Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je to, Moco.na oko najviše volim, 7 do 10 komada![]()
kad reče, još nisam probao od prepelice... niti od guske... kad se promislim, samo sam od kokoške jeoI prženice i jaja u starašu i na paprikama pečenim ili oooo i na kačamak bacim jaje prženo na oko
Pa na pizzu razbijem jaje da se ispeče
Prepeličja jaja su mmmmm, predobra
najmanje volim kuvana, može ako su punjena.
Obiično jedem na oko, rovitije, da može da se umače lebac. A i kajganu jedem al ni ona da nije prepržena.
Od prepelice, pa treba ti jedno 15 komada.. A Moci verovatno 40kad reče, još nisam probao od prepelice... niti od guske... kad se promislim, samo sam od kokoške jeo
da, punim ih sa majonezom, senfom i sitno iseckanim kiselim krastavčićima. I biber i so. To sve pomešano sa onim žumancem što se izvadi iz polutkiE, vidi.. Izmešaš kašiku pavlake i kašiku majoneza i na polutke kuvanih jaja staviš po kašičicu smese, pospeš mlevenim biberom, pa jao udavim se jedući![]()
И мрву сенфа, пробај...E, vidi.. Izmešaš kašiku pavlake i kašiku majoneza i na polutke kuvanih jaja staviš po kašičicu smese, pospeš mlevenim biberom, pa jao udavim se jedući![]()
za mene nema lepših i boljih jaja nego za Uskrs...pa se kuckam , pa oljustim i malo posolim i pojedemКако неко не воли кувана јаја
Ја не смем ни да кажем колико офарбам за Ускрс за нас троје![]()
Чак не морам ни да их солим, ја, којој је све неслано...е, то је љубавza mene nema lepših i boljih jaja nego za Uskrs...pa se kuckam , pa oljustim i malo posolim i pojedem
jedva cekam Uskrd
inace volim jaja..to mi je kompletan obrok ako su przena na oko ili sa sunkom ili na vec koje nacine
Знаш шта обожавам, добро упржен парадајз и јаја сунем на крају, мало першуна, фантастично.Bacite neki recept sa jajima