Ja radim sta ja hocu!

I to me skupo kosta.
Ne mogu drugacije.
Nikad nisam ni mogao.
Suzdrzavao bih se ja.A onda sve kulminira.
Dali je to problem?
Svakako da jeste.Ali to je deo moje licnosti.
Bez toga.To jednostavno nisam ja.
Tolerancija je direktno proporcionalna sa slaboscu.
A ja mogu biti bilo sta samo ne slab.

A vi?
A ti?
I ja.Koliko puta mi se obije o glavu , ali protiv toga ne mogu.
To je sastavni deo mene -to sam ja.

Meni to nije problem..
Navikla sam na to ..čak mi se na neki bolestan način i sviđa.

Svako to radi - radi šta hoće(iako nam je većina života ono što se mora), samo koliko je svestan šta i koliko i kako, to je već druga tema....

Uvek će biti ko se kako snadje.

Tolerancija je direktno proporcionalna sa slaboscu. - Nije. Ali ne znam u kojoj epizodi života si, da bi shvatio pogrešnu pretpostavku ove rečenice.

Pročitao sam poruku koja je obrisana i potpuno se slažem sa napisanim. z:shock:
Znao sam da ce je obrisati ekspresno pa sam zato uradio skrin sot i stavio ovde.

Svako to radi, samo koliko je svestan šta i koliko i kako, to je već druga tema.... Uvek će biti ko se kako snadje.

Tolerancija je direktno proporcionalna sa slaboscu. - Nije. Ali ne znam u kojoj epizodi života si, da bi shvatio pogrešnu pretpostavku ove rečenice.
Epizoda zivota?
Hmm..ne znam.Stalno je tako.
Nema epizode.

Pa dal si klinac, dal si penzić, ili pak direktor u najboljim godinama... Ili pak na raskrsnici svog Puta....

Velika je razlika u onome šta sve može da ti bude epizoda, a sve to može biti ista osoba u različitim periodima života ili epizoda razvoja svojeg ja. Očigledno ga imaš. Ali da bih imao neku realnu procenu, mnogo više bih morao da znam da bih bilo šta mogao da pretpostavim o tebi.

Dobro je ukoliko znaš svoje rezultate, svestan si svojih uloga, i svojih razloga. A ako imaš i povoda u svemu tome, sreća radost, se više deli nego što se grabi....No lako je filozofirati, život je igra.... Gde ti je lopta sada?

To je vise kao ne znam

Pa dal si klinac, dal si penzić, ili pak direktor u najboljim godinama... Ili pak na raskrsnici svog Puta....

Velika je razlika u onome šta sve može da ti bude epizoda, a sve to može biti ista osoba u različitim periodima života ili epizoda razvoja svojeg ja. Očigledno ga imaš. Ali da bih imao neku realnu procenu, mnogo više bih morao da znam da bih bilo šta mogao da pretpostavim o tebi.

Dobro je ukoliko znaš svoje rezultate, svestan si svojih uloga, i svojih razloga. A ako imaš i povoda u svemu tome, sreća radost, se više deli nego što se grabi....No lako je filozofirati, život je igra.... Gde ti je lopta sada?
Lopta je sada ispod moje noge.
U 50. minuti utakmice.
Sam sam u mom delu terena.
Realno.Oduvek sam i bio sam.Svi ostali su bili iluzija.

Ironija života je da je sve refleksija-odraz nas samih.... Da li imamo kapacitet da budemo Ajnštajn ili pak nam je kapacitet, i situacija, da budemo amater trubač, i dalje je sve na nama....

Suština je emocionalna, socijalna, i sama, nazovimo je logička, inteligencija kod situacije sa drugim ljudima koji su isto tako odrazi samih sebe.
Sudar dva ogledala, zašto je to nelogično?

Pogledaj novi matriks ako nisi, skroz je drugaciji od starih, iako je naravno na isti kalup... koji sport? fudbal? previše budala je na tom terenu....

Ironija života je da je sve refleksija-odraz nas samih.... Da li imamo kapacitet da budemo Ajnštajn ili pak nam je kapacitet, i situacija, da budemo amater trubač, i dalje je sve na nama....

Suština je emocionalna, socijalna, i sama, nazovimo je logička, inteligencija kod situacije sa drugim ljudima koji su isto tako odrazi samih sebe.
Sudar dva ogledala, zašto je to nelogično?

Pogledaj novi matriks ako nisi, skroz je drugaciji od starih, iako je naravno na isti kalup... koji sport? fudbal? previše budala je na tom terenu....
Na terenu je mnogo budala u mom timu,zato igram sam.I protiv protivnickih igraca i bez mojih.
Pustim im poneku loptu sve u nadi da gresim.
Redovno se pokajem.

Uglavnom.
2022. godina ce biti sjajna.
Naravno.
Zato sto ja to tako hocu.

Poslednja izmena:
I to me skupo kosta.
Ne mogu drugacije.
Nikad nisam ni mogao.
Dali je to problem?

A vi?
A ti?
Ja sam za dlaku normalnija ,izgleda! :hehe:
Mda,...vidim tema je otišla u pravcu krize srednjih godina.Užast!

Poslednja izmena:
I to me skupo kosta.
Ne mogu drugacije.
Nikad nisam ni mogao.
Dali je to problem?

A vi?
A ti?
Slabost je izostanak suzdrzavanja, i mali depo zbog kojeg lako dolazi do kulminacije. :D

Tolerancija zahtjeva dobar i veliki depo, tezak prije svega, zato i treba snage da bi ga se imalo ...

Da li si tako srecan?
Ne.
Samo osecam snagu koju isijavam.

Ja sam za dlaku normalnija ,izgleda! :hehe:
Mda,...vidim tema je otišla u pravcu krize srednjih godina.Užast!
Stalno sabloniras.
Nisam mogao da imam krizu srednjih godina i sa 15 kad sam pobegao od kuce i uhvatili me na granici sa Italijom.
I sa sramota me sad.
Nema bre krizu srednjih godina ceo zivot.

Slabost je izostanak suzdrzavanja, i mali depo zbog kojeg lako dolazi do kulminacije. :D

Tolerancija zahtjeva dobar i veliki depo, tezak prije svega, zato i treba snage da bi ga se imalo ...
Ma necu da tolerisem nista.Zasto bih to radio?

Back