Moja preporuka su otok Pag i Ugljan, idealne destinacije za odmor i uživanje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a meni je prva asocijacija trst
kakva sreća da je ostao italijanski. ćopavi hteo celo sredozemlje za hrvate, ali se malo preračunao

Slažem se da je hrvatska obala Jadrana najlepša. I uživam u lepim fotografijama i opisima pa se nadam da će biti još...![]()

Hebo odmor kad ti treba hrabrost i da moliš boga da ti niko neće ništa polupati, razbiti ili te maltretirati.Malo cu prekinuti sa plovidbom jadranom, ali i pribliziti taj vid odmora .
Hrvatska je u zadnjih par godina vodeca svijetska charter destinacija, gledano kroz brojke oko 30% ukupne svijetske charter flote je u Hrvatskoj kao i 33% svijetskog bukinga za charter plovila bez posade, nevjernim tomama mogu i postavit linkove no mislim da nije potrebno.
ZASTO SAM OVO NAPISAO ...sigurno ne zato da kolegi crnom dignem tlak vec da ukazem na cinjenicu da je momentalno konkurencija medju charter agencijama strahovita ( predvidja se povecanje flote za daljnjih 15 % ) te vezano uz sve to danas je jos prihvatljivije
Sto znaci prihvatljivo ljetovanje ......otprilike isto koliko vam treba za ljetovanje u grckoj ili negdje sa aranzmanom neke turisticke agencije a dozivlja je daleko veci posto sami sudjelujete aktivno cijelo vrijeme, potpuno novi dozivljaj obale sa mora,plaza,uvala i mjesta koje nisu dostupna obicnom turistu itd..
Potrebno je malo hrabrosti,odluka,okupit ekipu, malo truda i krenut u predivnu avanturu
![]()

Hebo odmor kad ti treba hrabrost i da moliš boga da ti niko neće ništa polupati, razbiti ili te maltretirati.
Ja obožavam hrvatsku obalu, ali će nažalost ostati samo uspomena.
Za moje pare hoću da se opustim, a to tamo nije moguće.
Tako da mogu samo sa tugom da gledam i uživam u putopisima i opisima kao što je tvoja tema.![]()

e sada ....pod Potrebno je malo hrabrosti nisam mislio na ono sto si ti napisala vec na odluku da se izadje iz stereotipa razmisljana o odmoru kao i o cjeni kostanja takvog odmora
sto se tice tvoje pretpostavke da ce te neko maltretirati,polupati,razbiti ili gledati popreko je jedna velika predrasuda i glupost
ne kazem da nije NEKADA bilo ali ta su vremena prosla stvarno
svugdje ima pokoji bolesnik no nijednog necete susresti na plavoj vodi ili otocima
zato nema mjesta tuzi vec samo uzivanju u ljepim stvarima
![]()
e sada ....pod Potrebno je malo hrabrosti nisam mislio na ono sto si ti napisala vec na odluku da se izadje iz stereotipa razmisljana o odmoru kao i o cjeni kostanja takvog odmora
sto se tice tvoje pretpostavke da ce te neko maltretirati,polupati,razbiti ili gledati popreko je jedna velika predrasuda i glupost
ne kazem da nije NEKADA bilo ali ta su vremena prosla stvarno
svugdje ima pokoji bolesnik no nijednog necete susresti na plavoj vodi ili otocima
zato nema mjesta tuzi vec samo uzivanju u ljepim stvarima
![]()
1970 u dalmacij se nije mogao kupiti hleb , mogu misliti kako je danas.... toliku kolicinu mrznie moj mozak nemoze ni shvatiti....jadni ste.

danasnja situacija u hrvatskoj je takva da se moze traziti hleb, mozda se nece dobiti iz razloga neznanja prodavaca ali niko nece reagirati na ekavicu ili kako kazes hleb
radi ravnjanja ja u beogeadu nisam mogao kupiti kruh,niko me zato nije vredjao ili cudno gledao sledeci puta sam trazio hleb ..u cemu je problem
ne kazem da je tako svugdje ali 90 % mjesta je
procitaj malo na drugim srpskim forumima vezanih za putovanja utiske srpskih turista pa onda komentiraj a ne nagadjaj i to krivo..
ne bi dalje o tome jer je vec domena politike a ovo nije mjesto za to
![]()
Sigurno ti niko nije pretio u Beogradu .Ja sam kao klinac upamtio u SFRJ da je vozac autobusa u Sibeniku govorio turistima iz Beograda, sve bi ja vas cetnike pobio.
Mi Srbi jednostavno nismo narod koji moze da mrzi , vi se prvo resite te urodjene mrznje prema Srbima pa nas tek onda zovite da trosimo pare kod vas.

ajde ne rise, niko te nije pitao za mišljenjeCrnjo bre, sad vidim na temi o CG da ti uopšte ne komentarišeš more nego bivše YU narode. Kukaš i plačeš kao ostavljeni mladac. Saberi se čoveče, zaboravi prošlost i uživaj. Nije ti ovo politika, ovde su ljudi operisani od ratovanja.
ajde ne rise, niko te nije pitao za mišljenje