Jahanje

juuuu koliko dugo se nisam oglasila ovde :PP
da... 10 casova u Dundicu je 140 evra...
btw, ja sam promenila klub, sada sam u KK Beograd

o Stremenu ti mogu reci sve sto te zanima, samo pitaj :))) skola im je odlicna, ako ti nije daleko da ides do tamo...

juuuu koliko dugo se nisam oglasila ovde :PP
da... 10 casova u Dundicu je 140 evra...
btw, ja sam promenila klub, sada sam u KK Beograd

o Stremenu ti mogu reci sve sto te zanima, samo pitaj :))) skola im je odlicna, ako ti nije daleko da ides do tamo...
Tati,zasto si promenila klub,sta mislis gde je bolje,Aleksa D. ili KK Beograd?Ja sam planirala da krenem u A.D.

Vidim da ima dosta napisanog o ovom prelepom sportu, a ja imam pitanjca!
Jel mi mozete kao nekom ko je totalno van svega vezano za jahanje preporuciti kako i sta i posavetovati gde da idem i na sta da obratim paznju za ubuduce!
Inace malo je reci, obozavam konje!

Uh, Aleksa Dundic je stvarno preskup, ali uvek je i bio. Ja sam nekad davno tamo trenirala i bas bih zelela ponovo da pocnem. Ostala mi je zelja da naucim da preskacem prepone, to nam nikad nisu davali da radimo, niti nas je ko ucio. Hajde preporucite mi vi sto ste u toku sa situacijom po klubovima, gde bih mogla da opet da treniram? Uzela bih u obzir i A.D. iako je skup, samo ako se situacija tamo promenila. Ono sto mi je bio najveci minus tamo jeste sto kad smo naucili osnove i bili prilicno samostalni, nije bilo vise prostora za napredovanje. Bilo je dvoje-troje ljudi koji su se takmicili i njih su kao nesto spremali, ali mi ostali smo ostajali na tom osnovnom nivou. Za Milicionar ili kako se danas zove Policajac se nekad sve i svasta pricalo, kako muce konje, ukrstaju bracu i sestre i sl. Ali oni su uvek bili jeftini. Dakle, preporucite par klubova u odnosu na cenu, uslove, kvalitet casova i sl. A.D. i Milicionar i sve u toj okolini mi savrseno odgovara jer tu blizu radim, ali uzela bih u obzir i neki koji je daleko, ako vredi. I mene interesuje zasto Tati posle toliko vremena odlazi iz A.D :)

jelena, ja se to isto sada pitam... trenutno sam u A.D. i mozda cu se prebaciti u neki drugi klub. Sa casovima i nisam nesto zadovoljna zato sto uglavnom kaskam u krug. Pocetnik sam ali mi je nekako bezveze kada samo lako jasem; barem da vezbam sedeci kas, ili jahanje bez uzengija, ili nesto slicno. Mada to zavisi i od instruktora kako ide koji cas.

Ima tu i jahaca koji preskacu prepone, ali ne znam kako to sve funkcionise... mozda je najbolje da ih pitas?

Back