Silvie:Bljak!
najbolje da vam niko ne prilazi, ja do sam nisam cuo neku nasu devojku da joj se svidja neki prilaz
doduse cim pokazes dobar auto i pun novcanik odma pocinje da im se svidja svaki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silvie:Bljak!
mirada:Zasto se bre mucis na forumu, idi u grad i nemoj mnogo da kukas to devojke ne vole nego preduzmi nesto konkretno...
Aco, prso' si...AcaBg82:Obratim se devojci sa ja sam Aca i dobijem korpetinu ili ignorisanje.
Krenem spiku na temu sta je gore fizicka ili psihicka sakatost i riba prica samnom.
Meni sad tek nista nije jasno.
AcaBg82:Sta da preduzmem ako im kazes kad pridjes jedno ne valja, ako kazes drugo ne valja, otprilike treba ti 2-3 sata da smozgas neku sekspirovsku pametnu recenicu koju ces da izgovoris doticnoj, da ne bude glupa za nju.
NevenaBGD:Da li je moguce da ti na svakih 5 dana prilazis nekoj devojci?? Pa to je sumanuto...ja mislim da seres i da se tebi polovina njih ne dopada nego samo tako volis da se samosazaljevas!!
bobba:mmaaa nemoj tako
pa Aca je to
njemu je sve dozvoljeno
AcaBg82:najbolje bi bilo da kad me jedna otkaci, ja onda 6 meseci apstiniram?
Da vas pitam ozbiljno da li vi Srpkinje stvarno umisljate da ste tolike ribe, i da ste ne znam koliko na nebesima pa da ja treba kad me jedna od vas odbije da 6 mrseci ne prilazim jer boze moj to je neka kazna od velikih uzvisenih Srpskih devojaka?
Ako imate tako visoko misljenje o sebi, SNIZITE GA.
AcaBg82:najbolje bi bilo da kad me jedna otkaci, ja onda 6 meseci apstiniram?
Da vas pitam ozbiljno da li vi Srpkinje stvarno umisljate da ste tolike ribe, i da ste ne znam koliko na nebesima pa da ja treba kad me jedna od vas odbije da 6 mrseci ne prilazim jer boze moj to je neka kazna od velikih uzvisenih Srpskih devojaka?
Ako imate tako visoko misljenje o sebi, SNIZITE GA.
Hellen:То само говори о томе колико ти је уопште стало до неке од њих....![]()
AcaBg82:HELLEN Ako ja 3 meseca zivkam neku devojku, pa sam joj blizu na fakultetu, pa saljem porukice, pa pitam kako je pa ovo pa ono, pa kako ide ucenje, pa se zanimam za sitne stvari, pazljiv sam prema njoj.....
jel to nije dovoljan znak paznje? i dovoljan znak da mi je stalo?
AcaBg82:najbolje da vam niko ne prilazi, ja do sam nisam cuo neku nasu devojku da joj se svidja neki prilaz
doduse cim pokazes dobar auto i pun novcanik odma pocinje da im se svidja svaki
znam zato i kazem muaaaahahahahhaasinmbad:Bojim se da jeste problem,jer da nije tako ne bi ovoliko kukao i smarao sve nas![]()
sinmbad:E stvarno ako si iz BG pomozi čoveku,viš da je svaka druga tema posvećena njemuučinila bi veliku uslugu ,to bi bio mali korak za tebe a veliki za čovečanstvo :wink: unapred zahvalni 8-)