Jadranska Liga

Сад мучите, сложиле се коцкице, можете и са 9. места у ЕЛ.

A vama se nisu slozile kockice?
Igokei prvo mesto fakticki nista ne znaci sad, tako da nemaju nikakav motiv, dok vi sa prvim mestom u ligaskom delu obezbedjujete direktan plasman u Evroligu...
Ali bitno je da su tu uvek teorije zavere: u fudbalu Tole, FSS, CIA, BIA, u basketu Djordi, Lisac, gepekovanje...:roll:

A ako Partizan pobedi njih onda ce biti da ih je filijala pustila. Uglavnom za svaki ishod se ima opravdanje.

Samo ne znam da li postoji opravdanje za činjenicu da su pre par sezona trebali da ispadnu iz ABA lige (sa Zadrom su delili poslednje mesto, pa je neko "sredio" da ostanu) i da li postoji opravdanje za igranje Euro Kupa jer ni za to nisu imali pravo.

- - - - - - - - - -

A vama se nisu slozile kockice?
Igokei prvo mesto fakticki nista ne znaci sad, tako da nemaju nikakav motiv, dok vi sa prvim mestom u ligaskom delu obezbedjujete direktan plasman u Evroligu...
Ali bitno je da su tu uvek teorije zavere: u fudbalu Tole, FSS, CIA, BIA, u basketu Djordi, Lisac, gepekovanje...:roll:

I bejzbol palice koje Danilović redovno nosi na utakmice krijući ih ispod jakne.
CIA nego šta. Imaš video kao dokaz!

Naša utakmica protiv MZT-a u Skoplju je odložena sa 21h na 17h, pre utakmice Zvezda-Čova protiv Budućnosti u 19h. Svaka čast ligi, sad ćoki može da mulja i pušta po potrebi, mada imam poverenje u poštenje njegovog trenera i igrača.

U postenje trenera slobodno, deluje takav, ali igraca... Mojne tebra!!
I dobro sta sam ja rekao onomad limenkama kad su poceli da bulazne kako F4 necemo da vidimo jer Radnicki i Buducnost imaju lake meceve do kraja, a ja predvideo i jednima i drugima po 2 poraza, otad igrali medjusobno i pukla Buducnost, danas pukao i Radnicki, oba treba da igraju sa limenkama gde verovatno bar Buducnost gubi, mozda Radnicki na navijace izvuce nesto ali sanse su mu po meni 30:70 protiv... Znaci samo ne smemo vise od 1 meca da izgubimo i milina, mada ne bi valjalo da Radnicki nastavi ovaj niz, pasce ispod nas zbog boljeg medjusobnog skora a mislim da nam ne bi odgovaralo polufinale sa muckarosima, u finalu ce ih ipak gledati bar duplo vise ociju!!

Lisac sada demantuje da će sigurno biti u BG, Đilasova ponuda mu je slaba jer mu nudi samo halu.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=12&nav_id=694477

Što se mene tiče, samo što dalje od ćokija i naših "najvernijih" navijača... jer velike su šanse da će biti "večiti" derbi u polufinalu, ako Partizan pobedi MZT to je onda maltene sigurno. I onda će i jednima i drugima ova i sledeća sezona zavisiti samo od te utakmice i biće mnogo veća tenzija nego na kupu.

Razocaravas me, kad je to "veciti" derbi bio protiv FMP-a, ma pod kojim imenom da su se takmicili??? Sve dok su privatni klub, i nisu clan SD cz, nema derbija, pa ih drali 40 razlike ili gubili 10 razlike, isto mi je... ;)

Tvoji postovi sa teme o KK Partizan:

Strašno,nameštaljka koja će ostati zabeležena i upisana crnim sramotnim slovima !

Užas,sramota !!!

Valjda će neko da ispita regularnost ove utakmice...očigledno štelovanje,neverovatno!

Bruka i sramota,nameštena utakmica !!!

I ti onda nekog prozivas za ponasanje i kukas na nepravdu, jer je neko upotrebio termin kojim sami sebe nazivate vec decenijama...
A u isto vreme trolujes na temi o KK Partizan...

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ne znam nekog grobara koji naziva sebe glodarom ili zgadijom...
Sa druge strane, vi na utakmicama skandirate: "Mi smo cigani, najjaci smo, najjaci"

Da je napisao "gurbeti", "gejlije" i slicno, onda bi tvoj protest imao nekog smisla...
Ne pravi se lud...nije u pitanju da li se neko vređa zbog naziva "cigani",već sam napomenuo zato što je to moderator napisao i ne pridržava se toga.
Mene iskreno zabole kako će neko od vas da nas naziva.
Eto,vi sebe nazivate "stokom"...da vidimo da li će to da vas vređa !

Ne pravi se lud...nije u pitanju da li se neko vređa zbog naziva "cigani",već sam napomenuo zato što je to moderator napisao i ne pridržava se toga.
Mene iskreno zabole kako će neko od vas da nas naziva.
Eto,vi sebe nazivate "stokom"...da vidimo da li će to da vas vređa !

Mnogo vam bode oci to sto sam ja napisao na "Obavestenja" to o uvredljivim imenima. Pitam se da li bi toliko pominjali da je 8-Mile objavio isto. Inace na ovom forumu postoje 3 i slovima TRI moderatora koji gledaju te iste postove i mogu da obrisu nesto sto se protivi pravilima foruma. Vidim da si u jednini napisao "moderator" i da se "ne pridrzava toga" jasno mislivsi na mene pa cisto da ti pojasnim a i drugima da nije samo Decky_Nis kriv kada navijacima Zvezde nesto ne odgovara niti je kreptoman kriv a nije ni 8-Mile kriv kada nesto ne odgovara Grobarima a ne obrise se.

Poslednja izmena:

Back