najjačoj snazi pre petnaestak godina, jednom sam ispržio deset jaja za obrok![]()
Kod spremanja jaja na oko,kajgana,omlet itd najbitniji je tajming tj. kada ih skuniti sa vatre.auuuuuu al ga isprzi svaka mu cast