jacina...

wet look

Primećen član
Poruka
802
(a sad jedna ozbiljna tema,ko je "woohoo" raspolozen,nek ne pise)

ko od vas zna sta se kod mene izdesavalo u poslednje 2 nedelje-zna...sve u svemu,zivot me ponovo s*ebao(nista novo)...
ali danas vam ja imala neki poslovni sastanak i pokazah zube dusmanima i taaaako se dobro osecam(iako sam probabli sanse za taj dil svela na -100%,ali nema veze)
i slusam the passenger(i sl.)i sama sam i u u frci do guse pa i preko,ali nekako javila se neka snaga... da pokazem zube,da se borim,da verujem u sebe i buducnost, ma kakva ona bila...
isto vazi i za love life...za sve...

sama sam ali se borim...bas...

najiskrenije,da li vam je poznato to osecanje,pokazati zube iz inata,dokazati da ste fajter?

Poznajuci takvu jednu slicnu osobu,videsvsi koliko je jaka,znam po njoj kolika je to snaga i pokazivanje zuba.
Ako je sastanak onaj koji ja mislim da jeste,onda CESTITAM IZ SVE CRCA.
A passinger posle toga,verujem da prija.
A to ponovno dobijanje snage mi je poznato.
Izgleda da i ja prolazim kroz to sada.
Sve u svemu,totalno znam taj osecaj,a i pride,radujem se jer je kod tebe pocelo sve da cveta.

Ма слушај Болеро, Радетски марш и сл. кад си у бедаку...то невероватно диже морал...а и добро је за концентрацију.
А можеш и Cocaine...Eric Clapton :lol:
...If you wanna hang out you've got to take her out.
Cocaine.
If you wanna get down, down on the ground.
Cocaine...

:wink:

...и да додам, Bowie је ОК, а омиљена Play with fire...Rolling Stones

...But don’t play with me, ’cause you’re playing with fire...

Nekako mi se cini da mi je takav svaki dan, da drugacije i ne bih mogla nego da pokazem zube zivotu i uz osmeh kazem samoj sebi: "Jos uvek te nije slomilo a i nikad nece!" Mislim da onog momenta kad vise ne budem mogla tako da razmisljam vise necu moci ni ziveti...

Кад дођу тешки тренуци, кад бих се најрадије склонила од света и од свега, а не могу, онда набацим шминку, попнем се на највише штикле које имам и за инат изгледам тако добро да нико не може да претпостави да грцам у себи. :(
То је неки мој мали инат који ме држи у тим моментима. :)

ja umem da izmanipulisem sebe i ubedim se da to nije nista strasno i uradim to sto treba.a posle kad sve prodje imam nocne more,plasim se i prezivljavam sve sto sam potisnula u odredjenom mometu

Ja izbegavam svadje.. ponajmanje volim da se kurtchim, ali ponekad jednostavno mora$ da uradi$ ono $to mora$ iako stoprocentno zna$ da ce$ naIebati.
Tako je bilo dok su me hapsili i privodili dok sam bio u Otporu. Pre toga sam se silio sa pandurima na tekmama. Pro$le zime sa kandidatom za narodnog poslanika koga sam bukvalno skinuo sa liste, a poslednje sranyce mi se desilo na poslu sa urednicom kada su mi odbili od plate. Nisam mogao da precutim nepravdu i dvostruke standarde, chak sam joj prozvao i stranku (iako glasam za nju) :)

mrzim svadje i lo$u energiju... mrzim zle ljude!!

Meni se samo jednom desilo da sam imao nesporazum sa poslodavcem. To je bio njegov poslednji nesporazum sa bilo kojom osobom na svetu. Od onda se sa svima lepo slazem na poslu.

Nisam pokazivao zube. Zube je su pokazali moji drugari: Hekler i Koh.

wet look:
(a sad jedna ozbiljna tema,ko je "woohoo" raspolozen,nek ne pise)

ko od vas zna sta se kod mene izdesavalo u poslednje 2 nedelje-zna...sve u svemu,zivot me ponovo s*ebao(nista novo)...
ali danas vam ja imala neki poslovni sastanak i pokazah zube dusmanima i taaaako se dobro osecam(iako sam probabli sanse za taj dil svela na -100%,ali nema veze)
i slusam the passenger(i sl.)i sama sam i u u frci do guse pa i preko,ali nekako javila se neka snaga... da pokazem zube,da se borim,da verujem u sebe i buducnost, ma kakva ona bila...
isto vazi i za love life...za sve...

sama sam ali se borim...bas...

najiskrenije,da li vam je poznato to osecanje,pokazati zube iz inata,dokazati da ste fajter?
da definitivno......
cak mislim da sam i ja sad trenutno u toj fazi ili cak mozda pre pri kraju iste.
ta faza, odnosno nacin ponasanja bi se mogao okarakterisati kao vrsta odbrambenog mehanizma. sto je donekle ok, samo moras da pazis da ne preteras.
veruj u sebe i naravno nastavi da se boris, jer zivot je kao tocak. samo je potrebno vreme da se taj tocak okrene i ti si opet na vrhu.
imas moju podrsku...............i cmokic :lol:

Tommy_V:
Meni se samo jednom desilo da sam imao nesporazum sa poslodavcem. To je bio njegov poslednji nesporazum sa bilo kojom osobom na svetu. Od onda se sa svima lepo slazem na poslu.

Nisam pokazivao zube. Zube je su pokazali moji drugari: Hekler i Koh.

:x Posserem ti se na "Hekler & Koh Co." drugare!

Back