ja sam skroz zbunjen?

mirada:
Zasto se bre mucis na forumu, idi u grad i nemoj mnogo da kukas to devojke ne vole nego preduzmi nesto konkretno...

Sta da preduzmem ako im kazes kad pridjes jedno ne valja, ako kazes drugo ne valja, otprilike treba ti 2-3 sata da smozgas neku sekspirovsku pametnu recenicu koju ces da izgovoris doticnoj, da ne bude glupa za nju.

AcaBg82:
Sta da preduzmem ako im kazes kad pridjes jedno ne valja, ako kazes drugo ne valja, otprilike treba ti 2-3 sata da smozgas neku sekspirovsku pametnu recenicu koju ces da izgovoris doticnoj, da ne bude glupa za nju.

ne znam sto mi ovo treba, ali blam je biti forumash a aci ne dati savet :) :p :D

mnogo vaznije je kako kazes nego sta kazes... moras se nasmejati od srca bash i gledati je pravo u oci, e nema sanse da ako nisi grob ostane ravnodusna, zene vole da ih muvamo, a sta ces reci... pa ni to nije sad neka mudrost, vise razmisljaj da napravis flow, da ide razgovor pogotovo u prvih par minuta, budi spreman da rafalno pricas ako treba, jer ipak ti nudis robu probirljivom kupcu, a ne da ocekujes posle tvoje "krucijalne recenice" od par reci i dramske pauze da sada ona odma skapira situaciju i opusteno te prihvati... :roll: tada ima super priliku da pobegne, a ti to ne zelis? so, ne daj im da se tako lako izvuku ;)

Pa ja pricam o smejanju i gledanju ali mi kazu kako to pali kod klinki... Ako je tako onda lepo idite radite negde poturite grbacu pa kupite kola... ma ne, idite prodajite drogu, idite kradite posto normalan covek ne moze da vozi BMW kabriolet krem boje.... Moja zelja :D

bobba:
mmaaa nemoj tako
pa Aca je to
njemu je sve dozvoljeno

najbolje bi bilo da kad me jedna otkaci, ja onda 6 meseci apstiniram?

Da vas pitam ozbiljno da li vi Srpkinje stvarno umisljate da ste tolike ribe, i da ste ne znam koliko na nebesima pa da ja treba kad me jedna od vas odbije da 6 mrseci ne prilazim jer boze moj to je neka kazna od velikih uzvisenih Srpskih devojaka?
Ako imate tako visoko misljenje o sebi, SNIZITE GA.

AcaBg82:

Da vas pitam ozbiljno da li vi Srpkinje stvarno umisljate da ste tolike ribe, i da ste ne znam koliko na nebesima pa da ja treba kad me jedna od vas odbije da 6 mrseci ne prilazim jer boze moj to je neka kazna od velikih uzvisenih Srpskih devojaka?

То само говори о томе колико ти је уопште стало до неке од њих....:roll:

AcaBg82:

hahahahaha ma Aca ljubim te
ajd ti meni sad lepo reci
kud cu nize od poda
ja tu samo legnem i lepo rasirim nogice

:D :D :D :D

Hellen:
То само говори о томе колико ти је уопште стало до неке од њих....:roll:

HELLEN Ako ja 3 meseca zivkam neku devojku, pa sam joj blizu na fakultetu, pa saljem porukice, pa pitam kako je pa ovo pa ono, pa kako ide ucenje, pa se zanimam za sitne stvari, pazljiv sam prema njoj.....

jel to nije dovoljan znak paznje? i dovoljan znak da mi je stalo?

AcaBg82:
HELLEN Ako ja 3 meseca zivkam neku devojku, pa sam joj blizu na fakultetu, pa saljem porukice, pa pitam kako je pa ovo pa ono, pa kako ide ucenje, pa se zanimam za sitne stvari, pazljiv sam prema njoj.....

jel to nije dovoljan znak paznje? i dovoljan znak da mi je stalo?

Како три месеца, кад сваких пар дана стартујеш нову???

pa naravno da ce da te iskulira kad cekas 3 meseca,sta si mislio...il joj se svidjas il ne...naravo ne da skaces prvi dan...al ako je ne smuvas duze od 2,3 nedelje kapirajd a joj se ne svidjas i startuj drugu,tebi bar tio nije problem :P

AcaBg82:
najbolje da vam niko ne prilazi, ja do sam nisam cuo neku nasu devojku da joj se svidja neki prilaz

doduse cim pokazes dobar auto i pun novcanik odma pocinje da im se svidja svaki

Ajde sad, ne preteruj! Nisam mogla juce da dodam jer mi je komp blokirao, te cu sad:
Ja se jezim tih sto spasavaju foke i pande, poradjaju kitove i spasavaju sume Amazonije. Previse su mi trendi :).
Sto se tice auta i novcanika, moj Andra studira i radi kao honorarac i vozi ocev auto.
Kad smo se upoznali, i ja sam radila honorarno, sad radim od 9 do 17 i vozim auto svog oca.
A maznuo me je tako sto je opusteno cavrljao (posto nas je upoznala zajednicka drugarica, na cijem je rodjendanu i u ciju cast sa jos par njih) svirao gitaru (da se prevrnes) i izmedju ostalog predlozio da ne zovem tatu da dodje po mene (tad nisam vozila) nego da me on otprati do kuce. Nije nista pokusao, samo je rekao da bi hteo da me opet vidi i ja sam mu dala broj.

Back