Žene generalno imaju jedan malecni problem, ali bez ljutnje, najozbiljnije to mislim.
Evo sad ću i da potkrepim konkretnim činjenicama, odnosno vašim mišljenjima.
Muškarci smatraju: da je žensko koje ima odnose sa svima redom - qrva, a muškarac koji ima odnose sa svima - šmeker. Vama to muško mišljenje smeta, smatrate da to nije ravnopravan stav prema oba pola.
I dobro, onda ja razmišljam ravnopravno.
Kažem da žensko koje ima odnose sa svima je - qrva, a muško koje ima odnose sa svima je - muška qrva.
I vama i takvo mišljenje smeta.
Znači, jedna kombinacija mišljenja u jednom stavu vam smeta jer tvrdite da to nije ravnopravno, a onda kada ja stvari postavim ravnopravno - vama opet smeta.
Onda kažete da je žensko koje nema odnose sa svima - poštena i čestita devojka, a muško koje nema odnose sa svima - *****.
Što znači da ste... U koliziji same sa sobom? Jer očigledno želite da budete ravnopravne, ali ne dovoljno ravnopravne, ili samo onoliko koliko se to vama svidja.
Ja ne raspirujem šovinitam, ja samo ravnopravno posmatram stvari.
Ja se čak i zalažem za ravnopravnost polova. Jer ok, bićemo ravnopravni, ja ću vama da pomerim stolicu kad treba da sednete, pomerite je i vi meni. Ja ću vama da platim piće, idući put platite i vi meni. Ako putujemo zajedno - delimo sve troškove. Vi ribajte kupatilo, ja ću da menjam ulje u menjaču. Ok, nije nikakav problem. Bićemo ravnopravni svuda. Ne samo tamo gde se vama svidja. Ako se igramo igre, onda pravila važe za sve.
Ali mi ne pada na pamet da budem ovca, kao onaj "privezak" odozgo, da radim sve samo ono što mi žena kaže, a da pritom ne smem ja da iznesem svoje mišljenje, jer će žena da me nazove "idiotom" i "pametnjakovićem". Hvala lepo, takav mi odnos ne treba. Imam i ja svoj ponos. Iako muškarci generalno imaju manje ponosa nego žene.
Mislim ono, ljude cenim onoliko koliko cene i oni mene, kako i u životu tako i diskusiji.
A ženska sujeta je jako zanimljiva stvar, nije ni bitno to što meni u svakom slučaju neka ne bi dala, ali je bitno to što ja nemam želju da mi baš ona da.
Hvala lepo, ali od takvih strašno sujetnih sam uvek bežao u životu, i nisam nikad hteo da takvi ljudi budu u mojoj okolini, po principu "daleko joj lepa kuća".
Kao što ne želim da mi meni neko bude privezak. Ne želim ni da imam takav odnos sa drugima.
Kao što i smatram da seks nije primarna i najvažnija stvar u životu. Jeste jako bitna, ali ne najbitnija, ipak smo napredovali od homosapiensa. Da ne dodjemo posle u situaciju da imamo desetoro dece, a ne možemo da ni da ih prehranimo kako valja, a kamoli da im pružimo neki kvalitetniji život.
Al dobro, ne mora ni svako da uspe u životu, ako za uspeh uzmemo opšteprihvaćena merila današnjeg velikovećinski uobičajenog sveta.
To je neko moje mišljenje, ko me smatra budalom - u redu, ima pravo da me smatra kako hoće, s tim što više neće imati prilike da čuje mišljenje dotične budale. Ipak budala nije baš tolika budala.