ja sam frik ali sam pravi lik...

blondi:
ne malo puta sam doživela ovakav pristup:

ma mala šta ti misliš da si, vidi kako si glupa, ja te ne bi ni testerom dirno bla bla.... naravno direktan napad ponekad na osnovu jedne rečenice... uglavno vređanja, komunikacija na nivoju wc-ja, kultura? šta je to, bonton novi grad u francuskoj,...

sve u svemu na kraju ispalo da se sve svodilo na sledeče: znaš slatka si ali ja neznam kako da ti priđem... kako da ti to kažem, pokažem...

jedino mi nikad neče biti jasno WHY??? zašto misle tipovi... biti frik ma to znači biti pravi lik u ženskim očima...

po meni... greška dečki... to je možda luckasto u očima vaših kolega...

ne bi te ni granom?
ne bi te ni tudjim?
ne bi ti uzo da je od smrti lek?
ne bi te ni da si jedina zhena na planeti i pored mene lezhish...a ja upravo zguto vijagru?
ne bi te ni da ti je od shetjerne vune?
ne bi te ni da si u polju zrele pshenice s nekakvim podvezicama i koje chemu?
ne bi te ni da si bila na tibetu...i da trenirash od 5te god jogu?

zato shto su tipovi super....a zhenske ochi su ti ko krljusht....

u ochima mojih kolega kad neko pomene rech ****...to je vickasto

Fejs74:
Jedom davno sam ribi rašnirao duksericu ispred punog kafića.I opet sam to uradio čim se zašnirala.Možda sam i rekao nešto podcenjivački za ženski rod.....Uglavnom, kasnije mi je rekla da sam joj se svideo jer (pošto je nova u ovom gradu) su joj svi ostali slali piće i niko nije smeo da joj priđe.Proganjao sam je u šali još nekoliko dana ali ne bukvalno.Kasnije je ona mene zavela i bili smo u vezi godinu dana.Umalo se insmo uzeli.

Eto vidis Blondi! ;-)

Back