Jahanje

:shock: IZINI??!!! :shock: :shock: :shock:
Daj, molim te, ne lupaj gluposti!!!!!!!!!!!!! Ti si ga najahao... Ha, ha, ha.. Dobra fora!!!!!!:roll:
Jao pa ne mogu da verujem kako lupas gluposti, sada si stvarno preterao!!!!!!!!!!!!!8)

Evo je josh jedna izgubljena dusha :razz:
Domacjine, hocjesh ti da se kladish?:twisted:

Evo je josh jedna izgubljena dusha :razz:
Domacjine, hocjesh ti da se kladish?:twisted:

Moze:lol:!!!!!!!!!
Ovaj put ces izgubiti jer znam da sam upravu!!!!!!!!
Jel si ga mozda najahao dok je bio u Nisu?! Pre nego sto su te izbacili i odande, s' obzirom na to da su te i iz svih ostalih klubova u Beogradu izbacili, svuda si ne pozeljan...:lol: Ne znam ko je izgubljena dusa?!:roll:

Jel si ga mozda najahao dok je bio u Nisu?! Pre nego sto su te izbacili i odande, s' obzirom na to da su te i iz svih ostalih klubova u Beogradu izbacili, svuda si ne pozeljan...:lol: Ne znam ko je izgubljena dusa?!:roll:

Ti ozbiljan ili .... ? Ko ga je odakle izbacio? :confused:

Slabo si uradio domacji :p

Kobilca je preslatka...Tata joj je Akram, divan konj a i mama je super.... a uslovi u kojima čovek u Subotici drži konje...sve je mnogo lepo...Šaljem vam slike sutra , danas nisam nosila aparat...;)

Slabo si uradio domacji :p

Ja ne zelim da se raspravljam sa tobom!!!!!!!!!!!!!;)
Nemam nista protiv tebe ali jednostavno ne volim kada neko prica o necemu za sta znam da nije tacno!!!!!!!! Nemoj moju reakciju da shvatis licno, isto tako bih odreagovao da je i neko drugi napisao stvari za koje znam da nisu tacne!!!!!!!!!
Pitao sam da li neko zna sta je sa Nikolom i ti si mi odgovorio. Jos jednom, hvala za informaciju. Meni je bilo bitno samo da znam da li je taj konj ziv....:lol:

Back