Jahanje

Lepa je...nego, ko je ono konjce sto nije htelo da se smiri ... "konjce" .... pred start. Braon veliki, neki covek ga je jahao ... nema bas puno smisla ovo sto sam rekla....
Ne znam, veliki, braon, i posle su mu nekoliko puta merili puls.. ((pricam o trci u nedelju)) ...

Ne znam da li mislimo na istog... Ako mislis na ovog konja, to je Prezin konj, Momcilo(mislim da se tako zove)... prelep konjic:lol:

ako mene pitas, najoblji su ti kremen i stremen.... samo sto su malo daleko jedan je u pancevu, drugi u jakovu...

u bg-u imas vise klubova u okolini hipodroma, ja sam pocela u klubu beograd, ali veruj mi, nista od toga.... aleksa dundic ti je odlican za pocetnike, samo posle tesko da ces moci da izadjes iz manjeza.... nema nigde teren .... moj savet ((ne znam koliko je pametno mene slusati)) je da odes u bilo koji klub kod hipodroma i naucis osnove, pa posle kad vidis sta ti se najvise svidja nadjes neki klub gde je to najbolje.
To sad ja pokusavam ali nikako da nadjem "taj klub" ... kako stvari stoje bice to Kremen :)

Па чекамо те....
Треба Звезди један јуниор!!!!

А без мене неби коња имала!!!! :shock:
Ајде:kiss:

pa Visnja, trazila si mi slike sa trke a kao i obicno,mene je mrzelo da narezem,pa rekoh da ti ostavim bar jednu..Evo za pocetak ova...
trka 20.april 026.jpg

Pozz ljudi, da li neko zna da li Eqitatus na hipodromu radi sutra (02.05.)??? Ne bih bas da dolazim iz NS-a pa da se ispalim!
Nadam se da niste svi otisli na I maj, nego da ima jos nekih koji danas rade kao ja :(

Back