Ja ponos, a ti vrata

nisam vishe mogao ni zheleo da tolerishem njeno ponashanje...
msm, mogu da trpim ko konj, al kad presechem, nema nazad...
zaista (iako ce ovo mozhda nekom zvuchati kao samopromocija ili slichno) imam mnogo strpljenja,
narochito kada mi se neko svidja ili kad se zaljubim,
i sve i svashta sam u stanju da progutam,
ali ne dozvoljavam nikom da od mene pravi budalu...
jednom je ok, dva puta je mnogo, treci put je poslednji...

s kim ima posla.

:hahaha1:

prosto je neverovatno da ima dileja koje zive u iluziji da su nedodirljivi
to je valjda demencija prouzrokovana komfor zonom u kojoj takvi dementirani funkcionisu a da uopste i ne primecuju koliko su senuti u tamburu :lol:
pa su se uljuljkali
tesko im je da sagledaju realno stanje a to je da su nista vise do obicnih sonja
na kraju krajeva
' it's the guy who is willing to die who is gonna get that inch '
kad dileje to skapiraju mozda ce i shvatiti da su najobicniji misevi :lol:

Šta je to zbog čega ste ostavili osobu koju volite?

:heart:
Ostavila sam vise osoba, koje volim.
1. Moja najveca ljubav i najduza veza, jer nije hteo da odluci da li ce me zeniti ili ne. jedva se odlucio da podnese za razvod posle 11 meseci veze.
2. Moja najveca ljubav, kada sam imala 12 godina, jer nije bio dovoljno jak da prizna da me voli i da se oslobodi okova sveta i predrasuda da ja nisam dovoljno zrela.
3. Moja najveca ljubav, koji je trenutno u ratu i spominjem vam ga, jer su njegovi roditelji bili protiv toga da se ozeni Hriscanskom. Nema veze sa onih 13 godina razlike, koje Bina spominje.
4. Moja nakveca ljubav, koji je imao vinograde u Venecueli, jer nije bio hrabar da ucini prvi korak i shvati da je meni ljubav vaznija od seksa.
5. Moja najveca ljubav, me je toliko obrukao da sam morala da ga ostavim, jer sam se osetila pred mojom bivsom najboljom drugaricom, koja je sponozorusa kao poslednji bednik. Ona se psandjala sa nekim tamo ruskim kriminalcem, koji cacka neke kompjutere.
6. Moja najveca ljubav, je odletela, jer sam morala da raskinem sa njim, posto se pojavio covek mog zivota.
7, Moja najveca ljubav, za koga sam mislila da je covek mog zivota se ispostavilo da je mnogo dosadan. Inace je bio Francuz i devojke, koje pucaju navelicinu, verujte mi da bi bio i covek vaseg zivota. ;)
itd.:heart:

Back