ajkulica:
PLESsitnihDEMONA:
Bikovi su kao sto se da videti iz prilozenog jedna obicna stokka.Marva za tegljenje i za zrtvovanje u areni.Krava je krava daje mleko,a bik je obicna bizgov.A takvi su i ljudi bikovi.Bizgovi bez mnogo takta i bez mnogo logicnog rasudjivanja.Mislim bik...sta bik? Pa ja cim mi neko kaze da je bik ja u njemu vidim potencijalog neprijatelja na svim poljima.Ne kolju ih Spanci bezveze po arenama.
Jedna obicna tvrdoglava,tuppava i nezahvalna sttoka,koju samo treba upregnuti da tegli.
A izvini koji si ti fantastican znak? :?
Nije bitno koji sam ja znak.Ne brini ne mislim ni o svom znaku nesto mnogo bolje nego sto sam rekao za bika.I naravno da se ljudi ne mogu generalizovati.
Gwydion nije mi bik skinuo ribu,ja samo zivim sa dve bikcine koje misle da su najpametniji na svetu,a glupi sa kao qrchevi.
Banalan primer: jedan od tih bikova 'ladno baci kesu za djubre od usisivaca u kontejner,a ne vidi volina da je to trajna kesa i to jos od novog usisivaca.To je jedan tupavi bizgov,koji ne ume da rukuje ni telefonom,ne zna ni daljinski da upotrebljava,ne zna mail da posalje,ne cita sta pise i misli da je pametan/a.Ne da misli nego izricito tvrdi da je SAVRSENO VANVREMENSKO BICE!
Volina obicna! Rastao/la u civilizaciji a ne zna da koristi osnovna sredstva komunikacije i jos nece ni da nauci.Kad nesto objasanjvas previ se pametan/na.
Necu da generalizujem,ali u vecini slusajeva je ovako.I najgore pored svega je sto tvrde da su najbolji,najpametniji tj. SAVRSENA VANVREMENSKA BICA! Koja po meni treba zatvoriti u stalu i po potrebi isterivati na njivu da ore.
Ima izuzetaka ...moj "braaaat" ,ali on je debbil svoje vrste,nije tehnicko-tehnoloski debil.Ali zna on to posto mu stalno napominjem da je debbil i to prijateljski,za njegovo dobro.