Jahanje

hey drustvo :))))

pa ovde niko nije dao komentar par meseci :(
ccccc

ovako, ja zelim da upisem skolu jahanja! da li neko moze da mi preporuci dobar klub u BG-u.... video sam postove, pa zato pitam :)

Ja bi ti preporuchila Konjicki klub Policajac u BG-u....sada za Aleksa Dundic (ili kako wec :mrgreen: ) ...ne znam...Mada kada Tati dodje na forum,ona nek ti bolje kaze...ona je u taj klub ishla dosta dugo,tako da o njemu ce ona najbolje da ti kaze.... ;)

Poslednja izmena:
Sanja zanima me gde tako jeftino ides na jahanje tj. 3000 dinara za deset casova?

Sanja neshto i ne dolazi wishe na forum,a poshto trenira u istom klubu ko i ja...ja cu da ti odgoworim :D ...3.000 za 10 chasowa je bilo nekad :) sada je 6.000 za 10 chasowa :) a swa obuka traje 30 chasowa,tako da je cela obuka sada 18.000 dinara...kad se prodje obuka placa se godishnja chlanarina koja je 2.000 dinara...i tako :) pitaj ako te josh neshto zanima...da inache to je KK Kremen iz Pancheva ;)

Sanja neshto i ne dolazi wishe na forum,a poshto trenira u istom klubu ko i ja...ja cu da ti odgoworim :D ...3.000 za 10 chasowa je bilo nekad :) sada je 6.000 za 10 chasowa :) a swa obuka traje 30 chasowa,tako da je cela obuka sada 18.000 dinara...kad se prodje obuka placa se godishnja chlanarina koja je 2.000 dinara...i tako :) pitaj ako te josh neshto zanima...da inache to je KK Kremen iz Pancheva ;)

Hvala Marina! :)

Back