Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene : čir, pritisak i prostota ( ili PROSTATA, malo je nečitko, u lekarskom nalazu ! ), a tebe ???Khirona:sta te muci?
?:mene muci sve . mada malo sam bolje
muci me sto ce me neko poebati!![]()
Eto ti brze i efikasne demonstracije njihovih moći ZVEZDOČITANJA, " uživo " : niko ne može da pogodi ni da si ŽENSKO, šta tek reći o drugim stvarima ?!? :shock:?:pa ja dadoh datum rodjenja niko od astrologa ni da pogleda
inace zhensko sam
pa nestho mi kazite, ono za dhz koliko mozhe![]()
krvolok:Kakva pitanja, takvi i odgovori !!!![]()
krvolok:Mene : čir, pritisak i prostota ( ili PROSTATA, malo je nečitko, u lekarskom nalazu ! ), a tebe ???![]()
krvolok:Eto ti brze i efikasne demonstracije njihovih moći ZVEZDOČITANJA, " uživo " : niko ne može da pogodi ni da si ŽENSKO, šta tek reći o drugim stvarima ?!? :shock:
E, Mady, sad sam se uverio da u ovoj astrologiji ima NEŠTO, a šta, nemam pojma, ali je SPORO !!! Naime, i Rej Čarls bi, površnim POGLEDOM otkrio, za cirka 3 sekunde, sve ovo što si ti tu, PODROBNOM ANALIZOM ( i upotrebom NATALNE karteMady:Zaboga, krvoloče, pa ne "veruješ" valjda da su se jednog dana rađala samo muška a drugog samo ženska deca. Što više pišeš sve je jasnije da ti o astrologiji, zapravo, nemaš apsolutno nikakvu predstavu osim gomile predrasuda. Verujem da je tebi veoma lepo ovde sa nama jer stičeš utisak da privlačiš nečiju pažnju [jadna li je ta pažnja] ali mislim da je bolje da nam što pre brrrrrrzo nabaciš neki od citata kako bi sakrio svoje neznanje i površnost.
Tako ćemo makar verovati da imamo pred sobom nekoga ko je čitao... a znamo da svako bavljenje napisanim produbljuje pa će se i tebi dogoditi pre ili kasnije da shvatiš "ne kudi... ne sudi..." ti to znaš bolje od mene jer je tvoja oblast.
I nemoj to čitanje i svoje copy/paste akcije zanemarivati jer kada kreneš sa ovim praznim postovima jednostavno ti se čovek može nasmešiti :-/
Koliko ti imaš godina?
krvolok:E, Mady, sad sam se uverio da u ovoj astrologiji ima NEŠTO, a šta, nemam pojma, ali je SPORO !!! Naime, i Rej Čarls bi, površnim POGLEDOM otkrio, za cirka 3 sekunde, sve ovo što si ti tu, PODROBNOM ANALIZOM ( i upotrebom NATALNE karte! ) utvrdila !!!
Ja se ovde gala zezam i samo posmatram kako ti & Co, muvate i muljate jadnu raju, željnu da im se nešto lepo kaže ( osim jadnog ? , kome si prorekla brzu i nasilnu smrt, pa jadna, ni u klozet ne ide bez pratnje kvalifikovanog medicinskog kadra, iz " Anlave " - a i par Legijinih bodi - gardova ! ) !!!
A koliko imam godina, ti kreni onim čuvenim, maglovitim : " Javlja mi se, javlja mi se ... ", a kad dođe do break - pointa, ja uskačem i za dvae's jura ti kažem GODINE, a uz malu doplatu, i tačan datum rođenja, sat, znak, sa sve podznakom i u kojoj se KUĆI trenutno, konjuktuje sa Venerom !!!
El imamo dil ???![]()
krvolok:osim jadnog ?
E, svaka ti čast što si i to, u zvezde gledajuć', PROREKLA !!! Baš mi se upitnik javio i rekao da mu je, na astrologiji OTPALA PIŠA, pa si, tehnički gledano SKROZ U PRAVU !!!Mady:ti još nisi shvatio da je ? - devojka... pa zaista si mudrica
;-) Super si ti ustvari!! Svaka cast!krvolok:E, svaka ti čast što si i to, u zvezde gledajuć', PROREKLA !!! Baš mi se upitnik javio i rekao da mu je, na astrologiji OTPALA PIŠA, pa si, tehnički gledano SKROZ U PRAVU !!!![]()
?:ni za 300 evreja?
a ja taman mislila da prilozim.....dobro
A ja sam još bolji u duši, pa ću JOJ i za samo 100 jura proreći ono glavno što je muči, tj. kada će da bude yebana, i to tako PRECIZNO da će otići sva zabunjena, raščupana, izgužvana ali SREĆNA sa moje ASTROLOŠKE seanse, jer sam ne samo nepogrešiv već i krajnje efikasan ( mis' : ASTROLOG ! ) !!!amanzaman:ja sam dobra u dusi, jel moze za 200![]()
krvolok:A ja sam još bolji u duši, pa ću JOJ i za samo 100 jura proreći ono glavno što je muči, tj. kada će da bude yebana, i to tako PRECIZNO da će otići sva zabunjena, raščupana, izgužvana ali SREĆNA sa moje ASTROLOŠKE seanse, jer sam ne samo nepogrešiv već i krajnje efikasan ( mis' : ASTROLOG ! ) !!!![]()