- Poruka
- 10.370
Ja sam Borac Za Prava Ljudi... Ogromna vecina ljudi NEMA NIKAKVA prava u ovome svetu... Zato sto zivotinje vladaju svetom! 
(sta vi mislite?)
_nobody_

(sta vi mislite?)
_nobody_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam Borac Za Prava Ljudi... Ogromna vecina ljudi NEMA NIKAKVA prava u ovome svetu... Zato sto zivotinje vladaju svetom!
(sta vi mislite?)
_nobody_
Životinje... zašto tu reč koristiš u tom kontekstu? I koliko sam ja upućena ljudi su životinje... to je činjenično, ni pozitivno ni negativno.Ja sam Borac Za Prava Ljudi... Ogromna vecina ljudi NEMA NIKAKVA prava u ovome svetu... Zato sto zivotinje vladaju svetom!
(sta vi mislite?)
_nobody_
To bi značilo da borci za prava životinja su ujedno i borci za ljudska pravaŽivotinje... zašto tu reč koristiš u tom kontekstu? I koliko sam ja upućena ljudi su životinje... to je činjenično, ni pozitivno ni negativno.
Svetom većinom vladaju ne-ljudi.
To da ljudi nemaju nikakva prava zvuči mi zaista poražavajuće. Izgleda da Homo hominis lupus est vekovima ne gubi na značaju.
(sta vi mislite?)
_nobody_
Ljudi, pak, imaju način da ispolje svoje nezadovoljstvo - makar rečima, koje drugi ljudi, zahvaljujući daru, svojstvenom ljudskom biću - govoru, mogu čuti (mada ponekad ne razumeju). Životinje taj dar nemaju, pa neki ljudi govore u njihovo ime.
A zašto zvuči poražavajuće kad je jasno da niko ne dobija neka posebna prava rođenjem ?
(sta vi mislite?)
_nobody_
jedan je imao identičan nik naslovu teme, i popio trajni ban... pa ti vidi sad dal se sme išta reći, kamoli misliti.
Koja prava? Cija prava? Za/protiv koga se boris...?...naravno, za sebe. Kao i svi ostali...Jer covjek je sebicno bice potreba. I pod paravanom borbe za prava koristi se u sustini zakonom jaceg. Istog onog kojeg je narusio...i tako se zatvara krug.
(sta vi mislite?)
_nobody_
U čemu bi bio smisao života ako ne bismo imali nikakva prava? Da li bi onda trebalo da se svako zaključa u svoj orman i da odsedimo svoj život u tišini i tami? Rodjenjem, ja ipak mislim, da dobijam pravo da živim.