Ja TardŽan a Vi Čita_J!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

baba?????

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.458
Elem!!

Jedva!!

Ono, za malo :lol: !!

DodŽem ti ja sa sve familijom u Taštinu jadzbinu, oni da beredu višnje a ja....ka' gospodin čo'ek, na njivu, da obidŽem moje....KLIPOVE :twisted: i genetički razvijenu mi soju, i 'nako uz put, da 'ebem kevu sirku i ostalim travuljinama.

MedŽutim, ne lezi vraže!!
Nije mu vreme još te!!

Ja reko', bata dŽole, daj da dunemo koje...

SP_A1618-1.jpg

...meni se nešto baš ni ne ide kuČi!!
Da ga 'ebala steona krava :lol: !!
Teli se pa mora' žuriti.....puuuuuu!!

Stigoh ja u neko doba, oni se poredŽali ka' prasići kraj valova, i hasaju....kak' ja na kapiju, GMJ nama kantu i kuku, a rukom samo....onako generalski, pokaže u smeru lotri :lol: !!

Znate ono kad pišate uz vetar......pa par sekundi posle???
E, tako sam se ja oseČo :lol: :lol: !!

Ništa, pokupim ja sredstva za rad i laganica.......malo sam ubrzo kad čuh iz sebe "umilni glasiČ" kako zbori, "Ćeri, kamdžiJu!!"!

Popentra se ja na Višnju (ihhh, znam jednu.....kamo lepe sreČe :lol: :lol: ) i ber vamo, ber tamo, pa vamo, pa tamo.....i tako ti ja u krug......kad OP, eto ga vr' :shock: :shock: !!
U jbt-e!!!
Taman ja da se počMem spuštati, kad ugleda grozd na jednoj grančici...brat bratu, dve kile!!
Nemereš odoleti!!
Vuče!!
Magija je to.....a ni Višnja nije za baciti :lol: :lol: !!
Krenem ja da se teglim......ne ko bObO kad u podne ustaje :twisted: ....veČ ono da dovatim, kad....krc....krc....

:shock: :shock: :shock: :shock:

Majku ti Božiju!!
Ostade šorc na grani, ispade mobilni, raspade se ko go'no kad padne iz aviJona, a ja......šta da vam pričam, a da ne kažete "Al' ti sereš!!!" :lol: :lol: :lol: :lol:
...
...
...

Čekaj, idem još dva reda da se uspijam :lol: :lol: !!
...
...

U stilu naslova mi, napravim ti dupli aksl sa pregibom na prednju desnu stranu i otklonom u levo i dočekam ti se sa sve četiri i zubima, na dve grane ispod....a gujica se belasa (jel da da niste zaboravili da mi šorc ost'o gorI :lol: :lol: :lol: )!!!

Čuli ovi iz dvorišta vrištanje......ovaj, riku LAVA, pa svi na kapiju. Ja veČ dole, vidi GMJ da sam na nogama, a ja kako gasne sjaj u njenim očima :lol: :lol: , blago se okrene GP-u "Ćeri, donesdere nove, da nas ne sramoti 'vako crvene gujice" (ne rekoh vam, kanta se sunovrati za mnom, i di će....nego na najatraktivniji mi deo :lol: :lol: :lol: , sva mi je Črvena bila :lol: ).

Ali ima Boga, njemu 'fala :lol: :lol: :lol: !!

Pojavi se bata dŽole, s motikama za špartač koje treba oštriti :lol: :lol: !!

Do ponoći smo mi guslali čet'r motike :lol: :lol: !!

p.s. a znate ono kad je išla kod dotura, e, ni'š joj nije bilo, oleander joj telo napustio glavom bRez obzira :lol: :lol: :lol: !!

Umoljava se MomČina koja prebacUva tekstovi s ovde na tamo,
da reče i di je to TAMO!!!

'Vako nema smisla....Eto, Minon sad ne zna jel' uzo il' dao 20 eVara :lol: :lol: :lol: !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back