Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.200
Немој да се нервираш, да се свађаш и лажно оптужујеш на велику суботу...Христос Васкрсе!Evo stara klasika baznija graDZana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој да се нервираш, да се свађаш и лажно оптужујеш на велику суботу...Христос Васкрсе!Evo stara klasika baznija graDZana
Ja nisam imao kandita evo već 20-ak godina, ali i ono pre je bilo protiv Miloševića, ne za nekog određenog. Dok ti imaš sve svoje SNS i DS, razne Male i ostale Vesiće.Tadić ima iskustva u poražavanju tvog kandidata
Setimo se izbora 2004, 2008.
Bili ste ubeđeni da Dulić pada, ali do kraja večeri ste doživeli nervni krah.
Ne primam cestitke od alahovih fanatika.Немој да се нервираш, да се свађаш и лажно оптужујеш на велику суботу...Христос Васкрсе!![]()
Kojem "svom" narodu?Да, што се мене тиче, остаће вечито упамћен по причи о прехлађеним кокошкама током обиласка подучја која су тешк острадала у поплавама.
Нема много политичара који су се тако наругали свом народу.
Па том који га је бирао и ког је обилазиоKojem "svom" narodu?
tužno je kad se roditelji ne posvete dovoljno svojoj deciMomak (koji je nažalost nedugo nakon pojavljivanja u filmu ubijen) koji izgovara tu rečenicu i nije baš bio sin proletera.Otac mu je bio jedno vreme šef DB.
Ako se sinonim razdvaja zarezom oznacava da su isti zajedno upotrebljeni sa razlogom razjasnjenja, da ne zalazimo u gramaticka tumacenja.
Ne interesuje me posao birackog odbora dok ispravno obavljaja svoj posao.
Nacin na koji se "dolazi do glasova" kako si naveo me interesuje kao i vecinu birackog tela medu kojima su i apstinenti. Najogavniji nacin je fizicka prisila koju nisi doziveo zato tako pises.
Slabo on pripada tom narodu.Па том који га је бирао и ког је обилазио
To su neki detalji, ali meni se dopada što je oborio SNS na izborima 2004.Да, што се мене тиче, остаће вечито упамћен по причи о прехлађеним кокошкама током обиласка подучја која су тешк острадала у поплавама.
Нема много политичара који су се тако наругали свом народу.
da nije bilo SPS-a iz mračnih 90-ih ne bi ste formirali vladu iz nesrećnih 2000-ihTo su neki detalji, ali meni se dopada što je oborio SNS na izborima 2004.
Nikolić je tada pričao da je pobeda njegova i sl.
tužno je kad se roditelji ne posvete dovoljno svojoj deci
najčešće se posvete lekciji "da se ima para pri sebi"
a ostale lekcije tipa "odgovornost" i "samodisciplina kad imaš uticaj makar šefovski" obično ne budu sprovedene do kraja
zatim su tu i lekcije koje roditelji ne žele svesno ali su ih deca naučila: vide "da se tata qurči bez posledica"
A ko je u Srbiji od obnove višestranačja doživeo fizičku prinudu da glasa za ovog ili za onog ? Ja za takav slučaj nisam čuo .Možda toga ima u okviru nekih porodica ali to je verovatno ekstremno retka pojava U Srbiji gubitnici na izborima uvek kažu "izbori su pokradeni" al samo tokom izborne večeri pošto stigne dovoljno reprezentativan uzorak.Sutradan više niko i ne spominje "kradju".Bio je taj jedan pokušaj poništavanja rezultata lokalnih izbora u 13 opština i gradova 1996 i zna se kako se to završilo.To je po mojim zapažanjima jedini krupniji prekršaj izbornih pravila od kako se održavaju izbori.Ako se sinonim razdvaja zarezom oznacava da su isti zajedno upotrebljeni sa razlogom razjasnjenja, da ne zalazimo u gramaticka tumacenja.
Ne interesuje me posao birackog odbora dok ispravno obavljaja svoj posao.
