gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Šta je to zbog čega ste ostavili osobu koju volite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naisla bolja iebacica i kuvaricaŠta je to zbog čega ste ostavili osobu koju volite?
Osoba koja se voli se ne ostavlja..
ostavlja se osoba koja se vise ne voli i
kada se ostavlja za to se iznalazi 1001 razlog..
a nikada se ne prizna pravi razlog, a to je povredjena sujeta..
Da sadi papriku....
Nista, neka ide, i kada se vraca neka ponese jedno do dva dzakceta....![]()
s kim ima posla.
ne ostavljam koga volimŠta je to zbog čega ste ostavili osobu koju volite?
Ostavila sam vise osoba, koje volim.
1. Moja najveca ljubav i najduza veza, jer nije hteo da odluci da li ce me zeniti ili ne. jedva se odlucio da podnese za razvod posle 11 meseci veze.
2. Moja najveca ljubav, kada sam imala 12 godina, jer nije bio dovoljno jak da prizna da me voli i da se oslobodi okova sveta i predrasuda da ja nisam dovoljno zrela.
3. Moja najveca ljubav, koji je trenutno u ratu i spominjem vam ga, jer su njegovi roditelji bili protiv toga da se ozeni Hriscanskom. Nema veze sa onih 13 godina razlike, koje Bina spominje.
4. Moja nakveca ljubav, koji je imao vinograde u Venecueli, jer nije bio hrabar da ucini prvi korak i shvati da je meni ljubav vaznija od seksa.
5. Moja najveca ljubav, me je toliko obrukao da sam morala da ga ostavim, jer sam se osetila pred mojom bivsom najboljom drugaricom, koja je sponozorusa kao poslednji bednik. Ona se psandjala sa nekim tamo ruskim kriminalcem, koji cacka neke kompjutere.
6. Moja najveca ljubav, je odletela, jer sam morala da raskinem sa njim, posto se pojavio covek mog zivota.
7, Moja najveca ljubav, za koga sam mislila da je covek mog zivota se ispostavilo da je mnogo dosadan. Inace je bio Francuz i devojke, koje pucaju navelicinu, verujte mi da bi bio i covek vaseg zivota.
itd.![]()
Rodjena majka mi je rekla da sam kreten i da ostavljam devojke kada mi dosade.![]()
Ma imao sam 19 god kada mi je to rekla.Ti znas sta ja mislim.....
![]()
...osoba koja se voli
a ostavi se
žestoka neka Nemoć
u,- pitanju je...