Jahanje

evo jos neke slike kada vi ne stavljate vase!!!!!ovo je lenkoran danas na trci....svaka cast njemu i njegovoj kobili...

Prilozi

• sale.jpg
    sale.jpg
    28,8 KB · Pregleda: 21
Vidim da ste vi svi zaljubljenici u jahanje,pa mi treba vasa pomoc!!!
Htela bih da krenem rekreativno na jahanje.Iz BG-a sam,pa ako neko zna neku dobru skolu,koja pri tom nije jako skupa,bila bi mi odlicna pomoc!! :D

Има и лепших слика али то кад будем имала времена...Освојили смо прво екипно и друго појединачно!

Evo i ja da se pridruzim.
Za pocetak pozdrav klubu KREMEN cula sam da ste veoma uspesni i svi ste tako dobri i fini svaka cast,vidim konji su prelepi pogotovo ona alata kobila sa slike sa trke sto je jase marra..j. bas se pitam ko je vlasnik te kobile!

SVAKA CAST I OLGICI!!!!!!!!!!! Devojka koja jase samo nekoliko meseci i pobedila je na ovoj trci!

Ma, bre svaka cast za celu ekipu "KREMENA"

Naravo, svaka cast i za najmladju ekipu "Kremena" :heart:

SVAKA CAST I ZA NASEG TRENERA ZELJKA!!!!!!!!!!

Htela bih da krenem rekreativno na jahanje.Iz BG-a sam,pa ako neko zna neku dobru skolu,koja pri tom nije jako skupa,bila bi mi odlicna pomoc!! :D

Pa ja ti predlazem moj klub KREMEN tu mozes da jases kao rekreativac i kao jahac kojii se sprema za napredak u svojoj karijeri:lol:iNACE JE U PANCEVU

Evo i ja da se pridruzim.
Za pocetak pozdrav klubu KREMEN cula sam da ste veoma uspesni i svi ste tako dobri i fini svaka cast,vidim konji su prelepi pogotovo ona alata kobila sa slike sa trke sto je jase marra..j. bas se pitam ko je vlasnik te kobile![/QUOTE

Dobro dosla Nencyy! Kobilu jase njena vlasnica Marra..j:lol:

ako mene pitas, najoblji su ti kremen i stremen.... samo sto su malo daleko jedan je u pancevu, drugi u jakovu...

u bg-u imas vise klubova u okolini hipodroma, ja sam pocela u klubu beograd, ali veruj mi, nista od toga.... aleksa dundic ti je odlican za pocetnike, samo posle tesko da ces moci da izadjes iz manjeza.... nema nigde teren .... moj savet ((ne znam koliko je pametno mene slusati)) je da odes u bilo koji klub kod hipodroma i naucis osnove, pa posle kad vidis sta ti se najvise svidja nadjes neki klub gde je to najbolje.
To sad ja pokusavam ali nikako da nadjem "taj klub" ... kako stvari stoje bice to Kremen :)

Lepa je...nego, ko je ono konjce sto nije htelo da se smiri ... "konjce" .... pred start. Braon veliki, neki covek ga je jahao ... nema bas puno smisla ovo sto sam rekla....
Ne znam, veliki, braon, i posle su mu nekoliko puta merili puls.. ((pricam o trci u nedelju)) ...

Back