Nacin na koji se "dolazi do glasova" kako si naveo me interesuje kao i vecinu birackog tela medu kojima su i apstinenti. Najogavniji nacin je fizicka prisila koju nisi doziveo zato tako pises.
Ko te šmirgla! Svi znamo ko si i šta si!„Ja nikad neću nestati iz politike”, kaže Boris Tadić
Pogledajte prilog 701699
„Moja odgovornost je što nisam uspeo da se do kraja izborim sa sklonošću ka korupciji delova Demokratske stranke, pri čemu svaka objektivna analiza i činjenice jasno govore da sam nasledio i taj problem - ali ipak to je došlo meni na naplatu.
„Greška je i što kadrovske promene nisam izvršio pre 2012. godine, umesto što sam planirao da se tome posvetim tek posle izbora."
Umesto toga, sopstvenu ključnu odgovornost vidi na drugoj strani.
„Moja velika odgovornost je što sam u relativno kratkom periodu, i to neposredno pred izbore, otvorio rat sa svima, a to se ne radi - sigurno bih danas postupio drugačije."
Nabraja da je „zaratio" sa Zapadom jer nije želeo da prizna Kosovo vođen idejom „da Srbija ne sme da izgubi u miru ono što nije izgubila u ratu".
„Otvorio sam front protiv organizovanog kriminala - sudski deo vlasti osudio je na zatvorske kazne i same šefove mafije prvi put u našoj istoriji.
„Otvorili smo front protiv narkokartela i otkrili da je imao veliki socijalni i politički uticaj kroz ulaganja u poljoprivredu, rudarstvo, univerzitete pa čak i obdaništa, što je uticaj koga niko do tada u Srbiji nije bio svestan."
![]()
----------------------------------------------------------------
Odlican Predsednik i sasvim dovoljno kvalitetna licnost da predvodi nove promene u Srbiji. Siguran sam da je naucio na svojim greskama i da bi bio spreman da resi Srbiju novog kriminalnog balasta, ekonomskih i politickih nesloboda kao i da zrelije vodi spoljnu poltiku.
Daljim poreklom moguće mada ja bih pre rekao seljačko.Ogromna većina Srba kad je reč o nešto daljem poreklu reč potiču sa sela.Najmanje 90 %.znaci poreklom proleter.
I daidzinicu graDZanine nafilovani ječemenim kalom!zajebi gramatiku, ovo je Krsrarica
Fiat je promenio 17 logo stilova ali nikad nije imao J
ipak, od skora, se piše FiJat ali se ne piśe Bemve
a i stižu preteća pisma Janšinoj supruGi
@kapetanmark zna gramatiku samo kad psuje, jer pogrešiti padež u psovKCi može biti katastrofalno...iebem mi ujnu nije isto što i iebem ti ujnu, kome čemu i s čim![]()
pažljivo to bira gde udara
Fizcka prisila nije krada, ili prevara, zaboravio si vanredne izbore u pojedinim sredinama jedan od primeraA ko je u Srbiji od obnove višestranačja doživeo fizičku prinudu da glasa za ovog ili za onog ? Ja za takav slučaj nisam čuo .Možda toga ima u okviru nekih porodica ali to je verovatno ekstremno retka pojava U Srbiji gubitnici na izborima uvek kažu "izbori su pokradeni" al samo tokom izborne večeri pošto stigne dovoljno reprezentativan uzorak.Sutradan više niko i ne spominje "kradju".Bio je taj jedan pokušaj poništavanja rezultata lokalnih izbora u 13 opština i gradova 1996 i zna se kako se to završilo.To je po mojim zapažanjima jedini krupniji prekršaj izbornih pravila od kako se održavaju izbori.
Slazem se, ali i oni su po nekadasnjim standardima spadali u proletere koje su sa sela dovodili u gradove uglavnom za potrebe industrijalizacije.Daljim poreklom moguće mada ja bih pre rekao seljačko.Ogromna većina Srba kad je reč o nešto daljem poreklu reč potiču sa sela.Najmanje 90 %.