Jahanje

Ja sam se otisla iz razloga sto se NISTA u odnosu na tvoj opis nije promenilo... na teren se ne ide (ide u ne znam kojim slucajevima.. ja sam za 3 godine isla jednom pre dve ipo godine).. na prepone mozes da zaboravis ako nemas svog konja ili ako barem ne placas za konja ko da je tvoj... glupo mi je da ti objasnjavam kada vec znas... bukvalno se nista ne radi... naucis osonve i vrtis se po manjezu, svaki cas~"trening" je isti... hodas 5 minuta, kasas 15, galopiras 2 kruga na jednu stranu dva na drugu, onda kasas 10, onda opet dva galopa na jednu, pa dva na drugu ruku. Radis nesto malo male krugove itd...
ja sam sada otisla u KK Beograd, i za sada mi je tamo super, cak pominjemo i neka takmicenja iz dresure... :)
Ako ti nije problem daljina mozes u Kremen, meni tamo deluje sasvim fino (meni je predaleko pa ne mogu tamo) ali to neka ti Marina objasni detaljnije, ona je tamo :)
U Milicionaru ne primaju nove.... barem mi je tako jedna devojka koja tamo jase rekla...
Pitaj ako te nesto jos zanima :)

Ja sam se otisla iz razloga sto se NISTA u odnosu na tvoj opis nije promenilo... na teren se ne ide (ide u ne znam kojim slucajevima.. ja sam za 3 godine isla jednom pre dve ipo godine).. na prepone mozes da zaboravis ako nemas svog konja ili ako barem ne placas za konja ko da je tvoj... glupo mi je da ti objasnjavam kada vec znas... bukvalno se nista ne radi... naucis osonve i vrtis se po manjezu, svaki cas~"trening" je isti... hodas 5 minuta, kasas 15, galopiras 2 kruga na jednu stranu dva na drugu, onda kasas 10, onda opet dva galopa na jednu, pa dva na drugu ruku. Radis nesto malo male krugove itd...
ja sam sada otisla u KK Beograd, i za sada mi je tamo super, cak pominjemo i neka takmicenja iz dresure... :)
Ako ti nije problem daljina mozes u Kremen, meni tamo deluje sasvim fino (meni je predaleko pa ne mogu tamo) ali to neka ti Marina objasni detaljnije, ona je tamo :)
U Milicionaru ne primaju nove.... barem mi je tako jedna devojka koja tamo jase rekla...
Pitaj ako te nesto jos zanima :)

Gde se nalazi KK Beograd?Koliko kosta obuka?

U Beogradu :mrgreen: shaaalim se :) msm jeste u BG-u...e,da,ako te neshto u wezi Kremena zanima,slobodno pitaj, ;)
A gde u BG,jel ti jases u Kremenu,gde se on nalazi?Nekako predpostavljam da je vecina ljudi iz okolin Beograda iili Beograda pa budi mali preciznija.HOCU DA KRENEM DA JASEM,ZAPRAVO DA ZAVRSIM OBUKU,PRVI SAM HTELA U A.DUNDIS ALI SAM OVDE PROCITALA SVASTA.PREDLOZITE MI NEKI KLUB U BEOGRADU I KAZITE NEKI BR.TEL.KOME MOGU DA SE OBRATIM.HVALA

I ja sam zainteresovana da odem negde na neku obuku za pocetnike .
Koji klub u Beogradu ili neposrednoj okolini je okej u smislu NOVCA, to mi je vrlo bitno.
Nisam pri nekim velikim parama trenutno i volela bih da znam koja je najmanja cifra koju bih morala da izdvojim na osnovnu obuku. I u tom smislu gde je najbolje da odem da se raspitam ?

Naravno ali nemoj nekog starog nego uzmi nekog dvogodca...

Znam, ti su najbolji, da imam para kupila bi sebi jednog dvogodisnjeg pastuva, vreme je vec da naucim taj galop

to sa kupovinom konja i smaostalnog ucenja je najgluplja ideja moguca :D :D

a klub se nalazi na hipodromu, znas gde je parking? e pa tacno ispred parkinga...

Znaci to nije onda u blizini AD? Nego sa suporotne strane hipodroma?

gorska vila.jpg

evo slike da video sm je uzivo!

Back