Upravo ti to i kazem. Ti svaki dan vrtis istu pricu. Nikako da predjes na nesto drugo. Opet kazem, ne mozes nekome na silu da nametnes svoje misljenje. To je tvoje razmisljanje ok, ne slazem se ali postujem. Da vratim tvoje komentare godinu dana unazad procitao bih potpuno istu stvar koju si i danas napisao na forumu.
Ja vrtim istu pricu?
Odakle ti to?
Prvo sam pricao o tome kako je Partizan sponzorisala drzava, a uprava krala pare i zivela na racun drzave.
Onda sam pricao kako je dug Partizana visestruko veci od onoga sto kazu celnici kluba.
Pa sam pricao kako Vujosevic javno laze po pitnaju finansija kluba.
Pa sam rekao da bi Danilovic obzirom na to sta se dogadjalo u kafanici i obzirom na to da je na aerodromu docekivao Stanisica i Frenkija treba da da ostavku na svoje funkcije.
Pa sam pricao o tome kako bi neko iz uprave morao da odgovara za to sto se klub nije prijavio za reprogram poreskog duga.
Pa sam pricao o tome kako je poklon simpatizara iz Makedonije kojim je Partizan platio dug prema igracu poreski preskrsaj u Srbiji.
Pa sam pricao da bi neko iz uprave morao da odgovara za duplo potpisane ugovore sa Klobucarom.
Pa sam ukazao da trener koji pljuje, stipa sudije i davi sovje igrace na terenu ne sme da se bavi bilo kakovm jvnom funkcijom u Partizanu.
Pa smo pricali o teorijama zavere u reziji Vujosevica.
Pa sam pricao kako funkcioner nekog kluba ne bi smeo da poziva na nasilje, prema institucijama drzave ili prema zvanicnicima kosarkaske lige.
Pa sam pricao o tome kako vodje navijaca Partizana imaju veliki finansijski interes da bodre Partizan i posebno da cuvaju fotelje ove uprave, a sve to an stetu kluba.
Jel` tebi sve ovo lici na istu pricu?
Mozda i lici, jer je jedino sto se od vas vernika moze cuti, neka nesuvisla objasnjenja, u kojima se u prvi plan isticu potpuno nebitne stvari a sve sa ciljem da se zamuti voda i "odbrane" lopovi u upravi KK Partizan.
Za to vreme, jedan drugi klub, nebitno kog naziva(jedino vama vernicima bitno) pokupi trofeje, plasire se u Evorlivu, zaradi od ulaznica u sezoni 1,3 miliona evra, sasvim se priblizi dobijanju A licence Evrolige.
A za Partizan vozovi prolaze, a lopovi i dalje cuvaju svoje fotelje.