Jadranska Liga

Pobede CZT i KKP od 30-ak razlike na nekada vrucim gostovanjima u Skoplju, Zadru, pa pobeda prosecno smesnog "FMP"-a u Novom mestu, a danas rekordna pobeda realno neubedljive Cedevite nad Zadrom od nekih 60 razlike...

Dovoljno receno o kvalitetu ove lige. Mogli smo videti da Mornar ima nekog potencijala da bude zanimljiva ekipa, da Cibona igra finu kosarku ali ima preslab sastav u kom glavnu rec vode talentovan klinac i neki Sakic s kraja klupe hrvatske reprezentacije, i to je to.

Sredinu lige ce da cine ekipe koje bi se nekada zestoko borile za opstanak... Jad i beda, od kad je liga postala JTD, krajnje je ocajna. No, bitno da osnivacima te lige sasvim lepo ide...

Bitno da ih je Covke opravio. Spasavanje uspelo, pacijent umro.

CuY7YQRWEAACkgn.jpg

Nista novo, nastavlja se sa kreiranjem paralelne stvarnosti za pre svega mediokritetske Pantere koji nista to ne prate, ali citaju novine.

Prvo su bili u fazonu, "pa i vi ste nama uzimali tog tog i tog" (kao da ponasanje Zlog Partizana treba da bude opravdanje za njih Pravedne), sad ce burek-novinari da ih naprave svecima koji su spasli igraca, klub, uprkos mitu Zlog Partizana.

Ista matrica se primenjuje godinama, nista novo.

Da bi se upotpunio sablon, stavljena je i ova "retusirana" fotografija, jer tako je to sve.

Raspala Cedevita dozivela jedan od najglupljih poraza, kako su izgubili moze se videti ovde:

Inace, gledam da Obknezevic sudi CZT-IGO, nema vise nacionalnog kljuca za sudije, dusu dalo za takve muljaze. Naravno, sve su to tekovine Coviceve i Djilasove J.T.D. lige. Ne znam kako ih nije blam uopste, ah da, ipak znam...

Steta za Igokeu, mogli su da kazne jednu mocnu evroligasku ekipu, ali tu kvaliteta prosto nema. Nekako se kristalise da ce se borba za vrh voditi izmedju tri ubedljivo najskuplje ekipe + Cibona i Partizan kao neke srednje, a ovo ostalo je sve KLS nivo.

Izgubi Cedevita od Karposa u nekoj skolskoj sali pred 100 navijaca.

Eh sto Mrsic nije ispostovao Partizan pa ostao na klupi i u Beogradu, nego je morao da dobije iskljucenje. Ne dopadaju mi se ekipe koje cesto menjaju trenere, ali on bas nista do sada nije postigao osim top 16 prosle godine, a ulagali su poprilicno.

Kaze simpatizer kluba koji je sinonim na ovim prostorima unazad 20 godina za kriminal u kosarci.
Malo je premijerovog ulaganja pa se preslo na zalihe Sarica :lol: Dobro,valjda je to smer ka katancu ;)
Toliko vam je mutno poslednjih par godina ispred ociju da se gubite u magli :lol:

- - - - - - - - - -

Dobro je,barem si ovim "odgovorom" legalizovao mutne radnje sa pomenute utakmice ;)

- - - - - - - - - -

Aj sad po Mlitisava na konsultacije :)

Ja nemam bolji odgovor, neka vam RSB napravi intervju sa vasom Vucinom Radivojevicem - verujem da je on dobro upucen u to ko je sve ukljucen u ono stelovanje hendikepa i ko se opario. Ipak je decko bio direktni izvodjac radova.

Da nisu nestale Sariceve pare, kao i one od premijera, a da ne pricam o parama s Kosova, za koje znamo gde su najvise zavrsile, kako je to rekao Legenda? :hahaha:

Haos sa panterlijama.

Nesto mi Ostin djeluje kao da se razocarao kad je vidio dje je dosao... Mogu i misliti kakav mu je trip kad vrati film i sjeti se s kim je igrao prije par godina, a sad igra sa Covicem i ekipom :)

Inace, FMP Mornar zanimljiva utakmica

Mulaomerovica prijavile sudije zbog vredjanja na mecu protiv FMP-a i dobio je mec suspenzije bez prava zalbe. Nece voditi ekipu protiv Buducnosti. Odakle mi je ovo poznato :think: Da i seljObr je bio tu, ali on je vec konstanta.

Back