ja u mojeM autu

osjetjao bi se...

• katastrofalno, ko sam ja u njenom zhivotu?

• opasno bi mi zasmetalo

• teshio bi je

• paranormalna ne cheprkaj i ne prashi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
i tako poshto su zhene znatno emocijonalno razvijenije od mushkarca pokushajte zamisliti ---> sledetji scenario

da vam zhena dobije poziv gde joj javljaju da je njen bivshi umro/smrtno nastradao a vi vidite da ona zaplache na tu vijest

kako bi se vi osjetjali?

i tako poshto su zhene znatno emocijonalno razvijenije od mushkarca pokushajte zamisliti ---> sledetji scenario

da vam zhena dobije poziv gde joj javljaju da je njen bivshi umro/smrtno nastradao a vi vidite da ona zaplache na tu vijest

kako bi se vi osjetjali?
Nekako mi se čini i najprirodnije da ona zaplače. Ne znam kako bih se osećao, verovatno bih poželeo da je tešim, ali verovatno bih se i uzdržao od toga.

Ne znam, verovatno bih trebao da je tesim, ali kada vidis da rida za bivsim, pa pomislis da ga nije prezalila, ali ajde, moze se progutati knedla i nesigurnsost nekako. Poslednje sto joj tad treba je neko ljubomorisanje tada.
A opet, da se stavim u tu poziciju, umro je neko koga sam voleo u jednom periodu, ko mi je znacio nesto, sa kim sam delio lepe trenutke, bez obzira kako se zavrsilo, pa nije bas svejedno.

kako bi se vi osjetjali?

neznam bre Paranenotmalna, ebene ti teme bre, al bi se pitao sigurno zasto bas i da place pored mene ziva.

kako bi se vi osjetjali?

dvapu bih razmislio dal to vredi I dalje nastavljati chim je ona potajno zelela tog lika
niko ne voli da bude rogonja ali tako bi mi barem otkrila svoju pravu prirodu

Ne znam, verovatno bih trebao da je tesim, ali kada vidis da rida za bivsim, pa pomislis da ga nije prezalila, ali ajde, moze se progutati knedla i nesigurnsost nekako. Poslednje sto joj tad treba je neko ljubomorisanje tada.
A opet, da se stavim u tu poziciju, umro je neko koga sam voleo u jednom periodu, ko mi je znacio nesto, sa kim sam delio lepe trenutke, bez obzira kako se zavrsilo, pa nije bas svejedno.

:klap::klap::klap:

Back