Ja-prolupala....

DjuraMornar:
Pitala sam se gde si ti sa svojim pametnim savetima i zakljuccima Topmodelsice.....
a jel znas nekog dobrog da nam preporucis ? :):):)

Psiho art u Uzicu.Dobra im je reklama preko radija. :D A ako nemas para za privatnog mislim da je psihijatar svaki dobar, vazno je da prica sa tobom razlozno i pametno a ne ograniceno i sa interesom, i to je psihijatar.Psihijatar moze da ti bude svako ko te iskreno voli iz privatnog zivota.

Mornarice
Odlicno si ovo opisala. Napisi pricu. Objavi. Ozbiljno.
To sto ti shvatas sta treba sacuvati i zelis da gajis odredjeno nasledje, sasvim je u redu. Ovi tipovi koji prave fontane su mi poznati, po cuvenju a imala sam i neke bliske susrete. Da ne davim sa time, bilo je prilika u mom zivotu gde su mi trebali celicni zivci. Sreca te sklanjam hladno oruzje od sebe u periodima meditacije i self-prezervacije...
Neuroze su deo kreativne energije. Ko nije lucidan ne moze a da ne bude neurotican na jedan zdrav i kontrolisan nacin.
A to sto se plebs povremeno brzotrzno razbacuje terminologijom koju je pokupio sa ulice kao sto je psihijatar, to je samo potvrda ovoga sto govorim...

Pozdrav za tebe...

Objavljujem svoje price ...ali po forumima...:)
Izmedju ostalih ,to je jedan od razloga zasto ih posecujem...da bi ono sto imam reci ,ostalo negde zabelezeno u pisanoj formi...
Imam taj problem totalne blokade kada sednem pred beli papir sa stvarnom namerom da nesto napisem....tada ne mogu da se setim ni kako se zovem....Zato mi ovo dobro dodje,jer Forum ne dozivljavam posve ozbiljno. Nemam taj utisak pisanja... sa namerom da to sto napisem i ostane...iako to, izgleda ,nesvesno i cinim...
Sve do momenta ,dok neko ne bude "hakovao" ovo ili neko drugo mesto ,pa se izgube i moji postovi ;) Onda cu se verovatno opametiti!

Salim se....

Elem,
Svesna sam ja svega sto ti rece apropo situacije u kojoj danas zivimo ...i o poremecenim vrednosima...malo sam se smirila ,ali eno ,vrata jos uvek stoje bacena na ulici....leze tamo i jos je uvek na njima mala mesingana ,stara,kvakica....skinula bih i nju ..ali sada se bojim ...ne njih.... sebe.

Mornarice
Vidim da je to slucaj sa mnogima, pisu po netu i misle da su tako skinuli svu odgovornost sa sebe.
haha
Ne moze. Ko ima talenta mora da ga takoreci utopi, tj. obznani tj. uvelicava, sve dok ne padne na nos od posla. Inace se talenat razbesni i pocne da te udara zvekirom po glavi hehe.

Svi koji pisu imaju blokadu od belog papira. Zato i postoje obojene impremature, zar ne? Pisi ti po netu ali i cuvaj sve sto pises, dok ne naidje prilika da to malo uoblicis. Mislim, sta ima ja tu da drvim, kad eno ga zvekir...

Napravi projekat koji se zove Vrata na ulici.
Ilitakonesto.
Dokumentuj sve to... i ono sto se ne da dokumentovati stavis u koncept. I eto ti projekta... Sve je to deo opusa i tvog zivota. A nasi zivoti postaju Eldorado tek kad pandrknemo. Sto je samo jos veci podsticaj da SVE ali SVE sacuvamo za sledece generacije. Cak i neuspehe. Cak i zaboravljena vrata.
tandaramandarabrbotj

TanjaLinija:
". Sve je to deo opusa i tvog zivota. A nasi zivoti postaju Eldorado tek kad pandrknemo. Sto je samo jos veci podsticaj da SVE ali SVE sacuvamo za sledece generacije. Cak i neuspehe. Cak i zaboravljena vrata."
tandaramandarabrbotj

Ovo je sušta istina. "Čak i zaboravljena vrata"..su pouka nekim budućim generacijama.

Linijo...
Lepo receno!!

Posto sam ja vec u umetnosti do guse ( onoj sa "temperama") ne stizem sve sto bih htela...a htela bi sve....Za sada pisanje ostaje kao nesto sto upraznjavam samo kada za to ugrabim nekih pola sata ,sat.....u formi ovakvoj kakva je , na mestu kakav je Forum....

Ali ko zna sta donosi dan u kom ti "boje" dosade....

Znas vec i sama.....( negde sam ulovila da znas )...... ;-)

Bi2:
Не можеш ти бити другачија. Ти живиш од својих емоција, јел тако? Позз

P.S. Е, а мени је Месец у Бику.. ;)

i meni je mesec u biku i mars mi je u biku i merkur mi je u biku, posto sam bik i sunce mi je u biku, a vrhunac je sto mi je sve to u 12oj kutji hahahahha...

Back